Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tm5
tag
sziasztok,
vettem egy Avermedia AverTV Volar HD Pro USB-s DVB-T tunert, de nem bírom beüzemelni.
Az OS: Win 2008 server R2 64bit,
Az eszköz drivere elvileg rendesen felment, a TV app is, csak a TV app nem látja az eszközt."Eszköz nem kész" az üzenet.
Valószínüleg a 64 bittel lehet problémája. A gyerek XPs gépén tökéletesen megy a cucc.Esetleg valakinek valami ötlet?
-
Avermedia_hu
senior tag
Érdekes kérdésnek ígérkezik.
Ezzel az OS-sel tudtommal nem teszteltünk, és driver sem íródott erre.
Kérlek írj a magyar support oldalra, és utána járunk a megoldásnak.
Avermedia támogató kapcsolatÜdv: Attila @ www.proav.hu
-
tm5
tag
válasz Avermedia_hu #103 üzenetére
Szia,
OK írtam a support oldalon. Annyi még eszembe jutott, hogy a Win7 64 bites driverét fogadja csak el, mást nem. Szóval ha device managerben ránézel az eszközre, akkor azt mondja minden frankó. Csak éppen a TV programok (pl. AverTV) nem látja, hogy van az eszköz.
No hátha lesz belőle valami...
-
Yipp
tag
Sziasztok. Az A717-essel kapcsolatban lenne egy alapvető kérdésem, eddig sem a honlapon, sem itt nem láttam rá választ.
A honlapon azt írják, hogy "dual-tuner design" meg "watch and record two different signals at the same time". A másik infó, hogy "DVB-T, DVB-C, DVB-S, DVB-S2 and analog" adás befogására képes, DE mit jelent akkor a dual szó? Mindkét beépített tuner képes az összes dvb módban működni?
Magyarul a kártya dual DVB-C-s is? Mert vagy kábelre kötöm, vagy antennára, vagy műholdvevőre. Nem hiszem, hogy valaki tud nézni egy adást pl: Digin (DVB-C) és egy adást felvenni antennáról (DVB-T)... -
Avermedia_hu
senior tag
Hello,
a dual tuner azt jelenti, hogy két csatornát képes párhuzamosan kezelni.
(pl. PIP)
De azoknak azonos típusúaknak kell lennie.
Tehát pl. mindkettő DVB-C.Illetve a DVB-C alatt lehetséges, hogy ugyanazon a csatornán több program is fut.
Ez a tuner képes az összeset aktívvá és láthatóvá tenni egyszerre.Egy nagyon hasonló Avermedia tuner (előd) angol nyelvű használati utasítását itt találjátok:
[link]
Ne a "Multi language"-et válasszátok, hanem az angol User manualt.Ezeket az infókat ott is meg lehet találni.
Üdv: Attila @ www.proav.hu
-
Yipp
tag
válasz Avermedia_hu #106 üzenetére
Nagyon köszönöm a gyors választ. Így jónak tűnik.
Megtaláltam a pdf-ben a leírást, ott 3 adót nézett PIP funkcióban. De képes is felvenni őket?
Pl: egy frekvencián nézem a film+-t és egy másik frekvencián lévő m1 m2 dunát mind felveheti? Vagy csak egyet a másik frekvenciáról?Bocsánat, hogy sokat kérdezek, de sehol nem írnak ezekről...
-
Avermedia_hu
senior tag
Megpróbálok utána járni a kérdésnek, a felvételről.
De arra figyelj, hogy ahol 3 csatorna jelenik meg, az a Multi Program mód. (nem a Multi Chanel)
Csak digitális jelnél lehetséges, és ha azonos frekvencián továbbítanak több adást. (tehát csak ezeket tudod így egyszerre nézni)Üdv: Attila @ www.proav.hu
-
Yipp
tag
válasz Avermedia_hu #108 üzenetére
Igen, lényegében az a kérdésem, hogy fel tud-e venni 1 mux-ról akár több adást is. Azt hiszem ezt hívják "Multi-channel decoding"-nak... (ha igaz)
A drivere BDA kompatibilis? MediaPortal miatt kérdezem. -
Nferi1
csendes tag
Sziasztok!
Beszereztem egy AVer3D Quadro HD kártyát. Megpróbáltam beüzemelni, de attól fogva hogy a drivert telepítem, a gép elkezd "fagyni". 5-10 másodpercenként megáll az egér, hang is, majd minden megy tovább.
Ha letiltom a kártyát, akkor minden ok.
A molex csatit nem tudtam rákötni, mivel elég speckó házam van, nem ér el a kábel.
Lehet hogy ez a baj? (bár olvastam hogy normális asztali pc-n nem kell). Ha igen akkor csinálok egy "hosszabítót".
Konfigom: Core I7-920@3,8; 16Gb DDR3 ; EX58-UD5; 850W táp; HD5970; Windows 7 x64.
Beraktam egy másik pc-be, ahol tudtam csatlakoztatni a molex-et is, viszont a dvbviewer nem talál csatornát. (már van benne egy másik dvb-c tuner, ami működik normálisan.). Fagyást nem tapasztaltam. Most szedem a saját szoftverét megnézem hátha.
Előre is köszönöm a segítségeteket. -
Nferi1
csendes tag
válasz Avermedia_hu #111 üzenetére
A molex csatival már nincs fagyás.
Sikerült csatornákat is keresnem, de a digitális adásoknál akadozik a kép.
A másik kártya 90% feletti jelerősséget mutat, szerintem nem az adással van gond.
Mi lehet a probléma? -
Avermedia_hu
senior tag
A beállításokon belül változtass a renderelésen.
Ez csak tipp.
de szerintem sem az adással van gond.Ha nem ok, jelentkezz be a support oldalon:
Aver supportÜdv: Attila @ www.proav.hu
-
Sza_Sa
senior tag
Mennyi ram van a gépben? Nálam a 8giga és a snugtv legyalulása megoldotta a problémát, legalábbis nagyon ritkán akad meg a kép. Először szedd le a snugtv-t, ha nem javul, bővíts ramot.
Szerk: most olvasom hogy van ramod bőven. Szedd le a snug-ot.
[ Szerkesztve ]
"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
Sza_Sa
senior tag
válasz Avermedia_hu #116 üzenetére
Lényegében 4GB nálam is elég volt, csak azóta cseréltem 64 bites win.-re és 8GB ramra, biztos ami biztos alapon.
"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
Nferi1
csendes tag
A memóriát elírtam, mert "csak" 12Gb van.
Leszedtem a snug-ot, de még jobban elkezdett akadozni.
Még egy másik kártyához megvettem a dvbviewert, ami 95% jelet mutat.
Viszont ennél a kártyánál ugyanazzal a kábellel 15%, nem is talál digitálisan csatornát.
De a saját szoftvere megtalálja, de szaggat, a HD adásnál még jobban.
A felvett videókon a szaggatásnál széthullik a kép. -
Csybe
csendes tag
válasz Avermedia_hu #111 üzenetére
Mondod ezt annak ellenére, hogy nálunk viszont 2-ből 2-szer előjött a hiba külső táp nélkül...
Egyébiránt elnézést, de hogy is rögzítek egyszerre két csatornát ezzel a kártyával?
-
Nferi1
csendes tag
válasz #65675776 #121 üzenetére
A DVBViewer-ben biztos hogy jók a beállítások.
A Cablestar HD 2 vel minden ok, aztán átállítom az elsődleges kártyának a AVer3D Quadro HD DVB-C-s részét, átdugom a kábelt és semmi. A saját szoftvere viszont megtalálja a csatornákat, csak ugye előjön az akadozás.
"A beállításokon belül változtass a renderelésen." ezt viszont nem találtam még meg az Aver Mediacenterben. Leírnátok hogy pontosan hogy hol van? -
Avermedia_hu
senior tag
Megérkezett a hivatalos válasz az A717 dual tuner kérdésekben:
- Egyszerre több szabványt is képes kezelni a kártya. Az antenna bemenetek száma miatt max. 2 darabot. Tehát lehetséges, hogy pl. Sat Tv-t nézz, és DVB-C adást vegyél fel közben.
- és a dual program mód: tehát ha azonos frekvencián érkezik több TV adás. Ekkor is képes külön kezelni a jeleket a tuner, és akár felvenni több Tv adást is. (azért ehhez már gép is kell)Üdv: Attila @ www.proav.hu
-
Yipp
tag
válasz Avermedia_hu #126 üzenetére
Köszönöm, jó hírek!
-
Flashget
félisten
árgép szerint kifogytak az A717-ből a boltok? 1-2 helyen kapható már csak.
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Avermedia_hu #130 üzenetére
szóval akkor a tavalyi novemberi para, hogy lesz annyira igény hogy el is fogy az megdőlt?
Realme GT Master Edition
-
Csybe
csendes tag
Utóbbit hogy kivitelezzük? Az Aver mediacenter progijában ha elindítok egy rögzítést, onnantól nem tudok csatornát váltani...
-
Csybe
csendes tag
válasz Avermedia_hu #134 üzenetére
-
Csybe
csendes tag
up
-
tibikeee84
csendes tag
Sziasztok!
Segítség kellene!Kaptam egy AverMedia A820-as DVB-T tunert, MAC-en szeretném használni, egy MacBook Air 1.1-en 2GB rammal 10.6.8-as OSX-el!Feltettem a progit , driver-t de az adások képe akadozik...Mi a gond?Mit tegyek?
Köszi!
Üdv! -
Avermedia_hu
senior tag
válasz tibikeee84 #137 üzenetére
Kérlek nézz körül a video renderelési, és a TV tuner video beállításai között.
Ha a probléma nem oldódik meg, a támogató kapcsolaton keresztül jelezd hivatalosan a problémát
Hun Support
Nyugodtan írj magyarul.
Ha tudsz a hardver és szoftverfelépítésről bővebb információt küldeni, az szuper lenne.
(mint dxdiag)Üdv: Attila @ www.proav.hu
-
szagery
csendes tag
Üdv mindenkinek!
TV tuner vásárlása előtt állok. Kinéztem az Avermedia AVer3D Quadro HD A717 típusú tunert, amelyhez lenne néhány kérdésem (remélem tudtok segíteni):
1. ha a digitális adás hangja 5.1-ben jön, akkor le tudja-e játszani a tuner a gépem alaplapi hangkártyájával (5.1-es), vagy szükséges hozzá külön hangkártya,
2. jelenleg kódolatlanul kapom a digitális adást (Digi), de ha úgy adódik, van-e lehetőség kódolt adások (pl: UPC) megjelenítésére SetTopBox nélkül,
3. a honlapon a funkciók között az szerepel, hogy "MPEG-2 & H.264 HDTV Ready". A hdtv ready ugye nem azt jelenti, hogy a full hd-ben sugárzott adásokat "csak" hd ready-ben (1280×720) jeleníti meg?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Avermedia_hu
senior tag
Szia,
Elnézést, valamiért nem vettem észre ezt a bejegyzést.
0. Az Avermedia A717 tuner érkezése jelenleg bizonytalan.
1. A hangot a hangkártyád kezeli. Ha alaplapi, akkor az. Nem kell külön kártya.
2. Ci, tehát kártya olvasó a kártyához nem lesz. Kódolt adások vételére nem lesz alkalmas.
3. Nem. Full HD, full HD-ban jelenik meg.Elnézést a megkésett válaszokért még egyszer!
-
ForRedGlory
félisten
Hello!
Vettem egy ilyen Avermedia H727 HD cuccot, de nem ismeri fel a PC. Egyből vihetem vissza...?
A driver telepítés nem megy, de a gép sem ismeri fel szerintem jól, mert eszközkezelőben ennyi van: "multimédiás videóvezérlő"Amikor elindítom a Tv-t, kiírja, hogy nem észlelt TV tunert, pedig benne van... Jah, Win7 64bit-es a rendszer...
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #142 üzenetére
Na jó, most pihentetem a dolgot, mert agyvérzést kapok. Leszedtem az aver oldaláról a legfrissebb drivert, de ezt írja:
"error: cannot update driver for plugandplay devices! 0x2"
"Természetesen" a neten nem találtam rá választ, hogy mi a megoldás, ha valaki tudja, szánjon meg.
-
törölt tag
válasz ForRedGlory #142 üzenetére
Ez nem a driver és nem is az eszköz hibája. Hasonlóba én is belefutottam nemrégiben. Egyetlen megoldást találtam rá: kézzel kellett felraknom a drivert, nem felismertetni. (Aver driverek ebből a szempontból problémásak, mert nem lehet csak úgy kicsomagolni őket.) De ez sem mindig válik be, volt, hogy minden más tunert és egy-kettő driverét is le kellett szednem, hogy fel tudjam rakni amit akarok. Egyébként a Win-ben van ilyenkor elkeveredve valami. A probléma valódi okát nekem sem sikerült beazonosítani, de a ks.sys-t és hasonló Win komponenseket nem tudott ilyenkor felrakni. Amik egyébként már egy hangkártya telepítésekor feltelepülnek, de apróság (nem tudom miért kell a Win-nek ezt minden egyes hasonló eszköz telepítésekor izomból feltelepítenie megint).
-
Avermedia_hu
senior tag
válasz ForRedGlory #143 üzenetére
Szia,
Nekem még teljesen új amit leírtál.
Azt mondtam volna, hogy régi driver uninstall, uj driver fel. (amit letöltöttél)
Ha marad a probléma, kérlek írj a Support oldalra. [link]
Megoldjuk.Üdv: Attila @ www.proav.hu
-
ForRedGlory
félisten
válasz Avermedia_hu #146 üzenetére
Szerencsére, ahogy egyel korábban írtam, a windows reinstall megoldotta, de eléggé bosszantott
Azért köszi -
ForRedGlory
félisten
válasz Avermedia_hu #146 üzenetére
Van egy gondom
Tényleg nem lehet kisebb ablakba tenni a TV-t? Rendben van, hogy 26"-os a monitorom, de marha sok helyet foglal. Régebben amikor Aver tunerem volt, sokkal kisebbre lehetett tenni, ez így nem jó, a fél kijelzőt elfoglalja.[ Szerkesztve ]
-
Avermedia_hu
senior tag
válasz ForRedGlory #148 üzenetére
Hello,
Továbbítom a kérdést a központba.
-
Avermedia_hu
senior tag
válasz ForRedGlory #148 üzenetére
Szia.
A TV ablak minimális mérete kb. a kijelző 1/9-e kell, hogy legyen.
Ha ilyen méretre nem tudod lekicsinyíteni, akkor először kérlek ellenőrizd, hogy a legfrisebb Avermedia alkalmazásokat használod-e. Ha nem, frissítsd a globális weboldalról: Avermedia Global
A legegyszerűbb a termékre rákeresni, és a driver fülre kattintani az oldalán.Ha ezután sem oldódik meg a probléma, akkor valószínüleg a géped beállításain belül kell a megoldást keresni.
Természetesen segítünk. Indulásként küld el a géped dxdiag file-ját itt:
Avermedia támogatásÜdv: Attila @ www.proav.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Corsair VX450W 450W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Adattábla szett IKarus 435 alu logo felirat embléma busz bus
- ASUS U-65GA 650W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Asus B85M-E, Intel i7-4790 + rézmagos gyári hűtő, Hynix 4x8GB (32GB) 1600MHz RAM
- TRUST GXT 101P Gav - vezetékes gaming egér -- rózsaszín
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs