- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Amazon Kindle JailBreak
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
Valdez #10552 üzenetére
VGA tuning-nál kell törekedni valami GPU/VRAM arányra? A CPU tuningba mindig nagyon beástam magam, de ezt a VGA tuning-ot sosem vágtam, mindig lett amilyen lett. Asszem marad az 1030/1100 az legalább tuti hogy jó, mert tegnap órákat játszottam vele ezeken az órajeleken.
Most éppen kifagyott 1045-ön játék közben, de a furmark-ot sem értem, olyan mint ha procilimites lenne, elkezdem húzni a VGA-t felmegy 128 átlag FPS-ig és ott megáll a bencs eredménymaximuma hiába emelek az órajeleken.
Á ezért utálom az ilyen szoftveres tuningprogikat, sosem tudom eldönteni, hogy most az a szar, vagy a tesztprogi a szar vagy mi van, most legalább a proci kizárható így hogy 4GHz-re húzott 860 még agyalhatnék azon is hogy az kevés. grr
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Linux kezdőknek
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Házimozi belépő szinten
- Közel 100 maggal érkezik a kínai szerverprocesszor
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest