Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 🖥️⛅
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Na már megy is a felcsatolt mappából a filmek infóinak lekérése, táv is van, érdekes. A file ugyanaz volt, a legfrissebb stabil coreelec, de most rufussal írtam rá a kártyára.
Ja, és a dtb ugye átnevezős dtb.img-re, na ez az előzőekben elmaradt, csak dtb.dtb lett, rég csináltam ilyet. Egyelőre köszi, innen menni fog.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Beni2360
félisten
A régit törlöd.
Persze kimásolod a gyökérbe és átnevezed dtb.img-re.
Látom már magad is rájöttél. Akkor menni fog a dolog.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
Akkor itt miről írnak?
Funkció:
Akár 27 W teljesítmény Kompatibilis a Q & C4 +, Q & C4.0, Q & C3.0, Q & C2.0, PD-vel Q&C 4+: DC 3,3 ~ 5,9 V / 3A, DC 3,3 ~ 11 V / 3A PD: DC 5V / 3A, 9V / 3A, 12V / 2,25A, 15V / 1,8A, 20V / 1,35A Támogatja a PD gyors töltésű protokollt Töltse fel az Apple készülékeket tanúsított PD kábellel a gyors töltés érdekében, időt takarít meg. (50% töltés 30 perc alatt)Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
Jó én abból indultam ki, hogy nálam van vagy 4 db ilyen töltő és 2 telefon. Akkor stornó. Én csak addig amíg nincs más lehetőség gondoltam beiktatni.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
tobias40
veterán
Megvan a régi gyári távja és nekem is ezek a funkciók mennek amit te írtál.Elég lenne de ha már van egy ilyen faxa távom akkor legyen már a gombokra tanítva a "play","info" előre-hátra tekerés stb..
Hátha valaki ad egy "kész" megoldást.
Azt sem tudom hogy ehhez kell-e a remote.conf vagy a mesone.ir -el lehet megcsinálni amit szeretnék,ezt sosem értettem hogy mikor melyik kell... -
Imi1981
veterán
Megnéztem azt a harmony touch távirányítót ami biztos jó (tetszik is) de rohadt drága! Extreme digitálba 70000 Ft! Ennyit nagyon kevesen adnak egy távirányítóért akármilyen jó. Amazonon 140 ezer Ft kb.
kovi kodiban el lehet érni. Van smb és NFS beállítás is. Én egyiket sem használom (nem is értek hozzá) de tudom hogy van és sokan használják itt.
[ Szerkesztve ]
-
Rodzser Mór
senior tag
Nem tudom, nincs násik tápom.
De most visszajött a kép 10 perccel a bebootolás után. A bootolási animációt sem mutatta és ugye bootolás után 10 percig sem adott jelet. Érdekes.
Most újraindítottam, most mutatja a kezdő animációt. Érdekes.
Azt hiszem, muszáj leszek vele toszakodni a youtube app-ban hogy a videók maximum csak 720p-ben menjenek. Mert szerintem az 1080p vágja haza a készüléket.
[ Szerkesztve ]
-
tozso76
aktív tag
KB. 2 évig használtam ezt a Mp-t. Kodi (nekem) soha nem működött normálisan. A saját playerével használtam. Himedia chip az alapja. Ezért a képe elég rendben volt. Szépen tud pl. leskálázni. [link] Innen próbálj meg leszedni egy fw - t. Nekem ezzel az orosz fw-vel stabil volt.
-
nfsu17
veterán
el. Max kevesebb helyről (peer/seed) tud szedni. Ha egy db seed van, ami szintén passzív (NAT), akkor nem fog jönni. Ha van 5000 seed, és a fele mondjuk natolt, akkor bőven kell jönni a másik felétől is. Lehet a http(s) tracker kever be, az nálam is vicceskedett, inkább átmentem transmissionre.
-
Rodzser Mór
senior tag
Ezt nem tudom, még nem kérdeztem
#87317 Beni2360
Köszi, majd ráugrok a témára, előbb szólok a Geekbuyingnak, hogy vacak az X96MAX+Ja és nem volt agyonhajtva, hogy megfőtt volna. Amikor akciókamera összehasonlítóvideókat néztem, többynire csak akkor néztem 1080p-ben, a többi esetben 480 v. 720p-ben, mert olvastam a melegedési problémákról, nem akartam megfőzni.
De nekem az a gyanúm, hogy így is a melegedés tett be neki. Többször előfordult, amikor 1080p videó nézése közben lefayott a cucc. Persze lehet, hogy ez más miatt adódott és nem az 1080 miatti fokozottabb processzorhasználat miatt. -
vargalex
Topikgazda
D-Link, TP-Link általában nem 5 V-os tápegységgel van. A D-Link már régen is 12 V-ról ment (anno a DIR-825-öm is), a TP-Link esetében a régiek 9V-ról (TL-WR741ND, TL-WR841ND, TL-WR941ND), a TL-WR1043ND-től viszont szintén 12 V-ról. De nem vitatkozni akarok... Persze elvétve előfordul 5V-os is (pl. D-Link DWR-116), azt nem állítottam, hogy egyáltalán nincs, csak nem az az általános.
Gondolom, ha lenne a kollégának, akkor csak tenne vele egy próbát. De pl. nálam is csak az X96 Max Plus és a Tanix TX3 megy 5V-ról. Illetve a WS2812b led szalagomhoz vettem 5V-os tápot, valamint az Asus WL-500gP-ből megmaradt van még.[ Szerkesztve ]
Alex
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Túra és kirándulás topic
- Autós topik
- E-roller topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- FPS Droppok, Slow Motion lagg - Hardver probléma?
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Sweet.tv - internetes TV
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I5 12400F / Aorus RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Gamer PC (I713700KF,RTX4070TI,1TB M.2,32gb D4,RGB) 2ÉV Garancia!Beszámitás OK!
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest