Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy dual sim-es telefont használok most két simmel, és olyan program kellene ami rögzíti, hogy melyik kártyával hány percet beszéltem és mennyi mbyte-ot neteztem.
Létezik erre valami jó, pontos program? Lehet fizetős, ha megbízható.A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
MikeWazowski
veterán
válasz snooze #130679 üzenetére
Köszönöm!
Letöltöttem csak az a gondom, hogy nem látom külön a két sim-et, hogy mennyi volt a kimenő/bejövő hívás időtartama, csak egyben.... ha ezt tudná már venném is, mert látom akciós, ha mindent megveszek egybe.A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
MikeWazowski
veterán
Nálunk is elérhető lett a Google One. Én már elő is fizettem.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
MikeWazowski
veterán
Húhha gyerekek, nem vagyok ám annyira én sem képben, csak kaptam mailt hogy nálunk is elérhető. Én úgy látom, hogy ezzel vásárolva tárhelyet több szolgáltatást is kapok. Szerintem ez növeli a fotók és a drive tárhelyét, de közösen. tehát én előfizettem a 200 gigára, így sztem most a drive és a Fotók tárhelyem együttesen lett ennyi. De lehet én se látom jól.
Egyébként én a youtube premium-ot jobban várom, mert nekem megér minden pénzt, hogy reklámmentes hivatalos youtube-om legyen. tudom, van alternatíva, de azokkal nem élek.
[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
MikeWazowski
veterán
válasz MikeWazowski #130699 üzenetére
Nekem az nem világos, hogy ha előfizetek több tárhelyre, akkor onnantól életem végéig fizetem? mi van, ha felhasználom a teljes 200 gigát, majd nem fizetek tovább...? Törlik?
-
MikeWazowski
veterán
válasz MikeWazowski #130704 üzenetére
Most nézem. 100 Gbyte-ot vettem végül, de kaptam egy 1.600 Forintos utalványt, amit bármire költhetek a play store-ba.
És a Drive, fotók alkalmazásban is ezt a tárhelyet írja.A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
MikeWazowski
veterán
válasz WhiteWalker #130879 üzenetére
Én nem látom, hogy akciós lenne. Tudsz adni linket?
Ám engem is érdekelne, hogy mennyire jó. Valamint mennyire friss a térkép...A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
MikeWazowski
veterán
válasz Drughi #130881 üzenetére
Az nagyon korrekt, és örökre szól?
beg - Köszönöm szépen! Ha a 20 eurósat venném meg akkor örökre lenne egy teljes világ térképem, amit folyamatosan frissítenek?
[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
válasz Fall-N #130955 üzenetére
Én azt nem értem, hogy ha ezt felteszem és levédem a képeket ujjlenyomattal ebben az alkalmazásban, akkor még ottvan a gyári képnézegető, meg a google fotók... ott megnyitom és ugyan úgy látszik minden... vagy vmit rosszul látok?
-
MikeWazowski
veterán
válasz kovisoft #131006 üzenetére
Teljes meggyőződésem, hogy ez csak a telefonon lokálisan tárolt képekre igaz. Tehát a drive és a fotók appban, amik a félidőben vannak biztosan látszódnak. Tehát azokat nem rejti.
-
MikeWazowski
veterán
válasz kovisoft #131008 üzenetére
Sztem az az update csak annyit fog jelenteni hogy a felhőben lévő képeket is megjeleníti. Na mindegy, szóval sztem semmi értelme nincs az appnak. Nem tudom ennek ellenére miért van igény ezekre...
-
MikeWazowski
veterán
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
MikeWazowski
veterán
válasz Bozek #131143 üzenetére
Természetesen nem.
A Tesco parkolóba sétálgattam és már nem volt egyszer csak netem. Megnéztem és 700 megát "megevett" valahogy...Lehet beállítás probléma volt, de nekem már túl van akkor bonyolítva.
[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
Üdv, valaki használja a Pocket appot? Flipboard helyett keresnék valami mást mert ahogy nézem az halott. Most a pocketbe ami tetszik hogy a kedvenc oldalaim el tudom menteni és ott tudom nézegetni őket. Vmivel gyorsabb mint a Chromeba. De olyan kérdésem is lenne hogy keresni érdeklődési kör szerint nem lehet? Pl tech vagy stb. Ha nem, akkor pontosan még mire lehet használni?
-
MikeWazowski
veterán
-
-
MikeWazowski
veterán
válasz WhiteWalker #131459 üzenetére
Tényleg vicc, hogy egy értelmes képnézegető nincs... én most a gyári huawei képnézegetővel szívok. A telefonra felmásolt képeket nem látja, csak ha belépek a "minden kép" részébe, amit külön kell megnyitnom... valamint a másik gondom, hogy időrendi sorrendbe naná, hogy nem lehet rendezni a képeket...
-
MikeWazowski
veterán
válasz WhiteWalker #131469 üzenetére
Az a durva hogy simán fizetnék is egy értelmes galéria app-ért de eddig nem találtam semmi jót. Vagyis nem akarok felrakni ötöt hogy próbálgassam, így megvarom míg valaki tanácsol vmit... Hátha van egy jó ami nagyjából tud mindent.
-
MikeWazowski
veterán
válasz kiraly.andra #131497 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom.
Azt furcsállom egyébként, hogy ez is havidíjas.... ráadásul irgalmatlan drága....A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
MikeWazowski
veterán
válasz atoszmester #131502 üzenetére
Én is megvettem, de visszatérítettem, mert a másik ajánlott app jobban bejött, és most 70%-kal olcsóbb is.
-
MikeWazowski
veterán
válasz kiraly.andra #131516 üzenetére
És akkor ott tudsz keresni adott témakörökre, pl. Tech, és mutat olyan kategóriájú híreket?
-
MikeWazowski
veterán
Üdv, olyan teendő emlékeztető app kellene ami szinkronizál a Google-lel. Tehát amiket eddig oda mentettem el feladatokat azokat is szinkronizálja be. Egyébként a Microsoft to do appja képes erre? Vagy mit ajánlotok? Google keep kivételével.
-
MikeWazowski
veterán
válasz Viktor0610 #131557 üzenetére
Őő jó lehet, de nem szeretnék google appot használni. Keep-et is azért írtam. Más esetleg?
-
MikeWazowski
veterán
válasz zsoltzsolt #131583 üzenetére
Col reminderba nem lehet beállítani hogy ne törölje soha a befejezett teendőket? Azért ez szomorú vagy én nem találom?
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Megvettem az itteni ajánlások hatására a Col reminder plust és a gondom az, hogy az előre beállított eseményeket nem jelzi. tehát beállítok egy feladatot, de semmilyen módon nem értesít, amikor meg megnyitom az appot látom, hogy 3 esemény is elmúlt napokkal… azért ez így érdekes. A telefon Huawei Mate 20. Köszönöm a segítséget előre is!
-
MikeWazowski
veterán
válasz Fall-N #131639 üzenetére
Szuper… nagyon szokatlan nekem még az egész rendszer, korábban sose volt Huawei telefonom. Minden alapra van állítva, akkor lehet ezért nem jelez.
Meg tudod mondani, hogy hogyan tehetem védett alkalmazássá, valamint az akku optimalizálást hol tudom kikapcsolni? Mert nem nagyon találok ilyet.A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
MikeWazowski
veterán
válasz MikeWazowski #131642 üzenetére
Újraindítás után ott lett, köszönöm szépen, akkor beállítottam. Remélem jó lesz.
Ugyan itt beállottam a vibert, telegramot stb appokat is. Remélem nem merül jobban az aksi majd ezek miatt.A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy Aquamail-ben, hiába állítom be a push értesítést, egyszerűen nem jelez levél érkezéskor. Esetleg több helyen kéne beállítani? Elég sok a beállítás lehet elveszek benne... huawei telefonom van, és direkt beraktam a védett alkalmazásokba is.
-
MikeWazowski
veterán
válasz MikeWazowski #131891 üzenetére
Most meg is néztem. 5 percre van állítva az alapértelmezett szinkronizálási idő, és a fiókokon belül amelyiknél kell be van nyomva a push. Ennek ellenére az összeset 5 percenként frissíti...
-
MikeWazowski
veterán
válasz WhiteWalker #131898 üzenetére
Értem, köszönöm és az ütemezett szink. is és az összes szink. funkció is legyen bepipálva? Vagy csak az push email?
-
MikeWazowski
veterán
válasz WhiteWalker #131904 üzenetére
Köszönöm Mindenkinek! Próbálkozok.
Egyébként a Nine akkor egyszeri díjas, ugye? Mert akkor max azt kipróbálom, ha semmiképp nem megy.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest