Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Szólánc.
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mára elég volt a reklámokból
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz Totheground #9451 üzenetére
Különben meg -szerintem- angolul illenék legalább tudni egy kicsit mindenkinek, ezért is tudok hülyén nézni, amikor olyat hallok, hogy valaki nem néz meg valamit, amíg nem lesz magyar sub. WTF
Filmvilág című topicba ne menj be, akad néha ilyen elvetemült Persze egyéni preferencia, csak szerintem magukkal szúrnak ki, az élmény lesz kevesebb. Habár amiről nem tudunk, az nem fáj, az is igaz.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
nagyúr
valaki nem néz meg valamit, amíg nem lesz magyar sub?
Én olyannal is ritkán találkozok aki nem magyar hanggal készült filmet néz, a felírat számukra már elképzelhetetlen."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Crystalheart
őstag
Még olyan anime is tonnaszámra van hátra nekem, amihez van magyar sub, úgyhogy elleszek ezzel. Komolyan, lassan olvasok (talán épp, mert közben átköltöm magamban szinkronkomfort változatra a szöveget), gyakran a magyart is spacelnem meg visszatekernem kell, ha mondjuk még a képen is meg akarok valamit nézni - hát akkor még ha idegen nyelvű is lenne... Ahogy elnéztem az angolokat, ott is csavarják ám a szót minden irányba a fordítók, szóval ez nem oszt-szoroz...
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Dunu DTC800
- Eladó Thinkpad P14s g2 ( T14 G2 )AMD (ryzen 7 pro 5850u 16Gb 500Gb) 5 HÓ gyári garival
- HPE BLC7000 2200W 2250W 2400W 2450W Szervertápegység Táp + Breakout Board - Számlával
- ASUS RT-AX57 AX3000 Router
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB Wi-Fi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest