Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
I_Am
veterán
Aha, látom értesz hozzá. A nitro kikezdi a felületét egyes műanyagoknak. Zsírtalanítani tény, hogy kell, de ne nitroval. Mi is igy jártunk aztán annyira szép lett töle a kocsi műszerfala, hogy vehettünk bele másikat bontóból. (szó szerint megfolyósodott a felület)
Szóval én inkább maradnék a sima alkoholos zsírtalanításnál.Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
törölt tag
Hi!
Bp-n voltam egy ilyen bemutaton.Vákum segitségével csinálták ami nem rossz a hajszálrepedéseket kijavitották kicsi ecsettel ez nekem nem tetszett de ha belegondolk másképp mivel lehetne?
Van egy Astra jobb első ajtó.Belerugsz egy nagyot ami csinál egy horpadást.
kb 10.000-17.000ft volt kb 1éve.Hát nem tudom igaz a rétegvizsgálo nem igazán mutat majd 1cm kittet de azért már itt Csóron lefestik szalon állapotra.
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
Megkérdezem, de szerintem amig felfuttatják az üzletet, addig kizárólag Ők csinálják. (én is igy csinálnám)
Dodi:
Viszont azt ne felecsd el, hogy hiába vaxolod fel a kocsit, jön egy esősebb, sárosabb idő és 2-3 mosás után annyi. Ráadásul nem olyan könnyű mosni sem. Én meggyőződtem róla, hogy mikor haver felnijére rátapadt a fékpor, meg a szutyok és odamentünk és egy papirzsepivel full tisztára húzta le egyetlen mozdulattal, hogy nem rossz dolog ez a védelem. A másik a víztaszítása. 70-nél közepes esőben nem kellett ablaktörlöt kapcsolni, nem hittem a szememnek, komolyan.Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
I_Am
veterán
Az egész teknolodzsí végül is azon alapul, hogy több rétegben viszik fel többször az anyagot, igy a porozus rétegek gyakorlatilag eltűnnek a felületkezelés végére. Végül egy fedő ''lakkréteget'' is kap. Igy egy sokkal simább felületed lesz amin a kosz sem tud annyira megtapadni, mert nincs hol.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
zfarkas
senior tag
Köszi!
Közben én is körbetelefonáltam pár műhelyt, az egyiknél ugyanilyen infókat mondtak. A kocsit két éve vettem, akkor volt eredetiségvizsgálat, van törzskönyv is. Igaz, utóbbi a banknál (egy része hitelre volt), de azt mondták ez nem gond, mert a rendszer kiadja, ha van, és akkor nem kell integrált vizsgálatot végezni.
Összefoglalva ezeket kell vinnem a vizsgára: zöldkártya, forgalmi, kötelező biztosítás meglétének igazolása (biztos, ami biztos, viszem a vásárláskor végzett eredetiségvizsgálatról kapott számlát is).Raw Dark Pure
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest