Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johni5
őstag
válasz hegezsolti #42537 üzenetére
Tápra tippelek,vagy órajel váltásoknál jöhet még ez elő.
-
Johni5
őstag
válasz DrTechnoid #42554 üzenetére
Én denaturált szesszel szoktam.Auchan-az autó fagyállók mellett van-,Tesco,háztartási,mezőgazdasági boltok.Sárkányvíznek hívjuk,mert egy zöld sárkány van rajta. 999 ft egy liter.
[ Szerkesztve ]
-
Johni5
őstag
válasz Speed® #42703 üzenetére
Mehet az regeditből is.Kinek mi. A többi az oké.
Mike8212 : Wattmanból te azt meg nem mondod,hogy módosított BIOS vagy sem.Én 290x ből vettem egyet.2D-re váltva lehalt állandóan,3D-t se bírta.Alul lett nagyon feszelve.A srácnál működött,nálam nem.Táp és környezet kérdése.BIOS átírás után hibátlan.Gyerekeim kergetik azóta.15mV ról beszélünk mindössze.[ Szerkesztve ]
-
Johni5
őstag
válasz Cingáriusz #42750 üzenetére
Túlzó,téves adatokkaalll?Én spec végigteszteltem az összes VGA-t.Ne 2 éves driverekkel nézegess teszteket.Az aktuális /régi tesztek ,és a saját tapasztalat is azt mutatja,hogy a 380 kevés a 1050 Ti vel szemben.Speed(R) sem a lavegőbe beszél.Nem ma kezdtük,hidd el.
-
Johni5
őstag
válasz SpongyaBob #42759 üzenetére
Ott már a 7600K is elvérzett.Kell az a HT.
-
Johni5
őstag
válasz Kratos2598 #42819 üzenetére
Az az érdekes,ha felteszed a drivert még egyszer-Rádugod a 3 moncsit-,akkor üzemel rendesen.Legalábbis nálam így van.Tegyük hozzá,hogy nálam a felbontást nem engedte maximalizálni.
-
Johni5
őstag
válasz gabooforever #42835 üzenetére
Radeon wattmanba szerintem állítható a venti szabályzás,bár nekem nem kell,mert átütöttem a bioszát.
MSI AB vel meg semmi baj.Kapcsold be az OSD-t,legalább látsz játék közben minden adatot.[ Szerkesztve ]
-
Johni5
őstag
válasz gabooforever #42841 üzenetére
Asus 290x em gyárilag ezt csinálta,ezért ütöttem át a biost.De 2 BIOS-os vagy nem?Nem a silenten vagy véletlenül?Én átkapcsolnám a vga-t a másik bios-ra.
-
Johni5
őstag
válasz gabooforever #42845 üzenetére
-
Johni5
őstag
válasz flash- #42855 üzenetére
Chill az elég hasznos,mondjuk én multi vga-zom.Egyik az,hogy kevesebb a fogyasztás,másrészt ahol esetleg lagos vagy,azt szépen kisimítja.VSR ..eléggé játékfüggő.Van olyan játék,ami kb lesz@rja,hogy be van kapcsolva,de BF4-től felfelé elég látványos a vizuális különbség.Játékonként próbáld ki.Profilok szerkesztése a legegyszerűbb módja gémenként.Puding próbája.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ingatlanos topic!
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- OLED TV topic
- OpenMediaVault
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest