Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Laca 012

őstag

válasz duffbeer #4985 üzenetére

duffbeer: Ha már Green, akkor pl. Green Home Server, meg egy Ubuntu embléma is akár ahogy "belecsobban" az atom emblémába és eltorzítja, minha az meg folyékony lenne és bele tudna süllyedni .. :DDD

Egyébként Google dobta ki, amikor a kép keresőbe beírtam az ubuntu server szavakat és "nagy" szűrést állítottam.. Aztán amikor megnéztem a forrásoldalt, akkor köszönt vissza az avatarod.... :C
    Meg is nézem mi volt az a szoftver amivel csináltad, lehet kipróbálom.. :K

Brogyi: Ha erre gondoltál, akkor igen én voltam...Szívesen! :K
    Nálam is hibátlanul és hűvösen dolgozik!

Jerry311: Szóval ez úgy működik, hogy nem minden szenzor helyére építenek be érzékelőt és ilyenkor szakadást, azaz a maximum hőmérsékletet jelzi. Nálam a d945gsejt is ugyanígy van, a harmadik szenzorra 128 fokot ír! :K (A biosban viszont nincs is harmadik hőfok a Hardver Monitor szekcióban..)
    Át is kellett írnom Ubuntuban a sensord konfig fájlját, mert 5percenként írt egy sort a syslog-ba, hogy "most fog elégni a gépem".. :DDD
    De át kellett írnom pl. az alaplapi gombelem feszültség intervallumát is, mert 3V +-10% volt megadva és az elem 3,31V-os ami azt jelenti, hogy 0,01V-tal meghaladja a megengedhető értéket.. :Y :W
    A cpu-ra meg 20 fokot írt a 26 fokos szobában, pedig nincs klíma.. A bios-ban viszont jót írt és ugyanebben a sensord konfigban el lehetett tolni az értéket a valós hőfokra.. :C

Új hozzászólás Aktív témák