Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya0218
tag
Üdv mindenkinek!
Vettem egy 835prot, kifejezetten az F1 miatt. Elötte volt egy Haupauge hvr 2000 pci kártyám, de már nincs pci foglalatom.
Azzal a kártyával és a MPC-HC val tökéletes volt a kép. Minden más szoftverrel voltak ilyen mikro akadások, ami az F1 et élvezhetetlené tette!
Most az A835 pron az Mpc- hc is mikro laggol. Már nagyon sokmindent kpróbáltam, nem akarom elhinni, hogy ennyi lenne benne.
Ez ügyben kérném egy értelmes ember segítségét!
I3 8100 gtx 1050 8GB RAM Win 10
Előre is köszönöm. -
Zotya0218
tag
Üdv.
Az normális, hogy progfinderrel nézve 3-4 percig csak 30- 40 es jel erőség és minőség van 770mhz en? Majd utána 90-100? És kockásodik is a kép rendesen abban a 3- 4 percben, utána jó! Adótoronytól 3 km re. Emos asp- 8 nagylepkével.
AverMedia A835 pro.
Nagyon fontos lenne, hogy tudjam másnak is ilyen e, mert ha nem visszaviszem garanciában! -
Bal0924
aktív tag
Az AverMedia TD310 még mindig csak a saját ostoba programjával hajlandó működni?
Az Avertv-vel csak egyesével lehet befogni az adókat?
Minden frekvencia sávon végig mentem hogy automatikusan találja meg az adókat és a fele hiányzik!
Képtelen vagyok felfogni hogyan akar működni az a szar! -
Pinti44
újonc
Sziasztok!
Nem rég vettem egy AVerMedia TD310 tunert és olyan gondom lenne hogy nem tudok audio sávot váltani a távirányítójával, pedig ott van rajta az audio gomb de nem reagál rá.
Az AverTV 3D programban sem találok semmi olyat ahol ezt megtehetném.
Tudna valaki valami infót adni ezzel kapcsolatban? Válaszokat előre is köszönöm! -
KBalázs34
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek jó ez a TV tuner érdemes lenne megvenni? AverMedia TD310 USB Tuner fehér!
Olvasgattam hogy nem olyan rossz, igazából nekem Digihez kell hogy tudjak felvenni!
A válaszokat előre is köszönöm! -
bubu340412
újonc
Szia.Nekem is Digihez van,semmi baja vele.
-
Rainman05
tag
Sziasztok! Van egy volar green hd usb-és tv tunerem És egy laptopba szeretném használni és azt írja miután minden fent van hozzá hogy az Eszköz nem kész! Távirányítóra reagál mert bekapcsolja a progit de a program azt írja hogy Eszköz nem kész és nem lehet semmire nyomni. Win7 32.
[ Szerkesztve ]
-
dezsoke1973
friss újonc
válasz bubu340412 #1106 üzenetére
Szia! Én is Digihez használnám a TD310-et, de installálás és csatlakoztatás (Tuner és antenna kábel) után azt írja, hogy nincs jel. Kellett még valamit állítgatni? Köszi a választ előre is!
-
norbi54321
újonc
Sziasztok!
Van egy Avermedia Game Capture HD 2-m és 3 napja valamiért nem tudom csatlakoztatni a Google fiókommal.
Akár mikor társítani akarom, ezt írja:A Google-lal való bejelentkezés ideiglenesen letiltva ennél az alkalmazásnál
Az alkalmazást még nem ellenőrizte a Google a Google-bejelentkezés használata szempontjából.Kb másfél éve ment minden gond nélkül,de 3 napja nem tudok ez miatt feltölteni videókat YouTube-ra.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
RpPRO
őstag
Hello!
Apám vett egy TD310-et. Mivel telepítőlemez nem volt a dobozban, oldaláról leszedtem a csomagot (driver + tv szoftver). Felment minden. Nyilván mindenki tudja, hogy a gyári Avertv egy borzadály. Leírás, útmutató semmi.
Veszprém, UPC, kábel
Csatornakeresés: DVB-C
milyen moduláció? milyen frekvencia? jelkép (szimbólum)?
Nem állítottam semmit, lefutott a keresés: a találatok 95% piros színű, rakás csatorna hiányzik. Egy-két csatornánál van hang + kép. Ez szánalmas.Tudtok segíteni, hogy milyen modulációra, frekvenciára, szimbólumra állítsam a csatornakeresést? Nyilván más progit használnék, de legalább kiindulnék valamiből.
[ Szerkesztve ]
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
RpPRO
őstag
válasz Bal0924 #1115 üzenetére
Múlt héten visszaküldtem, árukeresőn írtam róla.
A linkelt kütyüből volt egymás után kettő is, imádtam. Gyorsan kellett egy, Kínából meg csomó idő lett volna. Sebaj, így csak a bosszúság volt.[ Szerkesztve ]
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
jeni
félisten
AVerTV CaptureHD - H727 karival rendelkezik valaki?
Korábban ezt használtam,semmi gondom nem volt vele.
Újra vissza rakva gond van vele egy MSi X570 lappal és a 3900X procival használva.
a WIN 10 1909 és a WIN 10 2004 verzió alatt is az eszközkezelő alatt frissítve is lefagy,és újra indul a gép (kék halál funkciót én kapcsoltam be,hogy tudjam mivel áll le?)
a korábban is használt driverével is próbáltam.
Az alábbi telepítés során attól pillanattól lefagy a gép.[ Szerkesztve ]
-
Morph76
aktív tag
válasz Keetche #1110 üzenetére
Régi poszt megpróbálok rá válaszolni, hátha valakinek segít.
Nos a hangolásnál a továbbra kell klikkelni, ahol megjelenik az, hogy modulációt is lehet állítani. Itt vegyes eredményt értem el, de lehet mindenkinél más lesz. A lényeg, hogy ki kell próbálni 256QAM, és 128, 64...Nekem az M4 spíler M5 16-on nem jön be. Viszont más moduláción igen. Viszont ott meg az M1 Hd és társai hiányoznak az elejétől. A lényeg két fajta csatorna listát mentettem el, és azok között váltogatok. -
Falovas
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy Avermedia ezrecorder 330-asat, de nem tudok TV-ből felvenni , miért nem?
Tudtok adni valamilyen tippet?
Inviteles kábeltévénk van, ha üzemen kívül van a felvevő azaz sárgán világít a lámpája akkor átengedi a HDMI jelet és van kép a tévénken, ha bekapcsolom és rendes üzemállapotot vesz fel és kéken világít a kijelzője akkor csak azt látom, hogy melyik csatornára váltottam, de képet nem ad , így csak a nagy feketeséget engedi rögzíteni.
Hogyan lehet a HDMI jelhez hozzáférni, hogy rögzíteni lehessen? Van rá megoldás?
Előre is köszi a választ!" Tudtam, tudtam... csak nem sejtettem!" "Értem én, csak fel nem foghatom! " https://www.juzaphoto.com/me.php?p=109773&pg=allphotos&srt=data&l=en
-
Falovas
aktív tag
válasz Falovas #1120 üzenetére
Most OFF leszek. Azért az elgondolkodtató, hogy a 2000-es évek elején még azt vehettem fel a tévéből VHS videómagnómmal amit akartam, ma már, hogy akár HD minőségben jön a TV adás már nincs jogom rögzíteni, ezért ellátják másolásvédelemmel a HDMI jelet. Egyébként megoldódott a problémám, köszi mindenkinek a segítséget...
" Tudtam, tudtam... csak nem sejtettem!" "Értem én, csak fel nem foghatom! " https://www.juzaphoto.com/me.php?p=109773&pg=allphotos&srt=data&l=en
-
sereslf
friss újonc
TD310 sticket használok UBUNTU linux alatt. A megjelenítést a kaffeine végzi megelégedésemre. Beszereztem egy földfelszíni antennát, hogy a kábel kimaradása esetén is legyen tévém. Nem találom, hogy a korábban megtalált DVB-C csatornák mellé hogyan tudom a DVB-T csatornákat is megtalálni. Egy Windowsos gépen mindent meg tudok nézni, működik.
A segítséget köszönöm! -
Csepi95
csendes tag
Sziasztok!
Remélem nem halt meg a topik.
A minap vettem egy Avermedia Volar HD Pro USB-s DVB-T eszközt, viszont a régi driverek már nem mennek fel 22H2-re. Csak a linux maradt ebben az esetben vagy esetleg valamilyen módon fel lehet-e rakni Windowsra?Windowson ismeretlen eszközként jön fel, szeretném telepíteni a CD-n lévő drivert, de nem találja meg a rendszer.
A segítségeteket köszönöm!
The real music is from Basildon
-
nagyúr
Már rég nincs meg Play Store-on a hivatalos android app, nincs valami alternatíva hozzá? Egyszerűen vicc, hogy dobjam a kukába a teljesen jó hardvert mert újabb telefonnál telepíteni se lehet még úgyse, hogy megtaláltam az apk-t neten, hiába a legutolsó verzió, nem települ.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magic: The Gathering Arena
- Projektor topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm stainless steel 1 év Apple jótállás
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest