Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
válasz Ed Parker #16376 üzenetére
Ezt nevezik a 22es csapdájának.
Persze, hogy több fogy ha többszöröse a fizetése valakinek és közel 1/3árral olcsóbban tud vásárolni.
Szerintem tőlünk nyugatabbra azért jóval több és nagyobb a vásárló erő, és ott még akciózni is tudnak, nem úgy mint nálunk.
Régen amikor tévét akartam venni, folyton jártam a boltokat, sokat voltam a Saturnban, jött egy akció amikor az áfát elengedték bizonyos tévéknél, na de az árak fentebb is kúsztak és kb 5% lett a kedvezmény.
Na ha ezt egy kúltúr nyugat európai országban tenné meg, szerintem rájuk is gyújtanák a boltot.
De hozzá tehetjük a BD lemezeket, ha adnák 2 ezer forintért letölthető formában csak felirattal (sajnálom engem a szinkron kifejezetten idegesít), akkor megvenném, nem tartom reálisnak a 5-7 ezer forintot 1,5 óra szórakozásért, amikor a mostani filmeket nem lehet megnézni még egyszer, mert annyira nem jók
Lehet itt a kiadóknak is kardoskodni minőséget kellene kiadniuk.
Na kicsit el is tértem, de a lényeg, ha az árak közelítenék az USA árakat biztos több dolog fogyna itt is mindenből. -
cekkk
veterán
-
cekkk
veterán
válasz Ed Parker #16381 üzenetére
Ha tényleg elérhető árban lenne, és reális bevételeket látna belőle az állam bácsi, biztos vagyok benne, hogy tűzzel vassal küzdenének a illegális tartalom ellen. Lásd cigi, benzin, alkohol
Nem is értem én, hogy nagy kiadók, hogy nem lehetetlenítik el a média lejátszó piacot, mert ugye mi mást lehetne ezeken többségében lejátszani, ha nem illegális tartalmat, legalább is erre vannak használva.
Ettől függetlenül, mégis virágoznak ezek a nagy stúdiók. Csak jól jönne még nekik az a kis pénz[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz #75912448 #16384 üzenetére
Igény biztos lenne rá, a kiadókat meg nem érdekli sajnos
Most nézek pont egy e könyvet asszony pajtásnak 3000 ebook 3700 nyomtatva, hülyék ezek, és itt csodálkoznak, hogy nem fogy, ezzel is megont a más beszerzés felé terelik az embereket.
Könyvet sokat veszünk, ha ebookba olcsóbb lenne még többet vennék -
cekkk
veterán
Akkor most ezekkel a 301es Dunekkel mi a helyzet?
A hd hangok közül nem mindet tudják lejátszani, vagy néha-néha van olyan amit nem tudnak? -
cekkk
veterán
-
cekkk
veterán
válasz Ed Parker #16459 üzenetére
Asszony mit szól hozzá?
Álló képpel azt csinálnak amit akarnak, sőt mozgóképnél is szkeptikus tudok lenni olyan téren, hogy simán rontanak a régebbi készülék által megjelenített képen, hogy jobb legyen a hatás.
Majd otthoni körülmények között lenne ezt jó látni, hogy ténylegesen mekkora a különbség. -
cekkk
veterán
válasz Ed Parker #16566 üzenetére
Hogy őszinte legyek a Base és a Prime óta nem tudtak kihozni semmi újdonságot, azóta inkább csak kapaszkodtak az akkor létrejött nevükbe, de ha most nem alkotnak valami maradandót lesüllyednek a középszerűek táborába.
Mondjuk a sok 3-2-1es szériával ez el is kezdődött. -
cekkk
veterán
válasz Ed Parker #16589 üzenetére
A legfrissebbekben, már benne van.
-
cekkk
veterán
válasz Peat;) #16586 üzenetére
A legegyszerűbb, ha használsz egy külső playert, TMT5 mondjuk, ezekre már írtak scripteket, így az isot amit kiválasztasz auto mountolja, majd indul is a lejátszás. A TMT5 menüt is kezeli így erről sem kell lemondani, ha jól tudom ez a lejátszó van a nagy drága Cinemasterben is, egyéni skinnel
[link], már mint az external playerhez.
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz Ed Parker #16614 üzenetére
2013 4. negyedév
Na jó most gonosz voltamregger
Trinityket még nem néztem át, de ahogy hallom nem lett akkora durranás, szerintem lehet még most használtan elég a Llano olcsón, és majd ha jön a Trinity utódja akkor abba lesz érdemes fektetni, meg még most drága nagyon a TR.
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
Végül is , az , hogy nem minden feliratot jelenít meg, és ált csak a level 4.1es mkvkat az nem elég korlát?
Csak ismerős tapasztalata, dlna ugye nem is tud csak beépített feliratot lejátszani.Ez a fogyasztás dolog, megnézel egy filmet 40-50W gondolom nem éjjel nappal menne, akkor ne ez vágjon már valakit földhöz, ha közben bőven 100-200-300-600 ezres tévét vesz magának, nekem ez olyan ellentmondásos dolog.
De tényleg nem vagyunk egyformák, mindenkinek más az igénye. Én sem akarok ráerőltetni senkire semmit, de a belső lejátszók közel sem tökéletesek.
-
cekkk
veterán
válasz Ed Parker #16671 üzenetére
Amd alapon építkeztem
Alaplap gigabyte ga-75m-ud2h, a proci egy A4-2700, 2*2 giga DDR3 1600MHz, egy Scythe Big Shuriken 2 (ez Patice fórumtársunktól vettem ), egy OCZ Aggility 3 60GB ssd, egy M4-ATX panel táppal hozzá egy külső noti táp, Antek NSK 2480, egy Imon vdf, ennyi lett -
cekkk
veterán
Viccnek? Nem
Ez magyar mentalitás.. Mindegy ne menjünk bele,elkezdtem egy elég hosszút írni az erőn felüli vásárlásokról, de ez off lenne már tényleg. Legyen elég annyi, hogy nem veszek drága dolgot, ha utána a fenntartása probléma, mindenki olyat vegyen, aminek a használata utána nem okoz problémát ha igen, akkor ne az állam és a szomszéd legyen már hülye és a gazdagok, hanem magát tegye már felelőssé azért mert túltálalva a lehetőségeit.
Drága kocsit is (használtan is, ami régen 10 felett volt), az vegyen aki tudja vállalni a nem olcsó alkatrészeket, de jó szokás szerint az utak tele vannak 4-5-7 éves luxus kocsikkal, amikre utána már szervizre és gumicserére nem futja -
cekkk
veterán
válasz Ed Parker #16675 üzenetére
Nem mertem össze számolni
De mindjárt96 ezer, de ha minden új lett volna akkor olyan 140-15 ezer (A ház az imon a paneltáp, és a venti amit használtan szereztem be, de lassan sok LLano lesz eladó a Trinity miatt. )
Mondjuk a panel táp lehet felesleges, mert kb 5-7 wattal fogyaszt kevesebbet mint a ház 80+ os tápja. kikapcsolva meg olyan 3W a fogyasztás, mind a kettőnél.erdoke
Kinek a pap ninek a papné, erre csak ennyit tudok mondani.
50-100 ezrem egy igazán szép házra nem volt
De pl ezért is jó, hogy nem vagyunk egyformák[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz Ed Parker #16679 üzenetére
Akkor neked ronda, erre annyit tudok mondani rossz az ízlésed
Egyébként most próbálgatom, és a sorozatoknál, ahol nálam eddig érezhetően alig volt rendes térhangzás na az most megjött
Nekem a popik amik rondák, eszembe nem jutott volna egy olyat be tenni a nappalimba
Az A-400 nekem meg egyszerűen... Ezért mondom, hogy kinek mi ami szép és nem szép relatív Olyan házak nincsenek is amik olyan kicsit lennének mint a popi vagy a dune.Nemrég láttam egy lakásról belső képeket egy cikkben, ilyen szürke fekete, lila falak, hófehér barokk bútorok kristály csillárokkal. Na van akinek az az álma és ott tudja leélni az életét, és már a képtől rosszul voltam
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz Ed Parker #16681 üzenetére
Szállítás áfa vám ?
Plusz nincs kijelzőNem rosszabb, de ha nem játszol felesleges a 4 magos gép.
Mondjuk ebbe biztos, hogy laptop alaplap van, és nem tudod bővíteni, de én ebbe ha akarok Sat kártyát teszek, ha akarok Kábel, ha akarok akkor mindig tévéset teszek, és ennyi
Dune lassan 2 éve ígérgeti és lófütyit nem mutattak még be
Mennyien azért vettek Duó és Maxot, hogy majd jönnek a bővítő kártyák
Simán átverték az embereket, mint most a Proval csinálják.[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
-
cekkk
veterán
válasz erdoke #16687 üzenetére
Mondjuk a rendszer pen az nem azért kell neki, hogy a menü legyen, hanem a BD live tartalmak, és a főképernyőre kihelyezett menük miatt. Én legalább is így emlékszem.
Nálam azért jóval többet kellett. Itt meg 2tőt sem kell.
De a menüs filmek esetében ahol mondjuk az elején ott ugrál a kis beöltő ikon? -
cekkk
veterán
Szerintem ne menjünk ebbe bele, meddő vita.
Majd menj el egyszer egy MMbe amikor ingyen hitelt adnak, és nézzél szét, hogy vállalják magutak túl, és gondold végig mire is gondolok, szerintem egy műszaki cikk pl nem olyan dolog amire szüksége van az embernek, hogy azért hitelt vegyen felDe ne folytassuk, mert te így gondolod, én úgy meggyőzni meg nem fogjuk egymást.
Nem azt mondtam, hogy csóró, de aki 30-40-50 Won spórol közben a tévé sok százezerbe került neki, az számomra ellentmondásos. Akkor nem veszek nagy tévét sem mert nem megy el rá a pénz és az is sokat fogyaszt
De akkor a házi mozi rendszerekről meg ne is beszéljünk ami megint nem 10W-t fogyaszt.Neked nem érdemes, nekem igen. De okosan is össze lehet válogatni egy gépet, hogy ne keljen saját atom erőművet építeni az áramszámla miatt
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz erdoke #16692 üzenetére
Mondjuk hozzá teszem nekem hálón vannak a vinyók, és nem a dunere dugva, lehet az is jelent nálad valamicskét, mert ha jól emlékszem nálad azon vannak usb-n.
Nálam pedig a komforthoz hozzá tartozik, hogy ha elindítok valamit akkor induljon is, ne várjak mint Rozi a mozibanED
Lehet, de az a kis ketyere nem bővíthető.
Csak az a baj hogy a (ár+posta)*vám+áfa+környezetvédelmi adó van[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
Nem ha meg tudsz venni egy 300ezres tévét és mondjuk nézel napi 2 órát filmet, ami legyen 50-60 W és havi 30 nap az 1,5-1,8 KW fogyasztás ugye50 forint kb akkor 1,5*50= 75 forint vagy 90 forint. Akkor miről beszélünk? Ez sok lenne?
-
cekkk
veterán
válasz erdoke #16702 üzenetére
Én nem használom annak mert arra ott van a NAS.
Az igények mások, én azt szeretem, ha leülök elindítok valamit akkor az menjen is, ne keljen várni, ha ez túlzó akkor legyen. de erre megint csak azt mondom, hogy mindenkinek mások az igényei
Mondjuk én senkit nem akarok meggyőzni arról, hogy htpc-t használjon. Nekem volt média lejátszóm is, most ezt használom ezt szeretem, amikor az volt akkor azt szerettemMezga Aladár
Nekem is kijött volna olcsóbban, ha nem veszek inom-t, és paneltápot
Mondjuk ez drága paneltáp, a sima picopsukat újonnan oda adják 8-12 között, én ezt azért vettme meg, mert 6-30V között tudja, és 11be került 30 helyett
Ha eladom jó árban tudom eladni[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz Ed Parker #16705 üzenetére
Lehet erősebb, de mint mondom, ha nem játszol felesleges az erősebb, videó lejátszásban a legolcsóbb, és a legdrágább proci is ugyan azt tudja. Minőségben viszont nem tudom, hogy jobb-e a trinity. Ezt majd a tapasztalatok és a fizetett cikket kiderítik
Ha te szereted az új illatát a dolgoknak és kifizeted ezért a felárat akkor oké, én amiből tudok jó minőségű használtat veszek, mert azon is szépen bukik az ember, de lehet picit kevesebbet mint az új dolgokon. De ez megint olyan, hogy ki mit szeret vagy akar.De mint mondom az a konfig nem bővíthető. Nem tudsz bele tenni egy olvasót/írót. kártyákat stb-t.
Jah és nem mondtam, hogy ronda, szép az a ház nekem is tetszik.
De pl kijelző sincs és táv sincs. Nekem ezek is benne vannak, ezt számold megint plusznak. -
cekkk
veterán
válasz Ed Parker #16719 üzenetére
Egy bajom van a drága műszaki cikkek külföldi vásárlásával, főleg a európán kívüliekkel, hogy garanciás hiba esetén az ember elég sokat tud szívni. Meg sokba kerül a oda-vissza szállítás.
De nem értem áfát vámit miért nem számoltok rá?
Főleg fedexnél, még postán hátha átcsúszik, de a nagy cégek tuti levámoltatják, vagy nem?Azért azt még hozzá tenném, hogy amikor Dunem volt, és sikerült működésre bírnom a torrentet, akkor nálam a mkv lejátszás akadozott(Diginet), ha benne volt egy vinyó, és usb-n is egy, akkor ha bármelyikre másoltam hálón keresztül és közben lejátszottam a másikról már akkor akadozott a lejátszás (mkv sorozat).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest