Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hat ha angliaban elsz akkor nem kell lemondani, kivaltod az EU TB (EHIC) kartyat es csoki. Felesleges papirmukanak ne tedd ki magad.
Ez nekem itt nagyon tetszik hogy mindent online intezunk, nem kell eltantorogni valami irodaba es ott szenvedni orakat, egyedul meg az elejen az NI szamert kellett a JobCenter-be elmenni. Zsenialis.
[ Szerkesztve ]
-
Mottie
őstag
Igy van.
Nálam elso évben nem vontak income taxot míg utól nem értem az adott hónapig az adómentes rész toredékét. (Szeptemberben kezdtem, úgyhogy talán 3 full income tax mentes fizum volt.
Na persze ha nem mostanában kezdtél akkor ez teljesen irreleváns, illetve cége válogatja, hogy hogyan csinalják
Be Victorious!
-
kem
addikt
Az elso £11.000 adomented, csak NI-t fizet az ember taxot nem. Ha megis befizetik mert esetleg emergency taxra raknak (nincs p45 amikor felvesznek) vagy csak tobb munkaorat/fizut remelnek, akkor ezt vissza szoktak adni vagy ra 1-2 honapra, vagy az adoev vegen ami aprilis 4.
kem
[ Szerkesztve ]
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs