Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konfigos
őstag
Üdv
Nekem van egy LG 50PB660V-m és egy Onkyo nr-807 vasam.Eddig a tv beépített lejátszóját használtam hogy usbről filmeket játsszak le,de gondoltam beruházok egy asus O!play mini v2-re.Nagy butaság lenne?
Főleg a hang a gondom a mostanival,mert a tvt nem tudom csak optikaival összekötni a vassal,és jobb szeretném hdmi-vel,tehát az elsődleges nekem a hang lenne nem a kép,és ahogy néztem ez a lejátszó lényegébe minden hangot megeszik és kivezérel megfelelően.Ha van más javaslatotok ebbe az árkategóriába várom az ötleteket.Üdv
-
Konfigos
őstag
Éppen ezt a cikket olvastam most,így már kicsit tisztázódtak a dolgok a fejembe.Hát ha 25 volt az új ára akkor annyira nem tűnik már jónak a 18..A nagyobb verziót találtam meg avxen hogy volt hirdetve 1 hete 25ért és elment,azért gondoltam hogy a 18 akkor még jó lehet ezért.Popcorn a210et is eladót 25ért.Azt hiszem majd este jobban beleolvasok ezekbe,nekem igazából nincsenek nagy igényeim ezek a gépek teljesen megfelelnének a célnak ha minden igaz.(popcornba az tetszik hogy van itthon nagyobb 2.5 és 3.5 vinyóm is ami csak úgy lézeng,többi adatnak még nem néztem utána)
Mod: Köszi a linkeket és a segítséget,ma nekiülök majd egy gyorstalpalónak a témába!
[ Szerkesztve ]
-
Konfigos
őstag
Nos kicsit átnéztem a dolgokat de nem tudok dönteni.Abba már biztos vagyok hogy elég nekem egy olcsó lejátszó most,viszont van több kiszemelt is.Van a dune 101,WD live hub 1tb-os vinyóval,és a sima wd live stream(ebből nem tudom melyik gen-t kellene választani ha ez lenne a befutó).Van bármi komoly hátránya egyiknek a másikkal szembe?Legjobban a live hub tetszett meg a vinyó miatt,de nem tudom hogy a lejátszó része van-e olyan jó mint a dune vagy a sima stream,árba viszont elég jó ahhoz képes hogy van benne egy 1tbos vinyó is,úgymond sokkal jobban megéri mint a másik kettő 18k körül.Dune 101nél amit korábban említettek hd hangok kicsit zavaró,mert ha már az erősítő tudja ezt,szeretném megfülelni mégis mekkora a különbség egy dolby után legalább egyszer azért,wdknek nincs ezzel baja?
-
Konfigos
őstag
Igen,a 600-assal szemeztem sokat csak nem találtam olcsón használtan,néha bolti ár alatt pár ezer forinttal hirdetik meg.Viszont az kicsit túlmenne a kereten amit szántam rá idén.De ha abba a kategóriába nem boldogul egyik se a hd hangokkal rendesen,akkor lehet inkább eltolom a vásárlást jövőre és veszek egy 600ast majd.Jelenleg a beépített tv lejátszó után szerintem mindegyik előrelépés lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest