Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomika9988
tag
kíváncsiságból lenen egy kérdésem ha van egy szolgáltató függő telefonom és ráteszem az eredeti független romot akkor milesz ?
Lg G2 Black 16Gb CloudyG2 3.1
-
tomika9988
tag
Hali Haveromnak Samsung Galaxy Ace-ja van fél éves lehet a telefon de már annyira lassú hogy ma elkezdtük romolni találtam egy galaxy s3-romot (persze ace-ra való) 2.3.6-os android.
Következő történt
-rootoltam
-feltettem a cwm-et
-csináltam backupot meg full wipe-t
-felraktam a romot majd újraindult a telefon be is kapcsolt de nagyon sz@r volt tehát odinal vissza raktam a gyári romot eddig szép is volt.
-leszedtem a cyanogenmod 11-et majd előröl elkezdtem csinálni mindent úgy ahogy az előbb.
-mikor telepítettem volna a romot akkor elkezdte tölteni majd gyorsan befejez valamilyen hibával.
-úgy voltam vele hogy ez sz@r rom volt tehát rebotoltam majd nem kapcsolt be a telefon akkor odinal megint vissza raktam a gyári romot viszont akkor a Samsung logóig elment majd ott töltöt fél órán keresztül hiába raktam újra odinal ugyan ez ( maga a rom 1 db fájlt tartalmazott amit a pda-ba másoltam be )
-mi lehet a hiba ?
odin előtt a recoverybe mount error/system-et írt de miután rátettem a romot az eltűntLg G2 Black 16Gb CloudyG2 3.1
-
tomika9988
tag
válasz Just_Reboot #2689 üzenetére
régebben próbáltam neki azt felnyomni de nem ment viszont akkor odinal a gyárit simán vissza pakoltam
-
tomika9988
tag
Hali valaki segítsen SOS
Lg G2-őm van felraktam a stock 5.0.1-es romot viszont nem tetszett így vissza akartam menni a twrp-be hogy visszaállítsam a régi romra a recovery-nem jött elő így 5.0.1-re a 4.4.2-re való kk autorec-et raktam fel majd ujra indítás után olyan ír hogy
[17060]fastboot mode started
[17100]udc_starter()
[29470]-reset-
[29480]- portcharge-
factory resetet elő tudom hozni de nem csinál semmit se (hangerő le+power gomb majd elő jön az lg logó elengedem majd egyből vissza nyomom itt előjön a factory reset majd 2x power gomb ugye így menne recoverbe de akkor be adja ezt hogy tudnám vissza állítani ? download módba se enged elkezdi azt tölteni majd ugyan ezt írjaLg G2 Black 16Gb CloudyG2 3.1
-
tomika9988
tag
Hali Samsung galaxy S4/S5,note 3/4 billentyűzet illetve a kamera appot valahonnan le lehet tölteni ?
[ Szerkesztve ]
-
tomika9988
tag
válasz Just_Reboot #2896 üzenetére
de én ezt le akarom tölteni nem pedig letörölni
-
tomika9988
tag
Hali viper4android-nál van jobb equalizer ?
-
tomika9988
tag
válasz Just_Reboot #6641 üzenetére
nem arról van szó hogy nehéz mert nem egy nagy dolog csak a telefon meg az a csiga tempója ráadásul még romolni is kellet
-
tomika9988
tag
válasz Just_Reboot #6645 üzenetére
jó neked én nem egy haveromnak csináltam tudnak meglepetést okozni főleg mikor egyik haverom 2nap jött egymás után mert eltünt róla a root
[ Szerkesztve ]
-
tomika9988
tag
válasz Just_Reboot #6649 üzenetére
ace után én is ott fejeztem be a szakmát XD
-
tomika9988
tag
válasz Tomi_Ohl #6654 üzenetére
Haveromnak egyszer kellet romolni egy algafost akarom mondani Alcatelt de az kész röhej volt feltetem neki egy fasza romot de pár hét után beszart neki majd vissza tettük neki a gyárit hiába hogy volt factory reset meg miegymás a fele gyári rom volt a másik fele meg a custom rom jelzem az sd-t is formáztuk. ezek után ujra raktuk neki a gyári romot akkor már minden fasza volt még megnem akart nyitni egy alkalmazást volt olyan hogy megnyitotta a google playt és beadta a tárcsázót. tehát az a telefon máig csak is custom romal múködik
-
tomika9988
tag
-
tomika9988
tag
Skacok valaki tud segíteni ? minap gépen kitöröltem a telefonról a felesleges mappákat viszont köztük a bluetooth mappát is amibe nekem volt egy fontos jegyzetem valahogy vissza tudom hozzni ?Megtaláltam[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos fejegységek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assetto Corsa Competizione
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs