Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DPD tapasztalatok
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reac^
őstag
Sziasztok!
A héten beszereztem egy MSI 3850-256 OC edissönt (assetom mik az órajelei)
Sztem nem szabvánnyákos?!
Mindenféle pencil és voltmod-ra vevő vagyok, remélem vannak ilyesmik
Eddigi kártyáimon mindig végeztem valami műtétetAnnyi érdekelne még, hogy általában meddig lehet ráncibálni ezeket a kártyákat? Mert több is átmegy majd a kezeim között, aztán magamnak a legfaszábbat tartanám meg
1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
Reac^
őstag
Persze majd ha lesz 1 kis időm akkor foglalkozom a témával, régebben több időm és kedvem is volt ilyesmikhez, megaztán jópár topikot végigvittünk az aktuális "srácokkal"
De most a szabadidőm nagy részét leköti a kocsim viszont jön egy halom játék (mintha lenne időm...) amit azért kiszeretnék próbálni és a szarrámoddolt 8600gt már kevésnek bizonyulna
Ezért is választottam ezt a kártyát.Arról van vmi infó hogy szabvánnyákos-e az msi féle oc verzió? Mert hogy nem gyári hűtő van rajt az ziher Sőőt a pwm-en nincs is borda
Mellesleg a vizhűtés is ott áll a sarokban bő 3/4 éve, összeszerelésre várva
1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
Reac^
őstag
válasz katt777 #37555 üzenetére
Oké akkor következő kérdés, mivel eddig több nv-m volt azokon tisztába vok általában a dolgokkal.
Nem szabvány nyák, van-e hozzá pencil vagy forrasztós voltmod?
google nekem nem segített sajnos1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
Reac^
őstag
Kérdésem, hogy bármiféle feszemeléses mod-hoz elegendő egy VF700CU hűtése? Csak mert van belőle azt akkor kicserélném
-
Reac^
őstag
Akkor megkérdezem megint: VF700CU elegendő egy kisebb fajta voltmodos húzáshoz 3850es kártyán?
-
Reac^
őstag
Sziasztok! Adott 3db msi 3850-256 oc-s kártya, melyik programokkal tudom megállapítani hogy melyik mennyit tud stabil tuningban? Én lemaradtam a 8600gt-nél ott még szőrös kocka volt, de itt állandóan fánkokat látok
Szal a lényeg, hogy a legtuningosabb darabot tartanám meg magamnak és ezt kell ma este kiderítsem1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
Reac^
őstag
Valszeg nem értetted mit szeretnék. A procit gyári hűtővel még nem fogom húzni egy jóideig, a vizhűtés ott áll a sarokban, majd azzal megküldöm.
Ma van nálam 3db ilyen radeon, és amelyik a leghúzhatóbb azt szeretném megtartani, ehhez nem akarok 3dmarkolni meg játékokat inditani, csak kártyánként max 30percet rászánni hogy kiderüljön melyik a legtuningosságos-hajlandóbb
és erre keresem a legmegfelelőbb programot[ Szerkesztve ]
-
Reac^
őstag
Arra mit mondtok, hogy ATT-vel bármit állítok az overclocking-on belül apply-ra kattintáskor szó nélkül restartolja a gépet és semmi nem történik?!
Ennyire régimódi lennék vagy mi a tök van már? Ráadásul az automata tuningot se találom
-
Reac^
őstag
Valami szar verziós ATT-t szedhettem délután, de egy másikkal minden jól működött. A 3ból két kártyán én teszteltem, egyet pedig a szomszéd emailes segítséggel. Félig fenntartással kezelendőek az eredmények
3x MSI 3850-256 OC 690/8xx?
1: 870/1053(2106) ? fagy - szomszéd tesztelte ?
2: 850/1053(2106) 865nél fagy
3: <850/1035(2070) - 850nél is fagyott ATT-benSaját magamnak már csak 1 és a 2dik maradt versenyben, de még majd hozok ilyen kártyákat - lehessen válogatni
-
Reac^
őstag
válasz Májsztró #38052 üzenetére
Egymástól függetlenül lettek kimérve az értékek, legalábbis amit én mértem, nem amit a szomszéd
Megnéztem mit megy külön a gpu majd mit megy külön a ramVF700CU elég lehet bios-cserés feszemelős trükkhöz? Most tanulmányozom a nyákot, és ha mindenigaz akkor erre is jó a vmod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest