Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bass
addikt
Sziasztok
opera mobile-ból hogy tudnám kiszedni a könyvjelzőimet ha pl más böngészőt szeretnék használni,keresem root explorerrel de nem találom hol tárolja.
Köszönöm"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Bass
addikt
Sziasztok
UC Browserba át lehet valahogy rakni az operás könyvjelzőket? Ki is van mentve a bookmark.html ."The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Bass
addikt
Üdv
Tud valaki normális zenelejátszót? Winamp,power amp,rocket player stb próbálva,olyan kellene ami egyszerű kinézetű és van benne EQ+mappákat is lát. Még nem találtam meg az igazit[ Szerkesztve ]
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Bass
addikt
Köszi kipróbálom ezeket is
-
Bass
addikt
Sziasztok,melyik androidos böngésző az amelyik a legkevesebb ramot eszi? Illetve használom az UC browsert de szeretném használni a minit is viszont a könyvjelzőimet hogy tudom a sima UC-ből a minibe átrakni,van rá valami mód?
-
Bass
addikt
Sziasztok,lehet rossz helyen vagyok de megkerdem. Chrome bongeszobol at lehet menteni a konyvjelzoket a gyari bongeszobe,kiprobalnam azt is.
-
Bass
addikt
Sziasztok,a mobilos chrome böngészöböl ki lehet szedni a könyvelzöket ugy hogy mas böngészö fogadja?
-
Bass
addikt
Sziasztok
Régebben a facebook appban volt a hozzaszólások,cikkek alatt forditashoz lehetőség. Neoem ez eltűnt. Feleségem telefonján van ,igaz régebbi verziós de felraktam azt is az én készülékemre de úgy sem volt. Hogy lehet életre keltrni ezt a funkciót?
Köszönöm"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Bass
addikt
Sziasztok milyen normális képnézegetőt használtok? Android one-n nem igazán jön be a fotók más meg nincs rajta. Köszi
-
Bass
addikt
Sziasztok Google fotokban nem lehet megoldani h ugyan úgy lássam a mappákat ahogy a telon van/volt? Tárhely felszabaditás után egyberekta az összes képet online és belekeverte pl a snapseedes képeimet. Van erre megoldás ?
-
Bass
addikt
válasz WhiteWalker #141945 üzenetére
Miért az? Mondjuk most eltűnt egy mappám is. Akkor nincs megoldás rá ha jól gondolom?
-
Bass
addikt
Sziasztok a chrome kezdő oldalán alul megjelennek hírek amiket eddig söpréssel el tudtam tüntetni hogy újak jelenjenek meg de most már nem megy. Valami változott? Egyszer leszedtem és vissza raktam kb 1 óráig jo volt aztán megint csak a hir elrejtése opcioval müxik. Galaxy s10e Köszönöm
-
Bass
addikt
Sziasztok a lányom telefonját össze hangoltam az enyémmel a family linken keresztül és a youtube app ot nem találom ,ott sem ahol lehet engedélyezni. Hogy tudnám telepíteni? A play áruházban nem látható de ha pl a chrome-on keresztül telepíteném akkor kiírja hogy a szülői felügyelet miatt nem telepíthető,de nem találom h hol tudnám visszavonni. Köszönöm
-
Bass
addikt
válasz cidalain #145249 üzenetére
Magyarország de nem is találom az ország listában. Most átálitottam a gyerek születését h 15 éves legyen. Most a sima youtube-ot látom ,el is kezdi telepiteni de valamiért kilép. Vicc h a facét engedné de letiltottam itt meg a meséket nem lehet nézni.
-
Bass
addikt
Sziasztok mostanában nagyon telena hócipöm a telefonnal(s10+) ,sose volt vele gondom de az utobbi időben csinál érdekes dolgokat,pl gépelek villan egyet a kijelző mint ha egy app felvillanna és eltűnik amit írtam ,a másik h ha pl youtubon nézek egy videot fektetve full képernyővek akkor ugyan ezca villanás/akadás ps visszaáll álló kisképernyös módba,akkor elkezdte kiírni h jelenleg offline vagyok mondjuk a wifitől 1 méterre is ,mint ha eldobná a hálózatot. Találkozott már valaki ilyennel? Ki lehet valahogy szűrne ha esetleg tényleg valami app ugrik be és hibás? Jó lenne egy fr de megvárnám vele a főverziót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest