Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peak
addikt
válasz Erneszto #10939 üzenetére
Nagyon szivesen, örülök, ha ez segit valakinek.
Őszintén szólva ahogy Regger kollega is irta, nincs semmi értelme a kommersz állományokkal tesztelni, azokat a 3 éves lejátszók is lejátszák, no meg a TV-k is manapság.A lényeg az apró trükkökben és ötletes megoldásokban lenne, de legalábbis a jó használhatóságban. Ha extra dolgokat is tudna, amelyet amúgy én elvártam volna 72000 forintért, tökéletes lenne.
Ha most lenne egy firmware hirtelen, amely javítja a HDMI kimenetet nagyfelbontású zenére, akkor megbarátkoznék a feliratkezeléssel is, hogy nem látom milyen szinkront kapcsolok és azzal is, hogy gagyi a hangsáv váltás. Mégis drágállom, passziv hűtés ide vagy oda.Az bosszant fel igazából, hogy - persze ezt már többször megkaptam oltásnak itt - HTPC-nek egy komolyabb notebookot használok XBMC HDpatch szoftverrel és hát annak a működése majdnem példaértékű. Minden szól, minden megy.
Csak nincs távirányitóm hozzá, csak egy wifis minibillentyűm, és hát ugye a notit használni kéne, nem lehet álandóan ki-be csatlakoztatgatni, stb. Kényelmes lenne egy normális lejátszó.[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assetto Corsa Competizione
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok