Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz samu2062 #9060 üzenetére
pszichológus kell ehhez a melóhoz, nem netes emberek
passz. lehet simán csak próbál vigasztalni, és ezért marad veled, rosszabb esetben magát teszi felelőssé azért, mert szétmentetek, és ezzel próbál "kompenzálni", jóvá tenni "a hibát amit elkövetett". az is lehet, hogy a kettő közül egyik sem, csak egyszerűen szelet a szüleivel aludni, és kihasználja a pillanatnyi gyengeségedet.
ilyen időtávon én nem csinálnék semmit, de ez azon ritka esetek egyike, amikor még én is konzultálnék egy pszichológussal, hogy közép- és hosszú távon hogyan kell segíteni a gyereknek ezt feldolgozni, mi lehet az oka a megváltozott viselkedésének, és meddig kell ezt hagyni, és mikortól kell belenyúlni.
szerintem egy ilyen fajsúlyú problémát ne amatőr (és az átlagnál amúgy is kattantabb) szülők tanácsaira hagyatkozva akarj megoldani, mert ez a lányodnak komoly lelki sokk, maradandó következménye lehet.
-
DeFranco
nagyúr
Nincs szívem átvinni a kisszobába,annyira jól esik,hogy velem alszik,ő a vigaszom ebben a nehéz időszakban
na ezt viszont biztosan nem szabad. egy gyerek nem bír el egy ekkora terhet, még csak a szikráját sem szabad megéreznie. te vagy az Isten, az origó, az igazodási pont, a bázis, te vagy a talaj a lába alatt, rendíthetetlennek kell lásson, vagy legalább is biztosnak magadban, és abban, hogy mit csinálsz, hogy érzel és neki ebben mi a szerepe (semmi, azon kívül, hogy feldolgozza a saját érzéseit a te segítségeddel és útmutatásod alapján).
még gondolati szinten sem szabad ilyet megengedni, hogy akár csak ennyit is rápakolsz, hogy ő a vigaszod. mert leveszi, megérzi, bedolgozza magába savanyú kis görcsös csomóba a szíve alá. nem bírja el a kis válla, lásd az előző hsz második okverzióját. ő a Te kis boldogságmogyoród önmagában azért mert létezik, ahogy volt eddig is és ez nem változott semmit attól mert az élet felfordult. óriás különbség.
@Famalac:
[ Szerkesztve ]
-
-
Balinov
titán
válasz samu2062 #9064 üzenetére
Eloszor is nagyon sajnalom ami veled torpent!
Masodszor Dani kollegam peldajabol kiindulva (2 gyerekkel jottek ki a nejjel, kisebbik kb annyi idos mint a Tied, aztan valas, gyerekek otthon) szerintem beszelj az óvódapszichológussal, ovonokkel, hogy figyeljenek a gyerekre es azonnal szoljanak, ha ugy erzik valami nem gromek.
Kitartas!
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Vladi
nagyúr
Fú ember, nagyon kemény, együttérzünk veled.
Nem gáz, ha átmenetileg beköltözik hozzád, inkább egymást vigasztaljátok mint más.
Egyébként az ritka, hogy egy anyuka lelép és nem viszi a gyereket.
Ügyvéded van? Legyen, sürgősen. Le kell tisztázni az elhelyezést, láthatást, gyerektartást. Gyorsan.Átmeneti időszaknak az is jó, ha egy külön ágyon de 1 szobában alszotok.
Amúgy nem hivatalos véleményem az, hogy az ilyen anyát fel kell gyújtani a picsába és kész.
Hosszú távú megoldás úgyis az lesz, hogy keresel másik nőt, aki nevelőanyja lesz a gyereknek.
il sole non sorge più ad Est!
-
föccer
nagyúr
válasz samu2062 #9086 üzenetére
Az esetek ~15%-ban az apánál történik az elhelyezés. Ha így van, akkor az apát illeti a gyerektartás is.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz samu2062 #9092 üzenetére
Sajnos csak ennyit lát az átlag ember. De jóval több az a 15%...dolgoztam tavalyik a szociális szférában, olyanokat láttam, hogy feláll a szőr még ott is, ahol nincs
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- OLED TV topic
- OpenMediaVault
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest