Hirdetés
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz Kötelező #31887 üzenetére
Megnéztem: a néha 1287-en szemetelő RAM-jaim 1296-on futottak mindössze egy kis bevillanó hibával. GPU-t 877 fölött a visszatett Sapphire bios-szal már nem tudom megnézni, de mondjuk az a pár MHz nem is érdekel. Jó, hogy stabilabb az XG driver.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
GPU Caps Viewer 1.5 is kijött.
-
katt777
félisten
válasz butcher eu #31919 üzenetére
Az hogy sok a VGA-nak a proci. Kihajtás fölött könnyen előfordul, ezért célszerű az általad használt beállításokon kihajtott VGA-hoz belőni a CPU-t. Ha erősen túlhúzod a procit, annak is csökkenhet a teljesítménye. Nekem mondjuk 3.8 és 4.0, 4.05 GHz-es eredményeim vannak, ott pár pontnyi javulás volt. De X2-essel előfordult párszor.
A másik lehetőség, hogy valójában nem 100%-osan stabil a rendszered ezen az órajelen.
Esetleg több tesztet futtass egymás után.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz jegenye77 #31923 üzenetére
ASUS P5Q! Embör, 23k-ért vettem! Teszt a honlapomon. 1.2V-tal stabil 3.8GHz (azaz negatív vMod!), 1.25V-tal 3.9 stabil, és megyek följebb, még semmi mást nem feszeltem meg. Gigának itt már 1.35V kellett, és a RAM-ok 2. időzítéseit is vissza kellett vennem. Itt meg a Kingmaxok 1154MHz-en szaladgálnak! Elvisz ez a cucc még egy 4870X2-t is, persze én nagy 1680-ban játszom magas összetettséggel, mert 3D06 defaultban azt a karit semmi nem hajtja ki. És nincs benne CF, ami megfizethetetlen!
-
katt777
félisten
válasz edipqe #31926 üzenetére
Azoknak hiszel, akik azt mondják, hogy nem kell, vagy NEKEM? Most tettem föl 2000-ig visszamenőleg az összes DMark-ot, és megy a 05 biza! Persze a htofix fent van. MONDTAM, hogy az systeminfo hotfix, hogy a progik felismerjék az új rendszereket. NEM PATCH!
-
katt777
félisten
Nem lenne baj, ha nem lenne mindenki lusta 5 mp munkára, azaz beírni a keresőbe a kérdést. Kicsit uncsi sokadszorra válaszolni, szerintem ezért hanyagol más is.
23231
De itt egy Limited Sapphire Edition, sztem ez a legjobb, ha beszerezhető. Ált. ez szerepel Sapphire Edition néven, csak most már a ref. hűtőseket is így árulják. Meg néha a kéket. Ált. webshopból is különböző jön ugyanolyan megrendelésekre, sóval a legjobb személyesen vásárolni.danntora: Hát, drivert telepíteni tudni kell. Eltávolítás Catalyst uninstall ALL-al, aztán a biztonság kedvéért driver sweeper, esetleg reg pucolás. Nálam felment a 8.7, hogy mást ne mondjak, utána még a tweakforce driver is.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz feka007 #31937 üzenetére
Ja, 8.3-tól szarultak el a Catalystrek sima CF-ben ill. 38xx kariknál (nálam pl. CF lassabb volt DMarkban, mint 1 kari 8.2 fölött), viszont az optimalizálás meg 8.5-től van, szóval ha nem driver-telepítési hibád volt, akkor még nézegethetsz...
-
katt777
félisten
válasz duduati #31943 üzenetére
Jár. CF híd is. HDMI, RGB, DVI-DSUB átalakító, és S-Video kábel is (még a lite-hoz is, mert az csak szoftver támogatásban különbözik). Nem hülye kérdés, sokan vásároltak már hiányos terméket, hála a magyar nagy- és kiskerek enyves kezű dolgozóinak. De hát Mo-on vagyunk, meg kell nézni átvételkor a csomagot.
Már ha ref. a karid, de tudtommal csak az MSI spórol az ilyesmin.feka007: Nem feltétlenül a dll-ek, mert azt driver sweeper törli (driver cleaner a tapasztalatok alapján soxor szar), vsz inkább registry-hibák voltak ott.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz - = Zk = - #31946 üzenetére
X2-höz ál. 2 x 6 pinest adnak. Jták meg a FULL-hoz járt. X2-ből nem is tudok olyanról. MINDIG meg kell nézni az Accessories listát, ill. hogy abban mi Optional.
Olyan nincs önmagában, hogy kihajtás, mivel függetlenül nem létezik. Akik szimplán azt mondják, hülyék, úgy is kezeld őket. Nálam is kihajtott egy CF-t egy 6000+ 3.2GHz-en, csak minden szűrőt maximumra kellett állítani 1680x1050-ben. VGA-tuninggal viszont már kevés volt 3.3GHz is. Szóval csak akkor nincs tutira kihajtva a VGA-d, ha 1680-nál kisebb felbontásban játszol, vagy az adott játék nem támogatja az összes szűrőt. Ha meg nem támogatja a több GPU-t sem, bőven jó vagy a konfigoddal.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz dudika10 #31957 üzenetére
Igen. 3GHz már kielégítő lesz, ahogy BlueGene is mondta. Esetleg a cuccaidat töltsd ki értelmesen, mert ott hiába kerestem a válaszhoz.
- = Zk = -: Jó is ez! Már nagyobb felbontás, de szebb kép a kisebb pixelek miatt, mint a nagyobb monitorokon, és persze dinamikus kontraszt, 4:3 üzemmód, stb. Én meg vagyok vele elégedve. Csak a driverét ne tedd föl Vista x64 alá, mert besárgítja a képnézegetőt, és semmit nem lehet kezdeni vele reinstallon kívül.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
Azért ebben igazából ne higgy! Főleg ne linkelj hülye összpontszámokat, vsz quaddal.
Én teszteltem 3870-et és 8800GT-t a saját konfigomban, és ahogy a 8800GT elverte a 3870-et, úgy nem hiszem, hogy a 3850-nek bármi köze lenne hozzá. Ráadásul ATI-ban van kb. 10-12% tuning, nV-ban meg 20-25%. A honlapomon megnézheted az eredményeket, magukért beszélnek, és ne terjessz hamis infókat.
Megj. 12k fölötti pontot én a 3870-nel CPU és VGA tuninggal értem csak el. Pl. 3.8GHz és 850/1196.Másik: a bios és a Catalyst két különböző dolog. Tök mindegy, milyen Catalyst-ed van, ha a bios lockos. Egyszerűen biost kell frissíteni. Módja a honlapomon, vagy 500-szor a topicban.
feka007: Mit kínlódsz a hotfix driverrel? Tedd fel a 8.7-est, vagy rögtön a tweakforce-ot.
Megvárod az 5 percet, hogy +1 hsz-od legyen?[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz FeRRaR1 #32038 üzenetére
Giga lapomban 20°C is volt. Kupak 34°C, magok 55°C.
ASUS-ban most kupak 42°C, magok 51°C. Szóval melegebb és hűvösebb is. Pedig nem pasztáztam alá a kupakot.
Gigánál 70-72°C-os procival 77°C-osak voltak a magok, ASUS-nál 74°C. Sztem ASUS szimplán jobban mér.
Egyébként friss az 1.4.60-as Everest béta, az végre már az én lapomnál is helyesen ismeri fel a ventiket, és állítólag pontosabban is mér (nyilván persze a felismert hardver alapján korrigálja a szenzorok adatait, mert nem tud mérni).Áztam kicsit nosztalgi:
3DMark00: 43.922
3DMark01: 63.163
3DMark03: 39.149 (2.656 CPU)
3DMark05: 22.037 (17k körül a CPU, de szór)Mind 3.8GHz-en 777/1126-os VGA-val.
Istenkém, hogy 999FPS-nél kiakadt a 01 3D tesztje, én meg anno örültem már 40FPS-nek is. Vagy a Geforce 2 GTS-nél az akadó pecás teszt... Hát, tény, hogy egy rakás játékot kidobhatunk a "fejlesztőknek" köszönhetően, de valami fejlődés azért mégiscsak volt.
[ Szerkesztve ]
-
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
válasz - = Zk = - #32053 üzenetére
Benne van a Catalyst csomagban is.
edipqe: Nagyjából sztem elfogadható. De akár húzhatod is mindegyiket.
Bali27: Fogalmam sincs, mi rossz. C++ és hasonló csomagocskák azért kellenek, mert abban írják meg a CCC-t, és a Win nem tud benne mindent. RAM-hibád is lehet, azt tesztelted? Tweakforce is csinálja? Swap-file-t kikapcsoltad? Mert nekem az a legelső dolgom. De csak tippjeim vannak, mert működnie kéne a cuccnak.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Bali27 #32058 üzenetére
Esetleg még kártya-hiba, de másik ATI karival kéne megnézni (mod idő lejárt).
Ja: és a stb. Na, azokat nem teszem én föl sem XP-re, sem Vistára, mert több dolgot szarnak el, mint amennyire jók, aztán ezeket a hibákat javítják újabbakkal, még több hibával, elég volt párszor kipróbálnom (tűzfal és vírusvédelem meg van). A rendszereinkben szoftveresen frissiben csak ez a különbség.AMD-nek nem a DC optimizer-t kellene frissítgetnie, hanem csinálnia egy jó processzort, amelyhez nem kell ilyesmi.
FeRRaR1: Elfelejtetted készenléti üzemmódba kapcsolni? Sokkal kevesebb energiát fogyasztana...- = Zk = -: A torrent sem kalóz önmagában, a DCopt pedig publikus (próbálnák meg pénzért adni ). Amúgy ennyiből be is linkelhetted volna AMD-seknek, de nekem mindegy, mert ma már nincs ilyen gondom, hogy a reklámszlogent idézzem.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz FeRRaR1 #32065 üzenetére
Race Driver Grid 1.2
3DMark06 1.1
Call of Juarez 1.1.1.0 No meg DX10?Csak hogy kevésbé hibás progikkal tesztelj, ha már ennyi munkát belefeccölsz.
"A méréseket 1680x1050 es felbontásban végeztem PS 3 al, minden maxon."
Playstation 3-ra hogyan tetted föl a windows drivereket?ASUS (is) természetesen saját kártyára optimalizál, ezért mondom mindig, hogy legelsőként a gyári driver, utána másik, aztán ref. A Splendid tényleg jó, viszont ha használod a másik driverekkel szemben, akkor némiképp csalás.
Catalyst-ek:
A 8.501 a 8.6
A 8.502 a 8.6 hotfix (ha jól emléxem)
A 8.511 a 8.7 béta (nyilván ASUS-nál pofozgatták)
A 8.512 a 8.7DX10-et nem néztél, valamint azt sem, mennyire tuningolható az adott driver. Stabilitást tényleg csak sok-sok játékban lehet látni, de mondok 1 példát: Oblivion 850/1200-on néha kidob, ha ref. driver van fent. XG-vel 860/1260-on játszottam tegnap egész este, följebb még nem próbáltam.
-
katt777
félisten
válasz DigitXT #32071 üzenetére
Ebben totál igazad van, viszont a smiley-ben nem. A 8800GT-mmel csak annyit kellett tennem, hogy az nV Control Panel-en bekalibráltam a monitort (nem a VGA beállításokat), és máris ugyanolyan szép színe lett mindennek, mint ATI-val. nV-nél inkább a driver-cheat-ek bosszantóak, amikor elmossák a képek részleteit a sebesség érdekében. Bár ez nem mindegyik nForce driverben van így.
Bali27: A HIS karira HIS driver-t tegyél, az a legjobb (azzal is volt hiba?). És ha a Vistádnak az említett problémái vannak, akkor tuti szar, vagy valamit elállítasz/nem jól állítasz be benne (gondolom, Catalyst-ben nem kevered a 32/64-bites verziókat). Nálam ugyanis gond nélkül megy 4GB RAM-mal, de 2GB-tal is csak 1-2 játéknál kellett swap-fájlt bekapcsolnom. Memtesztre javaslok egy 4GB-nál nagyobb fájl (DVD) betömörítését maxon winrarral. Ha gond van, a kicsomagolásnál tuti hibát jelez. Én is ezzel (no meg a cserélgetéssel persze) szűrtem ki a hibás RAM-omat, amikor minden teszt OK volt, de tömöríteni meg nem tudtam.
Majd szólj, hogy megoldódott-e a probléma, és hogy miképp. Kalapácsos verziót nem fogadok el.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz FeRRaR1 #32080 üzenetére
Nem belekötés (a PS3 persze az! ), a te érdekedben szóltam, mielőtt fals következtetéseket vonnál le (pl. hogy együtt vannak az eredmények), amikor az említett beállításokat nem nézted meg. Ezért említettem, hogy pl. Oblivionban hogyan jött le a dolog. Persze meló ezt kijátszani, inkább a játékkal játszik az ember. Használatban viszont kijönnek a különbségek.
Mikor rúgják ki azt a balfék Domenicallit? A hungaroringi égés után talán? A McL meg tuti fejlesztett valamit a motoron a tiltás ellenére, hogy így begyorsultak. Ezért baromság a mai szabályok 90%-a.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz feka007 #32104 üzenetére
Nem szaggat az semmit. Szar játék, de szépen fut maximum grafikával 1680-ban. Szóval a nálad tapasztalt hibáról kis eséllyel tehet az nVidia.
TTomax & butcher eu: Francokat osztjátok itt az "eszet". 1 híd kell oda, és simán lehet CCC-ből állítani MIND2 VGA órajelét. A 2. híd legfeljebb a hülyeségért felel.
westlake: Ez már nagyon-nagyon-nagyon régi... Nem tudom, miért van friss dátummal.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz TTomax #32111 üzenetére
Vaksi
Nálam ment a CF frankón (már abban a pár rendesen támogatott alkalmazásban), csak a hatásfoka volt szar a legtöbb játékban.
Felhívnám a figyelmedet arra a kis sorra az Overdrive lapon, ahol KI LEHET VÁLASZTANI, MELYIK VGA ÓRAJELEIT ÁLLÍTOD. Csodálkoznék, ha nálad nem lenne ott.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz TTomax #32113 üzenetére
Lufaszt! Linkeld már be ide az Overdrive képét, légyszí! Nekem bizony ott volt 1 híddal. Már ha bekapcsoltam a CF-t. És ha szerinted 2 híddal kell összekötni a 2 karit az órajelek állításához, akkor hogyan kötsz össze 3 v. 4 VGA-t?
butcher_eu: Azért látod úgy, mert minden ökör felnyomja mind2-t, ha már van neki hely, nem gondolkodik, hogy a 2. csati a több kártyás konfighoz van.
-
katt777
félisten
válasz feka007 #32117 üzenetére
Tekintettel arra, hogy hál' istennek rég megszabadultam a CF-től, az új driverekkel roppant kevés tapasztalatom van. Viszont az tény, hogy kiegyensúlyozottabb a grafikus teljesítmény Vista alatt (GPU-CV tesztekből remekül látszik), csak hát nem árt beállítani a Vistát, hogy ne legyen lassabb a 3D teljesítménye, ahogy ez néhány embernél alakult.
WesTM: Azok a nagyokosok gerjedenek a szarra (értsd: új játékok), mert a jók közül (értsd: régiek) egy csomó nem fut Vistán, semmiféle kompatibilitási móddal. De ha hű de trendi lenne kútba ugrani, akkor is az elsők között lennének. Én Vistát csak DX10 játékokra és tesztekre használok (meg XP partíciót menteni).
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz FeRRaR1 #32133 üzenetére
Ja, ha így nézzük, ebben az összehasonlításban, tényleg jó! Gondolom, az NFS1-5-öt nem számolod a FOS (Fuck Off Speed) szériába.
Az nem relatív, hogy a program vastagon csal, és semmi köze a valós fizikához (ez más autós "őrültek" tapasztalata is). Azt hittem, én tunyultam el az autós kihagyásban, amikor képtelen voltam normálisan menni vele, aztán Murciélago RGT-vel tettem pár kínkört Spa-ban. Na, mondom, ilyen nincs, irány a GTR2, Spa, Murciélago RGT. És mentem, mint állat, érezni lehetett az autót, minden reakciót, nem úgy ment, ahogy valami béna kis programozó elképzelte, mert Daewoo Matizt is csak gyerekülésből látott. A fentiek csak azt jelentik, hogy milyen szar az összes mai autós játék. Talán majd a GTR Evolution... Attól persze még lehet, akinek ez jön be, én nem ítélek el érte senkit, konkrétan a játékról nyilatkoztam. Persze a 3870-nek mindegy, az visz mindent lazán.De a FarCry király, én még dupla áron vettem, 1990-ért.
- = Zk = -: Nem tudom, mit olvasol, mit nem, de nem kevés pozitív véleményem van játékokról (lásd itt fent), viszont még olyant sem olvashattál tőlem, hogy megalapozatlanul kritizáltam volna valamit (amit némelyek összetévesztenek a fikázással, ami megalapozatlan leszólás, tehát teljesen más "műfaj"). És ha az ember (vagy a haverja ) valamiért kiad nem kevés pénzt, akkor nehogy már ne legyen joga kritizálni, ha valami vacakot kap a pénzéért, mert ő sem silány munkával kereste meg azt.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
Mindezek ős-engine-ét, az F1C-t kifelejtetted. De nekem akkor is a Porsche volt az utolsó NFS, béke poraikra.
Na, hát pont egy Ferrarisnak kéne tudnia, mi a minőség.- = Zk = -: Nem akarom, hogy bárki az én véleményem alapján ítéljen, ahogy én sem ítélek másé alapján, csak arra próbálok rávilágítani, hogy legyünk már egy kicsit igényesek. Ezért írtam, hogyan lehet összehasonlítani a jó és a rossz(abb) játékot. Nem beszélek a levegőbe.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz - = Zk = - #32165 üzenetére
Igen, az egy vacak ócskaság, nincs rendesen támogatva, nem is dupla sebességű, nagyon melegszik, gondok vannak a tuningolásával, szóval ne tartsd meg! Én feláldozom magam, nekem odaadhatod...
Mate315: Pipáld ki, és OK-zd le.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Bali27 #32176 üzenetére
Én nem babrálnám. Elméletileg PCIEX tuningban segít.
Hát azt én most hogyan mondjam meg, hogy a te lapodban azokat a RAM-okat hogyan állítsd be? Inkább tolj még a procin. Havernak a 667-es Geil-jei mentek 900-on, azzal sok gond nem lehet. Időzítést levenni tuning miatt vsz. hibákat jelentene.Na, 4mp-cel megelőztek.
- = Zk = -: Azért komolyan gyúrhattál arra, hogy félreértsd.
FeRRaR1: A PCIEX-t benézted, nem clock-ról volt szó.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz FeRRaR1 #32180 üzenetére
OK, jöhet 3870X2, 4850, 4870, 260GTX, 280GTX, 9800GX2...
Bali27: Ha kényszerített módot használsz, mindenképpen tedd standard-re, mert Oblivionban pl. frankón kilövi a kényszerítést, és gondolom, másban is.
americanidiot: Nekem ez memória-gondnak tűnik. Swap file-od van?
Ferrar1: GPU-CV nem hülyül, ha be van állítva.
feka007: Elég megnézni az Oblivion képmentéseimet, aztán a Crysis kinyalhatja, hóóó!
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz butcher eu #32247 üzenetére
Talán nV Physics miatt... (Ugyanis GPU dolgozik, amivel szemben ATI-nál a CPU. Mert olyan szar az nVidia.)
Azért maszkban is felismerni ám![ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz butcher eu #32255 üzenetére
Cseréld meg a 2 karit, ha nem az ASUS van felül, mert az jobban melegszik. Nálam 2 egyforma Sapphire közül a felső 5-6°C-kal volt melegebb (ennyit a kifúvás hatásfokáról ). Vsz. amúgy az ASUS-on régebbi bios van, szóval azt vagy cseréld le (sztem nem lesz modolt ASUS bios), vagy módosítsd a Sapphire-nek megfelelően, csak úgy, hogy 5°C-kal alacsonyabban kezdje emelni a hűtést. Akkor nagyjából egyformán melegszenek majd.
americanidiot: Hát megnézed a rendszer tulajdonságainál, hogy be van-e kapcsolva a virtuális memória. No meg te tudod, futtatsz-e valami nem opdaillő rendszerprogramot, esetleg memória-optimalizálót, mert ez így olyan, mintha valami időről időre ürítené a memóriát, ezért az akadás. Ez lehet a swap file, vagy egy memória-kezelő progi.
FeRRaR1: Éppen, hogy az új nV karik tudják a PhysX-et HARDVERESEN, és kihozták még a régebbiekből is (fel is háborodtak nV-sok, hogy akkor ezt anno miért nem), szóval bármit hiszel, nV alatt kisebb a CPU terhelés, így az értelemszerűen magasabb pontszámot eredményez 3D tesztben. Frissíts biost!
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz FeRRaR1 #32260 üzenetére
Mit vettél be ma, manager tablettát? nV karikról volt szó, nem ATI-król! Ráadásul az újakban (nV) benne van, a régiekhez meg módosították a drivert. De akkor is ettől gyorsabb a CPU, mert mint TE IS ÍRTAD: a GPU számol. Szóval nem cáfoltál semmit.
Az nV tudja, az ATI meg nem (bár dolgoznak rajta, csak nem hivatalos fejlesztők).butcher eu: Pontosan erről beszéltem! Pont ezeknél a kariknál PhysX-eznek. Az a kis töredék-GPU, mi?
Mindenképpen jobb lenne a saját ASUS bios-odat módosítani a Sapphire-höz, mert az enyém 1 karihoz van!. A hűtése, és a 2D-ben levett órajelei is!
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz FeRRaR1 #32265 üzenetére
Nem.
Az ATI-n csak kísérleteznek (olvastam a cikkeket erről), és nem tudja (lásd: Vantage eredmények). ATI-nál már a régebbi (8.5-nél is rosszabb) driverekben is CPU számolt GPU helyett, még akkor is, amikor GPU-nak kellett volna, mindenféle PhysX nélkül. Szóval lehet szidni az nV-t, de ATI-nál meg még mindig nem írtak egy tökéletes drivert 38xx szériához. Hol van még a 4xxx!
Hardveres, mert a GPU számolja a grafikát, nem a CPU.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz FeRRaR1 #32269 üzenetére
Na, nem tudtam már modolni, mert elszállt a netem (megint). De:
Hát az nV-t tényleg nem terheli le.
A linked szart sem ér, de nem miattad (máshol is csak ennyit lehet olvasni). Míg az nV-nál egyértelműen látszik a PhysX jótékony hatása (miközben hatalmas terhet vesz le a prociról), addig az ATI-nál (tapasztalat) nincs semmi ilyesmi. Amíg pedig nem lesz, addig számomra ez a 3rd party "fejlesztés" nagyjából a megjelenés előtti, 24k-s Vantage GPU-pontszámú Vantage (Photoshop) tesztekkel egyenértékű. Az előny e téren egyértelműen az nV-nál van, hiába szeretnének az ATI-fanek mást hinni.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz butcher eu #32273 üzenetére
Hogy ezt én hányszor mondtam! De azért grat. az erőfeszítésekhez.
Ferrar1: Én bevállalom, csak "adjá pénztet"! 41k-ért egyébként már megérné, ha a 4850 teljesítményével hasonlítom össze, hűtő miatt akár 45k-ért is. Szóval nincs is olyan messze már a reális ár. Remélem, mihamarabb kijön a 4870X2, és akkor minden X2 4200+-os meg Phenom 9550-es arra veti rá magát (lásd 4xxx topic) , ami lejjebb nyomja a 4870 árát.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz FeRRaR1 #32277 üzenetére
Nagyjából megtaláltad az egyetértési pontot.
Sok Ageia (nV) Physics-es játék van, amelyeknek közös tulajdonságuk az új játékok túlnyomó többségével, hogy szépen használják az új hardveres és szoftveres lehetőségeket, mindemellett pedig bűn rosszak, mint játékok.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz butcher eu #32281 üzenetére
Hogy nem találja a bios-fájlt. Nekem megtalálja. Kicsomagoltad, és ki tudtad jelölni? Ill. nézd meg, szerkeszthető-e (akkor jó). De nálam minden OK vele. Ezexerint mégsem módosítod az ASUS-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest