Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca 012
őstag
válasz
duffbeer
üzenetére
duffbeer: Ha már Green, akkor pl. Green Home Server, meg egy Ubuntu embléma is akár ahogy "belecsobban" az atom emblémába és eltorzítja, minha az meg folyékony lenne és bele tudna süllyedni ..

Egyébként Google dobta ki, amikor a kép keresőbe beírtam az ubuntu server szavakat és "nagy" szűrést állítottam.. Aztán amikor megnéztem a forrásoldalt, akkor köszönt vissza az avatarod....

Meg is nézem mi volt az a szoftver amivel csináltad, lehet kipróbálom..
Brogyi: Ha erre gondoltál, akkor igen én voltam...Szívesen!

Nálam is hibátlanul és hűvösen dolgozik!Jerry311: Szóval ez úgy működik, hogy nem minden szenzor helyére építenek be érzékelőt és ilyenkor szakadást, azaz a maximum hőmérsékletet jelzi. Nálam a d945gsejt is ugyanígy van, a harmadik szenzorra 128 fokot ír!
(A biosban viszont nincs is harmadik hőfok a Hardver Monitor szekcióban..)
Át is kellett írnom Ubuntuban a sensord konfig fájlját, mert 5percenként írt egy sort a syslog-ba, hogy "most fog elégni a gépem"..
De át kellett írnom pl. az alaplapi gombelem feszültség intervallumát is, mert 3V +-10% volt megadva és az elem 3,31V-os ami azt jelenti, hogy 0,01V-tal meghaladja a megengedhető értéket..

A cpu-ra meg 20 fokot írt a 26 fokos szobában, pedig nincs klíma.. A bios-ban viszont jót írt és ugyanebben a sensord konfigban el lehetett tolni az értéket a valós hőfokra..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, bontatlan - Gari 2029.02.05. -ig - Eladó!
- Intel Core i7 9700 12mb 8core 4,7Ghz processzor
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest