Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz Tomi_Ohl #1255 üzenetére
Most eszembe jutott valami, hátha beválik, úgyse ez a fő telefonom: bootloop ---> PCC-vel újrarakom.
Töltést felvesz, USB csatlakozás van zárt BL-nél, olyanból visszalehet hozni hogy Sony logónál nincs tovább.
Justreboot: mindjárt kapsz képet.[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Penguin95
senior tag
válasz Tomi_Ohl #1276 üzenetére
Én abban hiszek, hogy a mókolás ellen csinálják. Anno például a 2011-es Xperiák első adagját lehetett nyitni egy test pointos trükkel. Ezt eltüntették később. Aztán jött a TA Backup. Tudtommal a Z3-nál már nem működik. Ráadásul egyre több Xperia rootolhatatlan nyitás nélkül.
-
Penguin95
senior tag
válasz Tomi_Ohl #1308 üzenetére
Nem én szpík perfekto Ungarische!
CJ4567: Fordítsd le tükörfordítással a bootloadert magyarra.
Amúgy ez onnét jött, hogy pár napja felkeresett egy 11 éves srác, hogy Neki Windóz kéne az Xpéria J-re, és annyit már tud, hogy csizmatöltőt kell vele csinálni. Mikor leesett, hogy mire gondolt... Szívem szerint belefejeltem volna egy kitömött sündisznóba.
-
-
batai15
félisten
-
Penguin95
senior tag
válasz Tomi_Ohl #1456 üzenetére
Csúnya baleset lett volna.
Kedvenc esetem a témában (egy osztálytárs megkért, hogy tegyek CyanogenMod-ot a telefonjára):
- ...ugye a telefon tudni fog magyarul?
- Igen.
*fél perc csend*
- NE! ÁLLÍTSD MEG!!!
- Miért?
- Mert ez nem HU!!!
- Persze hogy nem HU, nem félbagoly ez, hogy egy másik félbagollyal együtt huhogjon...
- De nézd meg! Ott van a nevében, hogy CM! Az nem tudom milyen nyelv, de biztos nem HU!
- ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs