Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabar
senior tag
Jó lenne látni, milyen IP beállításokat használsz. Nekem is volt ilyen jellegű gondom, de sikerült fix IP-vel megoldani. Előtte is az volt, de nem a routeren volt regisztrálva a fix-IP hanem az eszközön. Ezt megváltoztattam, és azóta öröm és bódoccsá. De nem biztos, hogy nálad is ez lesz.
"Der erste Trunk aus dem Becher der Naturwissenschaft macht atheistisch; aber auf dem Grund des Bechers wartet Gott.“
-
AtHoS
nagyúr
Ez direkt szivat engem.
Bekapcsoltam az erősítőt, elkezdtem vele lejátszani egy albumot, amit 11 perc környékéig szépen játszott is, majd ott eldobta a DLNA szervert és azóta nem épít fel hálózati kapcsolatot. Sem DLNA-t nem talál sem vTuner-rel nem tudok kapcsolódni. Routert, erősítőt többször újraindítottam, váltottam statikus és DHCP által kiosztott IP között. Csak routeren, csak erősítőn, routeren és erősítőn is fixált IP beállításokkal, de sehogy nem talál hálózatot. TV és szgép simán működik hiba nélkül közben a hálón és a TV-vel simán játszok a DLNA szerverről.
read-only mode on the forum
-
BBéci
legenda
Olvastam az előzményeket és változatlanul az a véleményem, hogy zenelejátszásra célhardver kell, az erősítő önmagában nem megfelelő eszköz erre a célra. Éppen ezzel foglalkozom egy 5000 euróba kerülő Arcam AVR750 házimozi erősítő kapcsán.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
CheGhost
aktív tag
Helló!
Ennyi beállítgatás próbálkozás után esetleg a kábeleket (UTP) is meg lehetne nézni, hátha azzal van a gond. Esetleg jobb árnyékoltra (SFTP) kicserélni végső esetbe, de ezt inkább utolsó lépésként (de persze nagyobb kiadások előtt).
Az IP témában az én javaslatom, hogy csak a routeren próbálj rögzített IP-t beállítani, az erősítőn ne, az majd a routertől kapja a címét.*** Ha egy probléma megoldódik, akkor kérjük a megoldást is leírni, nem csak annyit, hogy "megoldódott"! *** Hosszú log-ok esetén külső oldal ajánlott mindenki lelki békéjének megőrzése céljából! https://pastebin.com ***
-
Mezga Aladár
veterán
"Szabadidőm elég korlátozott, de szívesen olvasgatok a témában, legfeljebb "csak" bővítem az ismereteket. Panelmaratás, elemek forrasztgatása viszont biztos kimarad részemről "
Nem erre gondoltam.
Valamelyik a fentiek közül+egy megmaradt régi pc, noti+ egy usb-s dac vagy usb spdif konverter.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest