Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
kircso13
senior tag
Én sem úgy szántam, hogy harag legyen . Valakinek kevés a 8800gtx sli valakinek elég a 8600gt ( lehet hogy nem elég de ennyire futotta)
A videokarimat én is szépen folyamatossan fejleszettem fel mert egyszerre nem tudtam volna 70e forintot kiadni rá. így havonta +5000 forint töbletkiadást jelentett, így túl lehetett élni..,
-
BinLaden
tag
milyen procid van ? mert azt olvastam valaholm hogy ezekbe a giga lapokba nehzen lehet belerakni a procihűtőt
Sürgős hívásom volt. A fiamért kell mennem. Az iskolába, ugye Torrente? Figyelj! Te dobjál be valamit.. Egy whisky-t vagy a f@szom tudja mit, csak ne lábatlankodj itt ...
-
BinLaden
tag
még annnyi kérdésem lenne hogy tuning szempontjából ezek a giga lapok ds3, ds4, dq6 milyenek? mert néztem róluk tesztet csak a dq6 nem volt benne és igazából ez érdekelne
Sürgős hívásom volt. A fiamért kell mennem. Az iskolába, ugye Torrente? Figyelj! Te dobjál be valamit.. Egy whisky-t vagy a f@szom tudja mit, csak ne lábatlankodj itt ...
-
Tosee
őstag
balace-t ellenőriztem és nincs semmi eltekerve, driver reinstall is megvolt...
Eredetileg a hifi van rákötve, és először én is akábelre gyanakodtam, de kipróbáltam egy pc-hez kapott hangszórókkal és azzal is ez a helyzet sajnos...A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
bezzeg
csendes tag
Az elemet kivettem 1 percre.cmos reset megvolt.Milyen alkatrész próbára gondolsz?
nincs benne semmi csak cpu,memóriakártya.
Alaplapra integrált szutyok az egész
Egy leendő barátnőmés és ezzel akartam bevágódniEbből sem lesz csajozás
Igaz nem én vettem a memóriát és nem én raktam bele.Nekem csak akkor szólt mikor már nem volt semmi kép csak sípolás.De ötleteiteket továbbra is várom,hátha valami bejön.
Köszi -
bezzeg
csendes tag
Ő rakta talán be,nem is mertem megkérdezni.Illetve van egy srác lakótársa lehet ő volt.Mindegy.A biosig nem jutok el.Semmi nem jelenik meg a képernyőn.Ha meghalt volna az alaplapi akkor automatikusan működni kellene az agp-s nek?
Mert beraktam egy agp-s kártyát ,de azon sincs semmi jel.
Aktív témák
Hirdetés
- Padavan firmware
- Fujifilm X
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest