Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok.
Van valakinek tapasztalata Android Tv romokkal?
S912 boxokra látom van jónéhány fajta.
Melyiket ajánlanátok?
Köszi -
törölt tag
M8s pro-ra biztosan feltehető, a plus verziónál vigyázni kell mert bizonyos eMMC-k hibásak és tégla lehet, telepítés elött ellenőrizni kell.
Nexus tvbox AtvOs-t portolták rájuk, youtube és netflix azért fut rajtuk HDben, mert level1 DRM-t tudják. Ettől függetlenül a youtube for android TV apk bármilyen tvboxra fel lehet telepiteni csak probálgatni kell a verziókat, melyik fut rajta megfelelően. Nekem egy 4,4- es régi boxon is megy Fhd-ben vele a youtube. Ha emiatt akarják használni akkor ATV se kell feltenni. Légegér és más dolog nem kell hozzá direkt távirányítóra tervezte a google. -
törölt tag
Én pont emiatt nem akartam ide írni, hogy mennyire megvagyok elégedve az ATV-vel. Nekem sajna nem tudja pl pótolni a youtubeos kodi a google féle felhasználói élményt, felbontásban (fhd, 4k) ajánlásokban, az hogy onnan folytatja az adott videót, ahol abba hagytam egy héttel ezelőtt még, ha közben néztem ezer más videót stb. Nincs problémája hogy nem tudom megnézni mert a napi limitet elértem (laikus számára érthetetlen hibaüzenetekkel)
És ez csak a youtubeos része a castolást stb nem is említem -
törölt tag
válasz pinnacle #25766 üzenetére
Mert ez alapbol az AtvOs re tervezte a google, nem sima androidra, de attól még működik. Hogy melyik verzió jó neked azt csak te fogod tudni kipróbálni, elsősorban attól függ hányas android van a boxodon. Próbálgatni kell visszafelé verziószámokkal.
Az is jó amit blakey belinkelt, igaz az nem nativ android app, hanem böngészőt hiv meg a háttérbeb és abban fut a youtube.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Gearbesten már az új emmc-s van elvileg.
-
törölt tag
Van vlkinek tapasztalata armbian, archlinux-al vagy más hasonlóval, xfce, lxde felülettel, mondjuk egy 912 boxon? Mennyire gyors nandrol?
-
-
törölt tag
Van vkinek tapasztalata AtvOS frissitéssel?
Mecool m8s pro+ -
törölt tag
válasz dgyuri0123 #35576 üzenetére
"fdisk -l" tudod megnézni melyikre kell írnod.
Bocsanat arnyjaro-nak akartam, de te is megnézheted
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Off:
A g**gle már tudja annak is a számát aki nem adta meg. Elég 1-2 ismerős aki androidos telefont használ (ilyen biztos lesz) az ő címjegyzékükben szerepel a telefonszámod már onlie elmentve. Szóval semmi értelme a tiltakozásnak, mert annak is tudja min a telefonszámát aki soha nem adta meg.
Ugyanez a f***kra is érvényes.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mecool boxokon újra hd ben megy a netflix a kiadott javitás után.
-
törölt tag
válasz SunMount3r #42617 üzenetére
Atv os-n ez alapból frissül mindig az atv-s netflix appal együtt.
-
törölt tag
válasz headhunter #46825 üzenetére
Nem is mondtad hogy tudsz Klingonul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest