Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
Call Blocker
Köszi -
raziel01
veterán
Nem kicsit szemét a google. Még mobilnettel is van reklám a youtube videók előtt a youtube app-ban.
Wifi-vel még oké lenne. Pár megát leszív a reklám szvsz. -
raziel01
veterán
Meglehet oldani valahogy, hogy kikapcsolt képernyőnél is menjen a letöltés? (tTorrent, Opera Classic)
Úgy szoktam, hogy leveszem a fényerőt nullára és beállítom, hogy 30 perc után kapcsoljon ki a kijelző.
De egyszerűbb lenne ha egyáltalán nem fogyasztana a kijelző. -
raziel01
veterán
Most ismertem meg az AirDroid alkalmazást. Azt a mindenségit. Le vagyok döbbenve.
Nagyon sokat tud, nagyon egyszerű kezelni. Ráadásul ingyenes is.
Jól látom, hogy ha PC-ről küldök telóra akkor nem használja a netet? Csak simán átküldi vezetéknélkül közvetlen? Ez azért fontos, mert forgalomkorlátos mobilnetem van PC-n. -
raziel01
veterán
válasz bododani #36394 üzenetére
Az a lényeg, hogy az Airdroid nem lesz IOS-re, mert annyira zárt a rendszer, hogy semmit nem enged. Gyakorlatilag az Androidos funkciós kb 10%-a működne úgy meg nincs értelme megcsinálni a programot.
A másik linken meg írják, hogy jailbreak-elt telóhoz vannak okosságok. De sose volt Iphone-om úgyhogy többet nem tudok. -
raziel01
veterán
válasz Norberto666 #36671 üzenetére
Camera Zoom FX.
Amúgy már szóltak, hogy ELÉG 1 kérdőjel is. -
raziel01
veterán
Mi az, hogy nem működik? Rámész, hogy nem akarod feltelepíteni a messengert és kész.
Ugyan úgy mükszik továbbra is.------------
Bal felső képet tudná valaki linkelni háttérkép méretben?[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
Na facebook app nálam is rinyált, hogy kell neki a facebook messenger ahhoz, hogy megnézzem az üzeneteket.
De nem rossz. Nálam egyáltalán nincs vele gond. Tök szépek az animációk meg a lehúzható buborékok. Értesítés is rögtön megjön üzenetről. -
raziel01
veterán
válasz kezman #37312 üzenetére
Airdroid új frissítés:
2.0.5.2 Hotfix:
1. Fixed the SMS sending & receiving issue on Nexus 5 and other Android 4.4 KitKat devices.
2. Fixed “Not enough free space on SD card” issue when uploading large files.siofok: kiválasztod amelyik mappába akarsz másolni és upload. Itt az upload azt jelenti, hogy átrakja a telefonba a fájlt.
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
-
raziel01
veterán
válasz #41133696 #37687 üzenetére
Folyamatosan használom.
Én is láttam ezt a 100 MB valamit de EZ NEM az ami nekünk kell.Sima fájlküldésnél nincs semmi korlát. Szóval WIFI-n PC-ről telóra vagy telóról PC-re.
Régebbi verziókban bug miatt nem ment nagyobb fájlok küldése de pont ezt orvosolta a legújabb frissítés. -
raziel01
veterán
Nagyon jó SMS alkalmazás. Megéri megvenni a fizetőst is.
Gyakorlatilag más alkalmazások felett tudsz sms-t írni. kb olyasmi, mint a facebook buborék üzenetei.
Alapból olyan Xbox One szerű a témája. De állítható. -
raziel01
veterán
-
raziel01
veterán
válasz raziel01 #38299 üzenetére
QuickOffice a buszmenetrend PDF-re jó de az is elhasal a képeket tartalmazó PDF-től. (penny újság)
Pár oldalig jó aztán csak pörög pörög és nem tölt be.
OfficeSuit viszont szépen viszi.A pro az mivel tud többet, mint az ingyenes?
Mert nekem csak olvasni kell, hogy tudjon.
[link] -
raziel01
veterán
válasz Ereshkigal #38563 üzenetére
Root+adaway
-
raziel01
veterán
-
raziel01
veterán
válasz Illusion1010 #40859 üzenetére
Én is ES-t szoktam használni. Most szoktatom majd magam a Solid-ra.
-
raziel01
veterán
válasz zsepeti #41006 üzenetére
A telefon topikjában érdeklődj, ez nem igazán ide tartozik.
A másik pedig, hogy ha nem tudod miért van szükséged a root-ra akkor nincs is rá szükséged.De számomra amiért fontos a root:
Greenify: hibernálni lehet vele alkalmazásokat és így nem esznek RAM-ot feleslegesen.
Adaway: eltünteti a reklámokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- PlayStation 5
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest