Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Str8 sk8r
őstag
...a 4830 hűvösebb-kevesebbet fogyaszt-kicsivel gyengébb,de tuningal utolérhető-jelentősen olcsobb...és ha esetleg Sapphire 4830-as mellett döntessz,és a gyári hűtőt is lecseréled, engem érdekelne a gyári cooler... ...a promóciós kódról nem tudok,és sajnos nem ismerem a pixmaniát...
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
-
Osynho
addikt
Azért az túlzás, hogy natívon nem tudsz játszani vele. Erős kártya ez. Max nem minden full + AA + AF nem fog menni. Én X1950pro-val nyomom 1680x1050en Megfelelő kompromisszumokkal játszható minden. Bár mostanában nem teszek fel semmit, amíg meg nem lesz a 4830 v 4850em Mindenesetre én nem használnám soha nem natívon, mert csúnya (de olvastam olyat is, h nem is láttak különbséget... ). Ha meg a 4830-ra van pénzed, mindenképpen jól jársz. Felhúzod 700/1000 környékére és meglátod mire elég és mire nem.
-
bnorci71
addikt
Én egy T2200HD vel raktam össze Colin McRae Dirt 1920x1080 Full beállításba egy E5200+2x1Gb Ram társaságába rezzenés nélkül futott
Más tapasztalattal sajna nem tudok szolgálni, mert ismerős gépét pakoltam össze ilyen felállásba.
Más felbontásokon is szép volt a kép legalább is a 3Dmark 06 teszt szépen mutatott rajtaELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
-
lsc
nagyúr
ATT-ben a ventit oda állítod ahova akarod, feltéve ha állítás után az alkalmaz gombot is megnyomod . Profilokat kell létrehozni /2d;3d/, és akkor automatán vezérli, akár az alapján amit beállítasz . A procidat tuningolni kellene, az is segítség lenne .
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
Az első értéknél a hőmérsékletet vedd le 10 fokra, azért hangos mert 35 fok alatt a bioszból hajtja a ventit . A fordulatszámot nem értem, azt tudom elképzelni hogy a sapphire más ventiket használ . Most tettem fel felére, nekem akkor is 0 . Az enyém ventije két vezetékes .
Mod : Csak driver van fent att mellett, a ccc nincs remélem ?
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
fagy53
nagyúr
Ne törődj vele, nálam a legalacsonyabb fordulat 1840 1/p a legnagyobb 3200 1/p.
A vezérlés így van beállítva, teljesen mindegy mennyi fan duty cycle-t mutatnak a segédprogik, ennyi a minimális fordulat ennél a PWM-es megoldásnál.
Ezért mielőtt beruháznék egy AC S1-re, kipróbálom azt, hogy egy PWM-es ventit teszek az eredeti helyére, ill rá, de az eredetit kihúzom és a nagyobb házventit csatlakoztatom a csatiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung LCD és LED TV-k
- Alkoholista nevelde
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Microsoft Excel topic
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest