Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz miksza63 #62919 üzenetére
Ez is OK, csak te ugye 7 hüvelyket írtál.
(#62921) csendes
Én sem ismerem, de a B-tel azért egy kicsit ismertebb és régebb óta is létezik (közel 20 éve). Ettől függetlenül mindenki ott vásárol ahol szeretne.
(#62923) Victoryus
Most már én sem értek egyet. Ennyire mélyen nem ismer(t)em az Androidot, korábbi tapasztalatok alapján írtam azt amit, de most utánaolvastam és már tiszta a dolog.
A szóban forgó XML fájl a framework-res.apk-ban található, amit előbb vissza kell fejteni. Ez után meg lehet nyitni ezt az XML fájlt, át lehet írni a kapacitásra vonatkozó részt. A továbbiakban két mód van: újrafordítod az egészet, vagy csak ezt az egy darab fájlt cseréled ki. Utóbbi esetben annyit kell csak tenni, hogy ezt az apk-t megnyitod a 7zip-ben, törlöd az eredeti power_profile.xml-t és hozzáadod az átírtat, utána pedig a tableten lévő apk-t kicseréled erre a módosítottra. Természetesen rootolt rendszer szükségeltetik ehhez a mutatványhoz.(#62927) Alabástrom
Sokkal olcsóbb (ME176CX 16GB 25 vs 40-43 ezer Ft), főleg azok, amiket már rég nem forgalmaznak (Nexus 7 pl.). Megesik ez ugyanúgy a vadonatújakkal is, de eldönti mindenki majd maga megér-e neki ez ekkora "kockázatot".
(#62929) MikaVejneGI
Feltételezem Tab E 9.6 akart az a 9.7 lenni. Ebben az esetben Huawei MediaPad T1 10 az ajánlottabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Surface Pro 8 Platinum ezüst vicc áron! i5-1135G7 8GB 512GB 3K 120Hz
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest