Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Szerinted mire értette a keresőt?
Nem google-t írt hanem keresőt, tudod a bal oldalon fent.
Te is megtalálhattad volna amit én megkerestem helyetted.
Mert jobban esik pikírt választ adni,mint pár betűt lenyomni a billentyűzeten.
A visszaolvasásról nem is beszélve.(#1806) NuMuN hozzászólása.
(#4829) Pepe78 hsz.
A többit keresd meg magad.[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
Nem bántottál meg senkit, és nem kell megsértődni.
Ha van tapasztalat azt itt úgyis leírták, felesleges kérdések nem viszik előre a topikot.
Ha problémája van valakinek akkor is az a fórumok illeme,hogy először a keresőt használja aztán kérdez,mert lehet,hogy előtte már több tucat válasz született.
A visszaolvasás egyébként is hasznos dolog,mert új ismeretekre tehet szert az ember.Mindezt nem bántásnak szánom én sem és más sem, ha "figyelmeztet"
Csak jó tanács.[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
katt777
félisten
Többféleképpen is lehet keresni. Mindenesetre régóta fórumozok itt, és rengeteg MSI-s tapasztalat volt, ill. emlékeim szerint főleg az 1. részben. Ügyetlenséggel/lustasággal nem sértesz meg senkit, majd MSI-sek válaszolnak. Mellesleg sztem ha valaminek nincs értelme, az egy gyengébb VGA nagyobb RAM-mal, hiszen utóbbi nagy felbontáshoz való, viszont gyenge hozzá a kari, ergo megint csak butítani kell a grafikát.
bigskull: Alacsonyak a 2D órajelek, vagy magasak a 3D-k; attól függ, üzemmódváltás előtt v. után történt a dolog. Ha pont akkor, esélyesebb a 2D-hiba.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
szasanyi
félisten
Hasonlóképp én is. Csak én az újabb hűtővel szerelt változatát vennem 2 napja. Még azt sem mondom, hogy drága volt (új, 38k, 2év gar.), de, hogy bagóért vesztegették volna... bár igaz, nem egyforma buxából gazdálkodunk.
-
szasanyi
félisten
Én nem azt mondtam, hogy neked nem számít a pénz, de amit írtál abból arra lehetett következtetni, hogy az az (akkor még nem ismert 29k-s) összeg neked nem jelent sokat. A pénz mindenkinél számít, csak az nem mind1 mennyit (és hányszor) tudok költeni úgy, hogy nem igen érzem meg a hiányát (sehol máshol sem).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest