Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bal0924
aktív tag
Sziasztok
Kinéztem magamnak ezt: [link]
Azért választottam ezt mert van win10 driver.
Egy 10-es skálán mennyit adtok rá?Amin használni szeretném.
Asztali gép
win10 pro 64bit
CPU i5-2500
VGA: gtx970
RAM:16GB
Digi, kábel. digitális adásEgy fura kérdés.
Valaki nem használja torrent mellett?
És ha igen. gond van? pl. kép hiba, pillanatra megáll a hang és a kép és ugrik néhány másodpercet.Amit most használok egy Delock a legfrisebb drivere 2010-es. 7 alatt nem volt gond vele, de 10alat már van. A fent említettek mellett.
[ Szerkesztve ]
-
Bal0924
aktív tag
Segítség!
Lenne itt egy kis megoldani való és nem tudok rájönni mi lehet az.
AverMedia TD310 és a DVBViewer kapcsolata.Az előző tuneremmel van egy csatornalistám. Nos.
Mikor felrakom a driverét a td310-nek és bekapcsolom a DVBViewer-t, akkor látom vele az adókat és tudok benne szörfözni. Kikapcsolom a programot és majd vissza megint van adás.
-De egy újra indítás után már nincs semmi.
-Vagy ha Csatornahangolásra megyek : [link] Minden piros.
A program érzékeli hogy ott a tuner. [link]Mindig csak akkor látja a tunerrel a csatornákat (amiket még a másik tunerrel fogtam be) ha újra felrakom a drivert. és csak újraindításig.
Valakinek vélemény, tipp?Tud valaki adni egy digi-s ini fájl-t, ami a td310 tudjon frekvenciákat keresni?
Az AverTV hol tárolja (nemtudom hogy mondjam) ini fájlait, a Transponder-eerket? (ami tárolja milyen frekvenciákon keressen)[ Szerkesztve ]
-
Bal0924
aktív tag
válasz Bal0924 #1017 üzenetére
Megpróbáltam a saját programját.
Hogy kell azt kezelni?
Nem talál meg minden adót!
A DVBViewer egyszerű, hol és mit keresgéljen.Kiadtam 17-18ezret, és eddig szart se ér! Most már tudom milyen márkát nem szabad venni!
Felrakom a driverét és nem szabad újra indítani a gépet, hogy ha azt akarom hogy lássa a dvbviewer.
Mi blokkolhatja a tunert?[ Szerkesztve ]
-
Bal0924
aktív tag
Sziasztok
Kis segítséget kérnék.
Van egy TD310-m.
Az rendben van hogy nem hajlandó működni csak a saját programjával.
A 19 féle frekvenciákból, 3 frekvencia sávot kihagy, nem tudom miért, tipp? (706,714,722)
Próbálgattam állítgatni a programban a frekvenciákat de nem hajlandó találni.
És ha "önálló frekvencia"-n keresem rendesen találja a frekvenciákon az adókat.
De ha "terjedelem szkennelés"-re rakom akkor nem a 770000-en talál hanem 770014-en. És ilyenkor olyan adókat is rögzít, amin nincs semmi.
Miért csinálja? -
Bal0924
aktív tag
Halott ez a fórum???
Azt a nyavajás avertv programban, hogyan lehet gyorsan sorrendbe tenni a csatornalistát?
100-150adót nem egyszerű egyesével a helyére igazítani.
Amikkel találkoztam ilyen tv programok, eddig ez a legszarabb, nem tudom ti mit esztek ezen..
Kár hogy ez az degenerált abertv tuner más programmal nem működik... -
Bal0924
aktív tag
válasz Avermedia_hu #1044 üzenetére
Ja, de hasztalan. Látni látja a tunert a program, de ...
A DVBViwewr-el próbáltam használni.
Első indításkor szépen mennek a csatornák (egy másik tunerrel behangolt adók)
Onnantól vannak gondok vele.
-ha megpróbálok egy új hangolást csinálni. Semmit se talál. Mintha csak bedugtam volna az eszközt. Antennakábel nélkül.
-vagy míg újra nem indítom a gépet.Utána a nagy semmit lehet látni.
3különböző gépen, 2különböző oprendszerrel próbálkoztam.Ja és a saját programjával felvett videó. meg-meg áll..
-
Bal0924
aktív tag
Sziasztok
Van egy TD310 Avermedia TV tunerem-m.
-A saját tv programja, megtudja állítani az adást? (ha igen hogy lehet csinálni, nem jöttem rá.)
-Működik más programmal is a tv tuner vagy csak a saját programjával?
Olyan dvb-c program kellene, amit meglehet állítani az adást. És hogy működjön a td310-el.. (A DVBViewer-el nem működik) -
Bal0924
aktív tag
Sziasztok
Az avemedia tv tuner (TD310) működik valamelyik programmal?
A sajátjával sem működik..
A több mint 100 adóból kevesebb mint 50et talált. Nem találja a frekvenciákat, kihagy egy csomót, és egy frekvenciából több adót is kihagyott.Valakinek valami ötlete? Akinek van, az hogy és mivel használja, beállítások.. stb, egyebek.?
-
Bal0924
aktív tag
Az AverMedia TD310 még mindig csak a saját ostoba programjával hajlandó működni?
Az Avertv-vel csak egyesével lehet befogni az adókat?
Minden frekvencia sávon végig mentem hogy automatikusan találja meg az adókat és a fele hiányzik!
Képtelen vagyok felfogni hogyan akar működni az a szar!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Corsair VX450W 450W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Adattábla szett IKarus 435 alu logo felirat embléma busz bus
- ASUS U-65GA 650W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Asus B85M-E, Intel i7-4790 + rézmagos gyári hűtő, Hynix 4x8GB (32GB) 1600MHz RAM
- TRUST GXT 101P Gav - vezetékes gaming egér -- rózsaszín
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest