Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
skoos
őstag
Nézegettem, keresgettem, de nem találtam hasonlót, pedig mostanság igen gyakran felmerülő téma.
Én pl. máris falba futottam.
Van kb 60Gb-nyi zeném, jelenleg a PC-men. Ehhez (és minden más adatomhoz is) vennék egy QNAP 212es NAS-t, így biztonságban lesz mindenem.
Az iTunes nálam a minden, az összes zeneszámomat ilyen playlistekbe tettem és így is játszom le. A QNAP lesz innen az iTunes szerver is.
Nade. Ahogy elnézem, nincs olyan MÉDIALEJÁTSZÓ ami látná ezeket a playlisteket, még ez APPLE TV-ről is azt írják, hogy nagyon rapszódikus playlist ügyben.
A WD TV megintcsak nem támogat XML playlistet, szóval nem tudom mi lészen.Segítsetek......
-
skoos
őstag
Hali!
ATV3 leváltására (a törést vártam hozzá idáig) keresnék egy médiadobozkát.
Elvárásaim: Full HD lejátszás, Airplay támogatás, NASról adatolvasás, a fontosabb zenei- és videófájlok támogatása.O!Play HD2 Wifi? Vagy lenne jobb alternatíva?
-
skoos
őstag
BD lemezeimből 1:1-es 32-38 Gb-os mkv-kat készítettem, milyen jó, mert bekrepált az olvasóm (3 héttel a gari lejárta után...)
Milyen jó ár/érték arányú játékos tudna ekkora állományokat FLUENT lejátszani? Feliratok, hangcsatornák kezelése természetesen szempont.
Készülök beszerezni egy NAS-t is, örülnék, ha jóban lennének. Hálózati, vagy AirPlay képesség előny, de nem feltétel.
-
skoos
őstag
Szóval ne nagyon gondolkodjak Dune HD TV-102 vásárlásában? Pedig szimpatikus kis eszköz. Láttam antenna csatis változatát is valahol, nem tudom hol lehetne azt beszerezni.
De akkor a Dune felejtös lenne?
-
skoos
őstag
Nasròl való nagyméretű mkv fileok (több hang, több felirat) lejàtszàsàra keresek egy kellően erős asztali jàtèkost.
Hd hangok, 24p ès 45Gb os mkv-k akadàsmentes lejàtszàsa alapfeltètel, màs csili-vili nem kell.
30-50e között keresgèlek, de, ha nagyon muszàly mèlyebbre nyùlok.Köszi!!
-
skoos
őstag
válasz digikábeles #30617 üzenetére
Inkàbb a ràszorulóknak segítsetek!...
-
skoos
őstag
Ez a MED600X3D nagyon jònak tűnik! Azt nem lehet tudni, hogy playlist fàjlokból mit tàmogat?
-
-
skoos
őstag
Látom távollétemben kisebb cunamit kavart korábbi kijelentésem. Félreértés ne essék, nem a filmek miatt van szükségem ekkora tájhelyre. A stúdiófotózás és a céges adathalmaz van itt prioritáson. Azok meg csak falják a biteket jelenleg. Egyébként örülök, hogy csináltam pár BDből 1:1 mentést, mert most pl a lejátszóm krepált be.4 Ezenkívül a BD adathordozóról azért vesznek el adatok. Lehet kurvajó meg minden az optikai adattárolás, de vinyóval képtelen felvenni a versenyt.
BBéci:
A mede600x3d-n csak usb csati van, ezért kérdeztem. -
skoos
őstag
Van egy Mede600X3D médiajátékosom. Lejátszik mindent, de azért kicsit savanyú az utóíze. Lassú, gyakran újraindul, bűvészkedni kell a zenefájlok rendszerezésével és az iPad kliens teljesen érthetetlenül működik.
Az Apple TV tetszene, ízes, zamatos, de az MKV, FLAC, AVI lejátszást nem tudom kiiktatni.
Mi lenne jó alternatíva? 1080p, 24p, HD hangok, iPhone/iPad applikáció és könnyed, akadásmentes, ízes-zamatos kezelés
-
skoos
őstag
Sziasztok! A jövő héten vennék egy médialejátszót, ha kell, van rá keret, de azért maradjunk a földön. Azért mondom, hogy van rá keret, mert egy havernál láttam Plexes megoldást egy Apple mini -n, ami nagyon flawless és ízes-zamatos, de a tökéletestől azért messze van. És venni egy 130e+ -s gépet lejátszásra, hát nem tudom. Arra kemény munka lenne rávenni.
A legújabb Popcorn A410-et néztem....
Csak lejátszásra kellene, egy NAS az adattár és a letöltőközpont.
Denon X3000 az erősítő és Pana 50ST60 a képernyő.Előre is köszi!
-
skoos
őstag
Igen. Fapad. Ez jò szò rá. Lejátszik akadás nélkül, látszik, hogy van benne erő, de nincs prémium feelingem, olyan, mint egy tuning polski fiat. Rossz felhasználòi élmény nekem. A debian linux is kurvajò, de sosem használnám otthon, mert hiába tud mindent, nem jò élmény használni. A popi sem jò?! Miaszart vegyek, ami jò ux-et ad?
-
skoos
őstag
válasz dgyuri0123 #37866 üzenetére
Felhivtam a lejatszo.hu-t.
Le akarnak beszélni a mede600-rol popi 410 cserèről. Mondtam, hogy a mede egy okos tamagocsi hatàsát kelti nekem, amit szeretnèk egy profi cèleszközre cserèlni, szuper ios app-al.A vàlasz az volt, hogy a popi kicsit lassabb, bènàbb a hatàsa ès nem "prèmiumabb" egy
picivel sem. Ha nem kell belső hdd, ne vàltsak.Szòval most megvagyok lőve.
Okè egyelőre marad. A flac lemezeim az m8 app-ban csak boritokepet mutatnak, nem irja rajuk, mi az. Ezt, hogy tudom orvosolni? X3000 erősítőmhöz, hogyan kellene beàllítani a HDMI outot, a legjobb hang/kèpminősèghez?
Ez a jukebox dolog btw nekem nem jött be....
-
skoos
őstag
válasz djnice #37898 üzenetére
Elég jó ez az alaplap audió és viedóra is? 3D nem kell, de jó, ha van (a TV tudja de nem használom). Viszont elvárnám, hogy nagyon szépen szóljon.....
Nekem elég csak a plex, TV adásom nincs.
wifi sem kéne, rá tudom dugni a gigabites hálózatomra, úgysem bírja el az "N"-es wifi az 1080p/ 24p-t.
És milyen rendszert telepítsek rá? Mi a legkönnyebb, legstabilabb, plexre?
De tetszik!
[ Szerkesztve ]
-
skoos
őstag
válasz Mezga Aladár #37905 üzenetére
A hangprocesszálást egy denon x3000 végzi nálam. Nekem elég, ha a csak szépen átküldi a hangot oda. Ahhoz is drága hangkártya kell?
-
skoos
őstag
válasz #75912448 #37907 üzenetére
Épp ez az
Én csak annyit szeretnék, hogy érintertlenül menjen ki a hang be az erősìtőbe. Kérdés, kell e ehhez durva hangkártya. Ezzel érem el a legjobb hangzást egy jò erősìtővel/hangrendszerrel, nem?
Illetve, hogyan kell beállìtani, érintetlen maradjon a jel?Az Asrock videòkártyája milyen egy 10es skálán?
-
skoos
őstag
Sziasztok!
Segitsetek pliz. Kutakodàsaim alatt ràtalàltam, hogy apple tv3-am feltörès nèlkül Plex kèpes a plexconnect segitsègèvel.Ekkor az ATV DNS beàllítàsaival elèrhetővè vàlik a plexconnect àltal streamelt anyag.
Node, a kèrdès:
A plex eredetileg a külső, ATV àltal nem tàmogatott videòanyagok lejàtszàsàt teszi lehetővè, ugy, hogy az eredetileg nem tàmogatott formàtumokat is leJàtssza Ezesetben pedig (szerintem) a plexconnect csinàl az ATV àltal tàmogatott videoanyagot a filmekből.Èn a Zyxel nasomon futtatnàm a pléxconnectet.
Ez akkor azt jelenti, minden HD videò-ès hanganyagot a NAS fog kódolni ès streamingelni, az ATV meg csak megjeleníti ezeket? Nem tudom szeretném-e, ha a 40gigàs HD film ès hanganyagokat a rendszer leggyengèbb eleme kódolja ki ès csinàljon belőle 24p videot.
Jól sejtem ès szar az egèsz, vagy tènyleg sima ez?
Köszi!!!! -
skoos
őstag
Sziasztok! Egy jóbarátom tervez médialejátszót vásárolni, kicsit segtsetek nekünk.
Az elvárás 40Gb-os BD mkv-k akadásmesntes lejátszása. 3D nem fontos, de nem megyünk Dunának, ha van.
2 versenyzőnk van jelenleg:
cirka 35 mindkettő.
Vélemény? -
skoos
őstag
Sziasztok!
Ebayen találtam 16G M8 Amlogic S802 Quad Core Smart TV Box teljes médialejátszó egységet. Kérdezném, hogy milyen ROSSZ tuljadonságai lehetnek egy ilyennek, miért NEM ez a legjobb megoldás.Denon X3000-re lenne kötve, plazma 50"-on nézném. Fontos a 24p és a HD hangrengeteg, a közel tökéletes hang.
Jelenleg egy med600x3D a lejátszó, de sokmindenben nem értünk egyet. Kezelés, kompatibilitás, reszponzivitás. Bár a minősége tényleg jó.Legalább azt a minőséget tudja adni ez?
Üdv,
Sanyi -
skoos
őstag
válasz djnice #43277 üzenetére
Szia, köszi a segítséget!
Milyen felkonvertálás? Kisebb videó anyagok FHD-ra nagyítására gondolsz?
Az EBAY LAPON (bár simán lehet kamu, ismerem a rendszert) jelen van a TrueHD, meg minden mi szem szájnak...
[ Szerkesztve ]
-
skoos
őstag
Sziasztok!
Néha-néha visszanézek, hátha történt valami új...bár nem igen látok fejlődést.
Mede600X3D-m szeretném kiváltani. Jó, mindent tud, de valahogy nem jöttünk össze.
24p FullHD, (3D nem kell)
isteni hang, FLAC (X3000-en hallgatom)
Flawless mappaböngészés,
feliratok,
Youtube, vagy böngészőFULL, flawless iOS kompabilitás
Dune 303 lehet alternatíva?
Popi?Vagy próbálkozzam előbb, hátha jobb az új FW?
-
skoos
őstag
Sziasztok, 600X3D-ra léteznek applikációk? Pl internet rádiót, ébreszőt, ilyeneket nem tud kezelni valahogy?
-
skoos
őstag
Sziasztok,
2020-as Apple TV 4K-m távszabályzója teljesen megkukult. Többféle helyen és töltővel próbáltam (hátha töltés baja van, bár nem hiszem), de teljesen süket. Nincs külsérelmi nyoma, tokban használjuk. Beázása sincs.Lenne ötletetek mit tudok csinálni? Reseteltem az eszközt, így már telefonnal sem tudom irányítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Androidos fejegységek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assetto Corsa Competizione
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
Állásajánlatok