Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
válasz Draken #44865 üzenetére
Nekem eddig semmi gondom nem volt a Tomtop-al 12 rendelésem volt mind megérkezett.
Miért pont a KIII? Kell a tuner része biztos vagy csak a S912 SOC miatt? Abból a BB2-vel olcsóbban megúszod. Van még mindig francia raktárból áfa mentesen.
Én a KI prot vettem ami tuneres bár azt a részét nem használom csak az S905D miatt vettem meg. Az egy gigabites S905X-es boxnak tekinthető.
KIII mindent bele box tuti hogy jó ,de ilyen árban lehet akkor már a Minix U9-et vennék(már ha nem kell a tuner)[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
válasz headhunter #44897 üzenetére
Ezen akkor nincs gyárilag Lan port ha jól veszem ki. Usb felől viszont szabad a pálya ha vesz hozzá az ember adaptert. Csak akkor egy port megint ellőve. Akkor meg már a hubos adapter kellene hozzá. Nekem ez így drágának tűnik a végére. (mondjuk a MI boxal is sokan megvannak lan port nélkül)
-
-
dugesz77
őstag
válasz ORCA58 #44961 üzenetére
Ha Android tv van rajta akkor a play áruházban kevesebb az alkalmazás/játék de ezek tutira kompatibilisek lesznek. Játékoknál például csak a gyárilag is kontrollerrel irányíthatóakat rakja ki.
De végül is bármi telepíthető. Ilyenkor szoktuk az alternatív beszerzési helyeket ajánlani, például az aptoide-t.[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
Ezt ajánlom én is. Már ha CE felől támadod a boxot. Ha felment ilyesmire kell számítani..
[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
válasz DoItYourself #44996 üzenetére
Én még anno ezt a xiaomit vettem csak sajnos most már nem árulják. Pedig betyár jó minőség,nagyon stabil a bt kapcsolat és eddig az összes boxom felismerte. De vettem még az RPI2 retropie alá ilyen SNES usb-s irányítót is azzal sem volt gond eddig.
-
dugesz77
őstag
MECOOL M8S PLUS L S912 2/16-os box most 48,99$ a Gearbest-nél. Sajnos ha valaki tuti áfa mentesen szeretné megvásárolni ( Hungary Via Priority Line)
plusz 11,43$-al drágább ( mondjuk nekem eddig az összes boxom átjött a vámon teljesen mindegy volt az ára, persze ez nem biztosíték,hogy másnak is)
Hátrányai a 100-as lan és a szimpla wifi..[ Szerkesztve ]
-
-
dugesz77
őstag
-
dugesz77
őstag
válasz Skyner #45267 üzenetére
Magyar nyelv elérhető lesz általában egy újraindítás után egyből de telepíthető külön is illetve bármilyen addon telepítesz rögtön lefrissíti magát.
Van rá 7.1-es droid.
Ha mást nem akarsz tartalmakkal kiszolgálni csak ezt a boxot akkor szerintem megspórolható a NAS is ha telepítesz rá a Transmission addont. -
-
dugesz77
őstag
válasz Pelican #45382 üzenetére
Szerintem itt nem a boxal van a gond hanem a webáruházzal, hogy valószínűleg a végén kinyomták a selejtet is amit valamennyire alátámaszt,hogy azóta out of stock. Akinek korábban jött azoknál tökéletesen működik (nálam is). Mocskos húzás tőlük, ezután én is máshogy állok hozzájuk. A minimum ilyenkor a full refund járna,sűrű elnézések közepette .
k.zozo. nálam nem jó a link.
[ Szerkesztve ]
-
-
dugesz77
őstag
-
-
dugesz77
őstag
válasz messer30 #45564 üzenetére
"Ha nincs semmi sem kijelölve akkor bukód a kadencia helyes lejátszást. Elsőre add meg az összeset csak a 25 és a 30 Hz-hez tartozó felbontásokat ne (ezek helyett ott van az 50 és a 60Hz nem lesz probléma)"
Nincs gond ha bennhagyod egyébként, csak ha 50 és 60Hz-n kapja a jelet a tv akkor folyamatosabbnak tűnik a lejátszás.[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
Talán most ez a Sunvell T95Z max sem tűnik rossz választásnak. 2/16-os gigás lan-al 49,9+11,7 $-ért áfa mentesen meg lehet venni.
Erről van itt tapasztalat? Wifi+ kijelző megy CE alatt? Kellene ismerősnek box, most kicsit nehézkes ajánlani.
-
dugesz77
őstag
válasz -SeveN- #45703 üzenetére
Fene tudja, mondjuk ebben az ársávban mozog a Mecool KI pro is. Azzal nem kell mókolni meg gigabites is + ott a tv tuner(mondjuk azt a részét pont nem használom én sem de ha kellene ott van)
-
dugesz77
őstag
válasz -SeveN- #45709 üzenetére
Szerintem CE alá pazarlás a 3 Gb talán droid alatt lenne értelme. CE alatt is megy minden, mert a Mecool alapból támogatott gyártó , wifivel +távirányítóval sincs gond plusz tudtommal a tuner is elérhető (de mondom azt a részt nem használom)
Nálam volt egy kis melegedési gondja (a borda nem volt rendesen a helyén) de azóta is megy gond nélkül.[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
Sima X96 (s905x 1/8) van most is 28,42$-ért az jó lehet alap boxnak ,sokan vették. Bár én megvárnám már a 11.11-et lesznek jó akciók ( példa1, példa2)
-
dugesz77
őstag
válasz Freerod #46064 üzenetére
Hát az enyém sem szépségdíjas az biztos (előzmények)
Most venti nélkül 61-64 fokos nem dadog, megy szépen minden hiba nélkül.
Nem túl távlati tervek között szerepel egy 3D nyomtató kicsit belejövök, biztosan nyomtatok normálisan szellőző új tetőt a boxnak. Nem is értem miért nem lehetett legalább oldal/hátul függőlegesen berácsozni gyárilag.[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
válasz -SeveN- #46066 üzenetére
Van akinél melegszik van akinél nem. Én is mérges voltam rá ,mert alap állapotban fogyogatott. Szerencsére megoldható a gondja. Ha már újra pasztázod az sokat segít. Én azóta nagyon megszerettem,mert stabil jó kis box. Azért nem rossz a Mecool-okban ,hogy telepítés után megy minden alapból nem kell sem a távval sem a wifivel variálni.
[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
válasz havri1 #46307 üzenetére
Pedig semmi gond nincs vele nyugi. Ez a videó talán segít.
-
dugesz77
őstag
válasz Shingen #46334 üzenetére
Fontos lenne tudni, hogy mi lenne az elvárás. Gigás net? 4k? Optikai kimenet? Lenne a droidja is használva?
Alap jó gép.[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
válasz Shingen #46341 üzenetére
A droid alól kicsit melós lenne,mert nem kadenciahelyes a lejátszás (elvileg megoldható az is). Viszont mint itt szinte mindenki CE-t SD kártyára rakva -azt onnan futtatva tökéletes erre a feladatra amire szeretnéd . Visz mindent, jelenleg a legkiforrottabb SOC teljes támogatással. Addon-okat telepítve elérhető sok-sok online tartalom stb.
Ennek egyedül a "gyengéje" a 100-as lan már ha később előre szeretnél lépni 4k irányában. Ezt is át lehet hidalni egy gigabites USB-s lan adapterrel. Így sem lesz gigás ,mert az usb2 lesz a szűk keresztmetszet de 4k-val így már lesz gondja hálózat felől. Felcsatolt USB-s Hdd-ről nincs ilyen probléma.[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
válasz hunaqua #46350 üzenetére
Jó lesz ha már az elején ilyen "véletlen" elírásokkal megkeverik a fejeket..
Beni2360 pont ezt néztem én is milyen kellemes árban jönnek ezek csak marhára figyelni kell majd az elírásokra. Plusz ügye még a CE hiánya miatt nem biztos,hogy be kell még vásárolni ezekből. Már várom a jó világot.
Szerintetek OMV rakható ezekre jelenleg is? Vagy itt is várni kell. USB3 +gigabit már gondolkodóba ejtene egy NAS boxhoz is..
-
dugesz77
őstag
válasz kenand #46373 üzenetére
Én is pc alapú NAS-t használok. Nálam egy toronyházas HP Elitedesk 800 G1 (G3220 4GB ram-al)van most erre a célra beüzemelve . Mehetne bele 35W-s T proci is tudom de annyit nem akarok rákölteni. Elég halk ,konnektor felől mérve 2 hdd-vel 30W alattii fogyasztással OMV-vel.
TM, Plex, NFS. Nincs vele gondom amúgy de ha működne az s905X2 alatt is ugyanez pár wattból venti mentesen akkor miért ne. -
dugesz77
őstag
válasz Draken #46525 üzenetére
50$ nem érő boxot 21900 Forintért árulni
Akkor már német raktárból egy Mecool KI pro. Persze a legjobb a Minix ha van rá guba azt kell venni. Jó droid alatt is valószínűleg de egy CE-t kb. 3 perc feltelepíteni gyors pörgős nem kell állítgatni .[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest