Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cole86
senior tag
válasz hdekakas #11515 üzenetére
+1 a leleményes usereknek!
Sajnos a nagykerek ilyen patkányok, inkább javítanak (vagy még azt sem), mint hogy cserélnék..!
[ Szerkesztve ]
>> War..WAR never changes! << Köszönöm a belém fektetett bizalmatokat,lojalitásotokat,még látjuk egymást..! "Ha keresel, megtalálsz a mátrixban"! Ha valamire szükséged lenne, illetve garanciális ügyekben továbbra is rendelkezésre álló email: skylinepc-hungary@hotmail.com - - - I'll be back! : P
-
HSM
félisten
válasz hdekakas #11515 üzenetére
Egy hónap kártya nélkül, plussz kérdés, a sajátod kapod-e vissza egyáltalán, meg milyen állapotban. Elég lutri. Én is inkább magam megoldok mindent, amit csak lehet. Ami az Asus-t illeti, szép munka. Bátor dolog mindig elsőnek lenni. (Asus-ról ilyen szétszedős képet még korábban nem találtam senkitől, mikor kerestem, se itt a topikban, se máshol. )
Korábban úgy rémlik, Asus-ék főleg Everflow márkájú ventiket használtak, amik nem bonthatóak ilyen könnyen.(#11516) Cole86: Nem lenne baj, ha szakszerűen javítva lenne. De amit sokszor művelnek, kókányolásnak is gyenge, tisztelet a kivételnek... Volt cuccom, ami 3X járta meg a nagyker szervízét, mindig visszajött, hogy javítva, amikor látványosan rá se szagoltak. Jó program volt oda-vissza járni gariztatni, ezúton is köszönöm nekik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest