Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z_A_P
addikt
válasz Petykemano #34891 üzenetére
Talan igy nagyobb nyomas lesz a fejlesztokon is hogy VEGA-ra is optimalizaljanak
OK
-
Fred23
nagyúr
A teljesítménye alatta van a reklámozottnak sokszor.
Ettől függetlenül nekem jobban kéne, mint egy ilyen noti.
-
nagyúr
Sajnos semmit, ez egy NUC teszt, eleve a video teljesitmenye nehezen izolalalhato (kb. feluton 960 es 980 kozott), es ehhez nem tudjuk a tenyleges orajeleket. RX 470nel szemben kellene megnezni.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Yutani
nagyúr
FullHD-n bicsaklik még sok esetben, szerintem bandwidth bottleneck van, kevés az egy kocka HBM ilyen tekintetben.
#tarcsad
-
Raggie
őstag
Én ha jól látom, akkor a VEGA-s box fele-harmad akkora, mint a ZOTAC 1080-assal szerelt változatai. Ennek a kialakításnak pont ez az előnye, hogy nem kell nagy hely neki, cserébe egy kis teljesítményt áldoz fel. Ezt szerintem maximálisan teljesíti.
Az már egy következő kérdés, hogy ki az aki ezt értékeli és ki fogja emiatt megvenni.
Clint Eastwood FTW
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest