Hirdetés
-
LOGOUT.hu
ASUS WL-500G Premium
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_hu
csendes tag
Sziasztok,
Már pár órája bújom a fórumot, de sajnos nem tudtam megoldani a problémám.
Egy wl500gp v2 routert akartam frissíteni újabb tomato-ra.
Eddig tomato-K26USB-1.28.8702MIPSR1_RAF-VPN.trx volt fent, ezt még egy éve gond nélkül felraktam.Most a tomato-K26USB-1.28.RT-MIPSR1-100-Big-VPN.trx -t akartam feltenni rá, leírások szerint csináltam:
* hard reset
* recovery
* tftp2
Fel is települt, de ezután nem indult újra és táp ki-be után sem érhető el a router a 192.168.1.1 címen.Megpróbáltam recovery-ben újra feltenni de már nem is ment át.
Vészmegoldásnak próbáltam az clear-nvram, recover párost, de ez egy másik gép másik lan portján részben sikerült, mert csak az clear-nvram ment fel, router újraindítás újra recoverybe tétel után már nem tudtam feltenni a recover-t és semmi mást sem.
Ha nem recoveryben van akkor ég a power és egy lan led.
Van valakinek ötlete?
-
Tomi_hu
csendes tag
válasz Intruder2k5 #19845 üzenetére
Igen azzal kezdtem az egészet. Miután felment az új már nem resetel.
Most kibe kapcsolgattam, annyival tovább jutottam hogy felment a recover is és az új tomato, de miután újraindítottam recovery be áll magától és újra nem tudok t rátenni semmit...
-
Tomi_hu
csendes tag
válasz Intruder2k5 #19847 üzenetére
Win 7 64 bit, tftp2 - vel próbálom rendszergazdaként, (tűzfal virusirto kikapcsolva)
De próbáltam xp héten is, ott sem akar menni. -
Tomi_hu
csendes tag
-
Tomi_hu
csendes tag
válasz Intruder2k5 #19850 üzenetére
Köszi akkor pin 9 lesz..
Ha sikerül utána mehet a tomato vagy először egy gyári fw (a clear és recover után)? -
Tomi_hu
csendes tag
válasz Intruder2k5 #19852 üzenetére
Eddig úgy tűnik a pin 9 sem segít érdemen.
Pin 9 után elsőre tudok felrakni rá 1 dolgot utána a következő már nem megy fel.
Próbáltam pin 9 után rögtön tomatot, fel is megy de nem indul újra magától.
Ha újra indítom akkor a power és a lan világít, de nem érem el a routert.Majd hónap még próbálkozom, de lehet kuka..
-
Tomi_hu
csendes tag
válasz psyho85 #19854 üzenetére
Köszönöm, mindenkinek a segítséget, sikerült életre kelteni.
Először nem akart visszamenni az eredeti sem, a végén sikerült felrakni a dd-wrt minit, utána webes felületen felraktam a dd-wrt megát, már kezdtem beletörődni, hogy ez marad, de tettem még egy próbát.
Clear nvram, recover után felment ami volt rajta tomato.
Végül tomatot frissítettem weben keresztül az új fw re. ( ezzel kellett volna kezdenem)Most már kezdhettem a hdd csatolást :-)
-
Tomi_hu
csendes tag
Sziasztok!
Az újabb tomato hogy kezeli az NTFS partíciókat? Még mindig akadnak vele gondok?
2 TB HDD-t szeretnék nfts-ként felcsatolani, úgy gondoltam teszek mellé még 4 vagy 8 gb pendriveot swap és alap rendszernek.
Ez így működne, vagy inkább formázzam ext3-ra a vinyót is?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest