Hirdetés

2024. március 4., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) mad823


mad823
őstag

Üdvözlendő, asszem a Sony-kban ez benne van pár éve. Sokan a mai napig nem hiszik el, hogy egy-egy rátöltés (teljesítménytől szinte függetlenül) sokkal kevésbé amortizálja az akksit, mint egy full feltöltés és "töltőn hagyás".

(#2) MrPetya19


MrPetya19
addikt

Mondjuk remélem a töltési sebesség állítás is kap végre gyors kapcsolókat, vagy bekerült a töltési értesítésbe.
Meg egy átláthatóbb aksi használat grafikon se ártana, mert a mostani az szörnyű

,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog

(#3) karldergroße


karldergroße
senior tag

Az Asus-okban ez évek óta benne van.

(#4) Luck Dragon

Szuper , kíváncsian várom :)

A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.

(#5) thboxx


thboxx
aktív tag

"Adaptív mód"... szép mese. Az AI rutin nem képes követni az alváshoz kötött ne zavarj módot, mert 2műszakban dolgozom... :W
Akkor ezt hogy fogja követni vajon? :U

Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!

(#6) LosBlancosRM válasza thboxx (#5) üzenetére


LosBlancosRM
senior tag

Remélem nem úgy, mint az Apple. :D Ennek 2 év is kevés volt ahhoz, hogy megtanulja.

Samsung Galaxy S24 Ultra

(#7) janeszgol


janeszgol
félisten

Mindig mondják, hogy az akku kibír 1000-1500 ciklust, mialatt maximum 20%-ot amortizálódhat. Ez 3-5 év. Ezzel szemben hamarabb döglenek meg, szóval jó lenne minél több ilyen "védelmet" beépíteni akár hardveresen, akár szoftveresen.

(#8) Zsolt,72

Egymáshoz meglehetősen közeli, szinte azonosnak tekinthető időpontban döntött a két “csúcsragadozó” gyártó amellett, hogy bevezetik a 80%-os maximális töltés lehetőségét (az  Apple idén ősszel tette, a Samsung pedig télen teszi elérhetővé).

(#9) Zsolt,72 válasza LosBlancosRM (#6) üzenetére

Ott, nálad valami feltétel esetleg kimaradt az előírás szerintiekből?

Nálam az ígért 14 nap során megtörtént a tanulás és szépen működik az optimalizált akkutöltés.

[ Szerkesztve ]

(#10) Zsolt,72 válasza janeszgol (#7) üzenetére

Az akkuk egy részére valóban igaz, amit írtál (de nem az összesre, nálam és a családban, ismeretségi körben is akadnak rá ellenpéldák).

(#11) thboxx válasza LosBlancosRM (#6) üzenetére


thboxx
aktív tag

Egyébként elég vicces ez a 30-80-ig használd az akkut dolog... Ez simán 50%-os veszteség. Egy átlag 5000-es akkunál, ami 100-ra töltve bírja ki sok esetben a napot sokaknak, hogy gondolják, hogy 2500mah ki fogja bírni? Nincs az a szoftveroptimalizálás ami ezt megoldja...
Na jó. Talán egy butatelefon még elmegy annyival.. :DDD

Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!

(#12) sfefe


sfefe
őstag

Mindig 100ra töltöm az autóban meg kb reggeltől délig mindig csöcsön van... Most 4.5 éves a teló és most kezdem érezni, hogy már cserélni kell lassan...

Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...

(#13) migabi24 válasza thboxx (#11) üzenetére


migabi24
nagyúr

Én az S23-at pont így használom, 85%-ig töltöm és 30-35% marad benne estére, semmivel nem kell takarékoskodnom, Wifi,Bt,Gps folyamatosan bekapcsolva, megy a spotify stream a kocsiba, böngészek,telefonálok stb.

(#14) thomas92 válasza Zsolt,72 (#8) üzenetére


thomas92
aktív tag

Vagy én értem félre, amit írtál, vagy te nem értetted teljesen a cikket. A Samsungokban már jó ideje van olyan opció, hogy 85%-ig tölt fel az akku. (Igaz, hogy nem 80.)

(#15) LosBlancosRM válasza Zsolt,72 (#9) üzenetére


LosBlancosRM
senior tag

Többször is végigzongoráztam azokat amik kellenel hozzá, mégese kapcsolja be. Alapból nem értem, hogy miért nincs lehetőség beállítani manuálisan az időpontot. Egyébként nem egyedi az esetem.

Samsung Galaxy S24 Ultra

(#16) LosBlancosRM válasza thboxx (#11) üzenetére


LosBlancosRM
senior tag

Igen, én is így vagyok ezzel. Mitől jobb ha az első naptól kezdve csak az 50%-át használom az aksinak, mintha 2-3 év után használnám a 80%-át? :D

Samsung Galaxy S24 Ultra

(#17) Lami66


Lami66
őstag

Nonszensz, hogy azt javasolják, kezdettől fogva az akku kapacitásának csak 50%-át használd.
A sok szoftveres görcsölés és akkukímélő ügyeskedés helyett inkább oldják meg a viszonylag egyszerű akkucserét.

(#18) K0vasz válasza LosBlancosRM (#16) üzenetére


K0vasz
aktív tag

THANK YOU! office mém

Én úgy tapasztaltam, hogy nálam olyan 3 év után rongyolódik le 85%-osra az aksi. Vagyis ha bekapcsolnám ezt a "védő" funkciót, akkor már az 1. nap ugyanott lennék aksikapacitásilag, mintha 3 éven keresztül folyamatosan kihasználtam volna a max. kapacitást. Hosszú távon (mondjuk 6+ év) lehet, hogy kiegyenlítődik ez a dolog, de akkor is csak akkor, ha közben egyszer se cserélsz se aksit, se telefont. És akkor is csak az utolsó években járhatsz jól, a kezdeti 3 évben akkor is csak magadat szopatod a 85%-os korlátozással.

(#19) Zsolt,72 válasza LosBlancosRM (#15) üzenetére

Igen, olvastam másoktól is ezt a helyzetet.

Tény, hogy nem egy szimpla megoldást választott a gyártó.

(#20) cs.zs.


cs.zs.
addikt

Az okostelefon-felhasználók 90 (95?) %-a nem használ 3-4 éven túl egy telefont.
Ön-tökönrúgás a töltés kezdeti korlátozása, hogy amikor már meg sem lesz, majd akkor kicsivel jobb legyen.
Nonszensz. Kóbor apácák megtévesztése.

...

(#21) Zsolt,72 válasza thomas92 (#14) üzenetére

A cikk e mondatára reagáltam:

„Az új akkumulátorfunkciók várhatóan jövő hónapban, a Galaxy S24 családdal debütálnak, és idővel, várhatóan a régebbi modelleken is elérhetők lesznek.”

Újonnan debütáló funkció, miként az Apple esetén is.

(#22) GoodSpeed


GoodSpeed
őstag

Legalább tudjuk mikor fog érkezni körülbelül a 6.1.

be quiet! Pure Base 500DX; be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold, be quiet! DARK ROCK PRO 5, ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI, AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36 Vengeance, ASUS Xonar U5, Windows 11 Pro FPP

(#23) nfsu17


nfsu17
veterán

Valóban érdekes kérdéskör ez, hogy már új korában se használjam ki a teljes kapacitást (értsd: jó akkuidőt, hogy bőven bír egy napot, akár kettőt), cserébe mondjuk 3-4 évesen lesz 80%-os az akku, vagy tolom neki új korától, és 4 évesen lesz 65-75%-os akkum.
Saját tapasztalatom alapján sem tudnám megmondani, hogy melyiket használnám szívesen...ha előre tudnám, hogy annyira jó a teló, hogy 4-5 év múlva is teló lesz, és nem törik össze, nem veszik el, nem lesz nála jobb az idők alatt, akkor lehet bevállalnám az újkori megszorítást....hogy egy 80% maradjon a 4. évre is.
Nekem most 4 éves a telóm, és 68% körüli az akkuja.
Amennyit nyomkodom, az 1 napot így is simán hozza, de az igaz, hogy új korában meseszép SoT időket lehetett hozni vele, laza 2-3 nap, vagy húzósabb 2.
Na most ha új korában már ráfeszülök erre, akkor máris nem lett volna meg az érzés, hogy hú de jó az akku, de jól bírja. És a 4. évre se lenne ez meg, csak annyi, hogy még bírja.
Ráadásul én majdnem 1 évig próbáltam kímélni az akkut, hogy 5W-al töltöttem csak...szvsz semmit nem számított így utólag már látom, mert a 18W-os töltéssel sem romlik már nagyon tovább...vagyis már elenyésző...progi szerint évi 3% esés.

Amúgy én is lájkolnám, ha lehetne az akkut cserélni 2 perc alatt otthon...CSAK míg már alig kapni gyári akkut utólag boltból (szvsz mindenhol valami utángyártottat adnak már)....a rejoynál volt múltkor Magyarósi, és ott említette a srác, hogy ők is jó minőségi utángyártottat tesznek bele, ha kell...mondjuk azt nem említette, hogy azért, mert a gyári brutál drága lenne és azért nem; vagy mert I nem ad el nekik gyárit.

Utálom, hogy az EU mindenbe is beleszól, de ha mondjuk annyira fontos lenne tényleg a környezet terhelésének csökkentése, akkor léphetnének ez ellen is, hogy a termékpaletta 50%-ának mondjuk megint levehető hátlaposnak kellene lennie, és mondjuk 5 évig biztosítani kellene a gyártónak akkumulátort (nem ingyen persze).

Azért egy ma 5 éves készülék, ha 5 éve mondjuk nem 30e Ft volt, akkor azért az már használható sebességű, a kamera sem feltétlenül hulladék, frissítés ugyan már nem lesz rá, de egy új akkuval még lehet elmenne 2 évet és akkor már ennyivel is kevesebb szemét születne.
(tudom, hogy most is lehet cseréltetni akkut bármelyik gsm boltban, csak mondjuk nem mindegy, hogy mondjuk megveszed az akkut 8-ért a boltban és még 8-at elkérnek a munkáért, vagy te otthon 0 ft-ból bepattinthatnád)

(#24) janeszgol válasza nfsu17 (#23) üzenetére


janeszgol
félisten

A Galaxy S9 pont 5 eves. Sebessege meg ok, a kameraja szinten ok. Nincs 60 hz feletti frissites, de egy nagyon jo minosegu amoled a kijelzoje.

(#25) sanyijedi válasza MrPetya19 (#2) üzenetére


sanyijedi
őstag

Activity launcher-el be lehet állítani parancsikon-t és egyből az akku beállításokba visz, ahol ki be tudod kapcsolni a gyorstöltéseket (fast vagy super fast charging-t), így nem kell mindig a beállításokba navigálgatni..

Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 16

(#26) GreatL


GreatL
őstag

Ha átírják, a 100-95-ös módszert fogom használni. Ugyanis 80% marha kevés, a mostani 85% is éppen hogy, nap végére 30% körülire merül. És egyáltalán megfelelő a mostani, ha belenyúlnak?

Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | GBT RTX 3080 Ti Gaming OC | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Voda Samsung Galaxy A54 | Pocketbook Inkpad 3 Pro

(#27) PaksiPeter válasza mad823 (#1) üzenetére


PaksiPeter
aktív tag

Persze, hogy nem hiszem el, hiszen lemerítéssel és feltöltéssel is elment több mint 4 évet. Akkor meg minek szúrjak ki magammal, hogy csak 85%-ra töltöm és nem engedem 30% alá? Kiszámoltad? Így akkor olyan, mintha csak 55%-ot használnék ki az akksiból...

Microsoft Bluetooth® Mobile Mouse 3600, 60Hz használó, szinte csak gyári alkalmazások használója.

(#28) Dare2Live válasza thboxx (#5) üzenetére


Dare2Live
nagyúr

"Adaptív mód"... szép mese. Az AI rutin nem képes követni az alváshoz kötött ne zavarj módot, mert 2műszakban dolgozom..."

Túlbonyolítod... minek akarsz ide AIt? Pixel 6nál az van, hogy feltölti 80%ra majd ébresztés elött tippre 20percel nekiáll tölteni és ébresztésre fentvan 100%on.

A most 2+éves Pixel 6 aksija evvel most 94%os. Ha minden jól megy kibírja az 5.5évet amit terveztem vele.

don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

(#29) Ricardo


Ricardo
félisten

Valaki elmesélhetné ennek a 85 -30 százalék közötti bohóckodásnak az értelmét. Értem én hogy a "teljes" feltöltés és a teljes lemerítés árt az akkunak, de ilyet elvileg nem is lehet csinálni, mert elvileg nem az akku határai adják meg alapból, pont a védelem miatt. Tehát amikor a telefon teljesen fel van töltve (100%), akkor még elvileg fizikálisan nincs tele,így nem tudja a felhasználó túltölteni, és ugyanez igaz a merítésre. Amikor azt látjuk hogy 0%, és kikapcsol, akkor van még benne valamennyi. Nem véletlenül van az hogy a hónapokig így tárolt készülékek ismét töltőre rakásakor kell pár perc mire észreveszi hogy egyáltalán töltőn van. Akkorra tűnik el belőle az a "maradék" ami még 0% jelzés és kikapcsolás után benne maradt. Ezért nem is javasolják a lemerítve tárolást.

A másik. Én személy szerint nem sok logikát látok abban, hogy egy jövőbeni KB 10% akkukapacitás nyereségért az első naptól "elbukom" ( nem használom) a 30-40 százalékát.
Az első naptól csak 80%ig töltöm ( 20% mínusz), és nem engedem 20% alá (itt is 20% a difi) hogy majd 4 év múlva (ha egyáltalán még nálam lesz a telefon )nyerjek 10%-ot, és ne 80%-os hanem 90 % os legyen az akkum. :U

Harmadik.
Ez egy használati eszköz. Elvileg a telefon van a felhasználóért, és nem fordítva.

Én sem merítem 0-ra a telefonomat, de ez a "nem szabad ennyi vagy annyi alá engedni, és nem szabad teljesen feltölteni." dolog szerintem túl van tolva.

Ha kell töltöm. Ha elérem a 20 százalékot és még éppen kell a telefon akkor használom. Este töltöm. Igen akkor is ha aznap 40% maradt benne estére (hiszen annyival nem indulok neki az új napnak) és akkor is ha 10% van benne.

(#30) janeszgol válasza Ricardo (#29) üzenetére


janeszgol
félisten

Semmi értelme sincs. Ezt már évek óta írom itt. Ettől nem lesz jobb állapotú az akkud, felesleges matekolni. Az akku élettartalma elsősorban annak minőségétől függ, azaz a gyártási minőségétől. Semmi más nem számít.

(#31) migabi24 válasza Ricardo (#29) üzenetére


migabi24
nagyúr

Az az értelme, hogy ez nálam pl semmilyen kompromisszummal nem jár, pont így jön ki az én használati szokásaimmal, én is este tötlöm mindig, majd pár év múlva visszatérünk rá ért-e valamit :D

(#32) Luck Dragon válasza Ricardo (#29) üzenetére

Ha ezen itt kiborulsz , akkor iPhone topicba ne tégy látogatást ,mert ez megy évek óta legendás szinten .

A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.

(#33) migabi24 válasza Luck Dragon (#32) üzenetére


migabi24
nagyúr

Jó is hogy felhoztad ezt, nekem van 2 kollegám akik egyszerre vettek iphone 13-at, kb 1 éve használják, az egyik leszarja csak használja, a másik alkamazza ezt a 30%-80% töltést, mostanába nem kérdeztem, de pár hónapja már 10% eltérés volt a 2 telefon akkuállapota közt, 1 év alatt, nem 3-4 mint amivel itt sokan nyugtatgatják magukat :D

(#34) Ricardo válasza Luck Dragon (#32) üzenetére


Ricardo
félisten

Nem borultam ki, csak gondoltam rákérdezek a miértjére.
Az Iphone-ok akku élettartama legendásan rossz. Egy éves telefonok könyörögnek akku cseréért. Valószínúleg ezért kapaszkodnak minden szalmaszálba.

[ Szerkesztve ]

(#35) Sgr_A válasza migabi24 (#33) üzenetére


Sgr_A
addikt

Nekem az i11 egyévesen lett 99%-os most (4 évesen még 80%-os)
ai i14 meg 11 hónaposan
egészéjjel töltőn vannak minden félén 10w, 20w, vezeték nélkülin
és a 3000 körüli akku annyit bír mint a samsung s20 4500-as vagy az a33 5000-es akkuja azonos használattal

(#36) GoodSpeed válasza Ricardo (#29) üzenetére


GoodSpeed
őstag

Sosem kapcsoltam be. Az előző telefonom Xiaomi 11 Lite 5G NE 4250-es akksival, a mostani Samsung Galaxy A54 5G 5000-essel. Nem fogom 85%-nál bekapcsolni, hogy kb ott legyek vele :D Meg egyébként is felesleges, majd 3-4 év múlva max akksi csere... de még sosem kellett, igaz eddig egyik telefonnal sem terveztem ilyen hosszúra :D

be quiet! Pure Base 500DX; be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold, be quiet! DARK ROCK PRO 5, ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI, AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36 Vengeance, ASUS Xonar U5, Windows 11 Pro FPP

(#37) Luck Dragon válasza Ricardo (#34) üzenetére

“Tudom, nekem is az van a Samsung mellett. Jelenleg az akkumulátor 83%-on áll (3 év alatt), de várom a tavaszt, és akkor cseréltetem ki. Személy szerint nem akarom állandóan a telefont figyelni, hogy mikor éri el a 30-85%-os töltöttséget. Valahogyan nem tudok ezzel érvényesülni .

Ha rajtam múlna, kikapcsolnám az Akkumulátor állapot menüpontot a beállítások között, mert sok felhasználó egyszerűen túlzottan belemerül. Ha nem lenne ott, sokaknak eszébe sem jutna, hogy mennyire degradálódott a készülékük, és nem kellene olvasnunk olyan panaszokat, hogy ‘93%-os, most akkor cseréljem le?’
Persze akkor meg az lenne, hogy eladáskor ez jelentős segítség a vásárló részére , hogy látja az aktuális akkumulátor állapotát.

A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.

(#38) migabi24 válasza Sgr_A (#35) üzenetére


migabi24
nagyúr

Bocs hülyeséget írtam, csak az ragadt meg, hogy az egyiknek még 90 százalékos a másiknak meg már 80, de most elkértem a pontos adatokat 2 évesek a telefonok, hogy repül az idő :D szóval aki vigyáz rá annak 91% a másik gyilkolja szó szerint, töltés közbe játszik, mindig lemeríti és 100%-ra tölti, neki 87% szóval van 4% difi azért nem lehet mondani hogy nincs értelme ha nem jár lemondással, de nem is egetrengető :R

(#39) Sgr_A válasza migabi24 (#38) üzenetére


Sgr_A
addikt

Ezért az évi 2%-ért nem szivatnám magam és itt 3000mAh akkukról beszélünk nem 5000-es ről

(#40) Zsolt,72 válasza Ricardo (#29) üzenetére

Abszolút egyetértek, magam is így gondolkodom erről és ezt is követem (használom, ahogy jólesik, bármikor rá lehet tölteni picit vagy akár többet is, ahogy az a felhasználó részére a leginkább komfortos). Helyesen írtál a teljes lemerültség/feltöltöttség eseteiről is, valóban így működik.

(#41) migabi24 válasza Sgr_A (#39) üzenetére


migabi24
nagyúr

Én nem szívatom magam, lemeríthetetlen az S23 soha nem bírtam még 30% alá meríteni úgy hogy 85-röl indul, nekem jó így ennyi :D

(#42) Zsolt,72 válasza Ricardo (#34) üzenetére

Ritkán, de valóban előfordul ilyen.

Az iOS 79% esetén javasolja az akkucserét (megjelenik a szerviz felirat), amennyiben pedig ez 1 éven belül történik meg, akkor azt gyártási hibás terméknek tekinti az  Apple és jótállás keretén belül cseréli az akkumulátort.

A “legendásan rossz” élettartam kijelentést némileg ellensúlyozza a saját esetem: a másodlagos telefonom egy iPhone 6s, ami öt és fél éves akkuval 83%-os. :)

[ Szerkesztve ]

(#43) Ricardo válasza Zsolt,72 (#42) üzenetére


Ricardo
félisten

"A “legendásan rossz” élettartam kijelentést némileg ellensúlyozza a saját eseten: a másodlagos telefonom egy iPhone 6s, ami öt és fél éves akkuval 83%-os. "

Az valóban jó.
Ennek kellene lennie az átlagnak.

(#44) hankock válasza Ricardo (#43) üzenetére


hankock
tag

"A “legendásan rossz”

Se2020 3 évesen 86%

(#45) hankock válasza migabi24 (#38) üzenetére


hankock
tag

Nagyon rendes kollégáid vannak. :N
Én biztos elküldenélek a pi...ba, ha szombat reggel 7 és 8 között ezzel zaklatnál.

(#46) migabi24 válasza hankock (#45) üzenetére


migabi24
nagyúr

Mi korán kelünk a munkánk megkívánja, és jóba vagyunk ;)

(#47) Lajmund válasza migabi24 (#41) üzenetére


Lajmund
senior tag

Szintén zenész. Semmi szivatás nincs ebben. Én is 85-röl indulok reggel és egész nap nyüstölöm a 23 ultrát mindennel is van benne cod mobil(játék) és mindig 30 fölött érek haza. Ebbe semmi kompromisszum nincs. Semmi energia takarékos mod. Felbontás fullon a kép frissítés is adaptív. Miért ne kapcsoljam be a 85%-ra a max töltést ha semmi értelme hogy 100-ra töltsön és ez még kiméli is? Előző telom topikjában is ment ez a vita 4 év után adtam el minimális degradálodással simán rendesen tudtam használni végig. A sok okos meg már 1-2 év után rinyált hogy már nincs gyári aksi csak szar utángyártott.... de azért fikázni tudták az aksi kimélést. Biztos viccből csinálja ezt egy giga cég a telefonjaival mert nincs értelme....De itt a sok okos jobban tudja kiszámolja érted? :D

[ Szerkesztve ]

Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/ #Ha nagy a sötétség akkor egy gyertya láng is vakító# Lajmund

(#48) jereti válasza Ricardo (#29) üzenetére


jereti
tag

Amiket leírtál, az a "szerintem" kategória. A gyártók, jelen esetben a Samsung maga nevezte el akkumulátorkímélésnek a 85%-ot. Én nem lennék pápább a pápánál. Arról nem beszélve, hogy az S23 ultrát szinte lehetetlen 85-ről 20 alá meríteni. Persze, mindenki azt csinál, amit akar a sajátjával.

[ Szerkesztve ]

(#49) GoodSpeed válasza jereti (#48) üzenetére


GoodSpeed
őstag

A Samsung 25 illetve 45 wattos "gyorstöltést" alkalmaz az Apple-vel együtt, miközben a konkurensek 120w-tal vagy még gyorsabban is pumpálnak évek óta.

be quiet! Pure Base 500DX; be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold, be quiet! DARK ROCK PRO 5, ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI, AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36 Vengeance, ASUS Xonar U5, Windows 11 Pro FPP

(#50) jereti válasza GoodSpeed (#49) üzenetére


jereti
tag

Nem tök mindegy, hogy ha este rádugom 35 százalékon, és reggel leveszem 85-ön, hogy mennyivel tölt? Napközben sosem kell tölteni. Ha lenne 120 wattos töltés a Samsungnál, akkor sem engedném rá az akksira. Én nem az 1-2 évente váltok vevő vagyok.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.