Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Eljátszottam a gondolattal, hogy esetleg megpróbálkozom egy dual simes telefonnal. A helyzet, hogy nem igazán mozgok otthonosan az android világában, pláne nem a dual simes használatban. Nem használtam még ilyet ezért az alapvető kérdéseim lennének:
- Gondolom hívás előtt alapból megkérdezi, hogy melyik kártyával akarok hívni. Beállítható, hogy bizonyos számokat mindig az egyik kiválasztott SIM-mel hívjak?
- Miként működik pl. tárcsázáskor, hívás előtt mindig megkérdezi melyik számomról menjen ki a hívás?
- Egy céges és egy magán kártyám van. Megoldható valamilyen ütemezéssel, hogy egy bizonyos időintervallumban előbbi "ne zavarj" üzemmódban legyen? Azaz nem akarom kikapcsolni, de az értesítéseit nem szeretném hallani.
- Hívást fogadni/indítani mindkét kártyával szeretnék, mobilinternet csak az egyikről menne. Ez "aktív", vagy "passzív" dualsim használatnak minősül?Tudom, nagyon lvl1 kérdések, de vakon nem szeretnék másik oprendszerre váltani
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: nozsolt
-
nofi
addikt
válasz #73959936 #122961 üzenetére
Igen, igazából olyasmit szeretnék, mint ami iOS-ben van "do not disturb" mód, csak en bloc az egész "egyik" szám beérkező hívásaira/üzeneteire.
kmarci25
az a baj, hogy azért kikapcsolni nem szeretném, mert jó lenne látni ha épp ráérek ki keresett, pl. hétfőn nem kell bemennem - ilyesmik[ Szerkesztve ]
-
nofi
addikt
Sziasztok!
OP3T telefont használok és olyan appot keresek (gyárilag úgy látom nem tud ilyet a telefon), amivel előre be tudom állítani, hogy melyik kontaktomat melyik számmal hívjam automatikusan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest