Hirdetés
- Trump vagy Harris
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
-
LOGOUT.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alph4
tag
Hello
Nem tudtok valami jó magyar boltot ahol jó áron lehet hozzájutni új ipad2/macbookhoz? Számla kell mindenképpen.
-
alph4
tag
válasz bLaCkDoGoNe #4493 üzenetére
Hát igen. Amúgy is drága itt meg még jobban, már értem miért nem olyan népszerű hazánkban Ahogy nézem itt a boltok közti árakat, kb ugyanazon az áron vannak a termékek. Pályázati pénzből vásárolok majd, csak azt hittem több mindent ki lehet hozni belőle
Aprón volt aki 100-150el olcsóbban behozza, csak us bill meg nincs számla
-
alph4
tag
Pár kérdésem lenne:
Ha veszek egy vezeték nélküli magic mouset az air-hez simán felismeri?
Ipad 2-ön van valami app amivel lehet nézni a Youtube illetve Vimeo videókat? (mert flash ugye nem támogat) App store-ban lehet találni ipad-2 höz fejlesztő játékokat óvodás korú gyermekeknek?[ Szerkesztve ]
-
alph4
tag
Ha jól láttam a hónap végén jön a Lion ki. Szeptemberben lennének véve a gépek, addigra van esély hogy lehet kapni itthon azzal a gépeket? Egyébként miért fölösleges hozzá egeret venni? Mert én elég sokszor használnám majd photoshopot rajta, anélkül meg el sem tudnám képzeni a képszerkesztést. A kisebbik 13as airban gondolkozok 4gb mem-el, bár ugye nem egy erőmű de azért gondolom megbirkózik hd videók szerkesztésével (tükrös gépről felvett kisebb anyagok vágására gondolok)
A html5-ös videókat preferálnám, remélem abba már nem tudnak rakni reklámokat mint ami már minden youtubeos videóban van és amit már győzők ikszelgetni ki, mert nem látom a videót. Ezért is nem bánom a flasht a sok reklám miatt...
-
-
alph4
tag
Akkor szerintem próbáld ki és biztos rájössz. Nekem is egy hónap múlva lesz 1 Air. De amiket eddig olvastam róla, magáról az OSX-ről meg a gépről biztató. (Nem fagy ki mint a win, más programok is működnek, nem lassítják a gépet, nincsenek figyelmeztető üzenetek állandóan, vírusoktól se kell annyira aggódni, szóval kevésbé bosszant fel.) utóbbival inkább ismerősöknek volt gondja, nem győztem újrarakni a gépüket a sok összeszedett vírus stb és vacak programok beépülő hülyesége miatt. Win7 asztali PCn nekem jó, 1x kellett eddig újrarakni ami nálam jót jelent, meg is tartom játékra/szórakozásra. Viszont hasonló teljesítményű laptopon nekem lassú és fél év után kb használhatatlan lett úgy belassult, újratettem de kb ugyanott vagyok. Arra a munkára amire kéne, nem nagyon tudom használni.
De ha te a kihívásokat szereted akkor:
Indíts el egy Windowst és netezz az Explorer-el! (ahogy szokták írni) -
alph4
tag
Ipad-el kapcsolatosan lenne pár kérdésem.
Tudok csinálni olyan ikont, amire kattintva egyből egy adott weboldalt hoz be a safari?
Illetve hogy nyomtani tudok vele, ha van egy gép wifi hálózaton megosztott nyomtatóval? Vagy esetleg egy windows-os megosztott mappába másolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üzletből, garanciával, újszerű dobozos Macbook Air Retina M1 13" Space Gray 8 RAM 256SSD magyar bil
- Macbook Air 13 Early 2015 4/128
- MacBook Air 13" 2018 / 256GB, 8GB RAM / Rose Gold (204)
- MacBook Air 13" 2014
- !! 1 ÉV GARANCIA !! ÚJ állapotú, magyar bill, Apple Macbook Air 2022 M2 8GB RAM 256GB 97% AKKU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest