Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
válasz SkyS1gn #2695 üzenetére
Habár.. lehet hozzárakok még egy kicsit aztán lesz egy 3. monitor eyefinitybe, egyszerűen olyan gyönyörűen fut 2 monitorral ultrába 3840x1080 a BF4 hogy na, nyilván a célkereszt félbe van vágva a kávánál de csak kísérletezgetésnek jóvolt... tényleg álleejtős! Szerintem menne a 3 moncsis felállás is simán!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
ffodi
veterán
válasz SkyS1gn #2714 üzenetére
Nekem is csinálja, a régiben nem csinálta.
Sőt, ugyebár ez a driver a "fekete halált" hivatott javítani, de nálam csak rosszabb lett. Játék közben néha meghal, amit a régivel szintén nem csinált.
Egyébként ha valaki kíváncsi a jelenségre, akkor állítson be AB-ben mondjuk -100 mV-os offsetet, ez az idle feszt leviszi 0,85-0,87 V körülire, és pikk-pakk meghal.
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
mcwolf79
veterán
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz SkyS1gn #3950 üzenetére
Mondták, hogy december második felében. Már nem sokat kell aludni.
(#3951) ricshard444: A 290-ek esetében ez helytálló. Minek nem elég 320 GB/s. Ezeket a kártyákat nem limitálja a memória-sávszélesség. Amilyen irányba haladunk sosem fogja, mert a jövőben egyre több lesz a tile-forward render motor.
(#3953) Reggie0: Az is elég volt elég sokáig. De ha megnézed, hogy mi történik a játékfejlesztők világában, akkor láthatod, hogy mindenki tile-forward rendert kutat. Az ok pedig egyszer. A konzol mögött az Android a második legfontosabb gaming platform, ott pedig kevés a sávszél. Ergo olyan leképző kell, ami jó eredményt ad kevés memóriahasználattal is. A PC-re is kifejezetten ez az irány lesz jellemző.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz SkyS1gn #3954 üzenetére
A Mantle-ért a Frostbite team felel nem a DICE. Az EA átalakult az elmúlt fél évben, mert a Frostbite egy külön részleg lett, akik nemcsak a DICE-szal, hanem még 10 stúdióval dolgoznak együtt. Mindenkinek ők szállítják a technológiai alapot. A partnerek pedig játékot írnak rá. Ez egy teljesen általános modell lesz a jövőben a kiadóknál. Egy technológiai csoport és több stúdió.
(#3956) SzlobiG: Kifut simán. Nem kell rajta emelni. Kétlem, hogy a 320 GB/s kevés lenne.
Mármint a BF4 és még négy játék van hivatalosan bejelentve. Ettől függetlenül már 20+ játék biztosan épít rá. 15+ csak az EA-től. Ennek nagyon nekiment mindenki, mert lemaradnak azok, akik nem implementálják.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz SkyS1gn #3959 üzenetére
Mindig is a Frostbite 3 volt tervezve a BF4-be. A Frostbite 2-ből kimaradt egy nagyon fontos eleme a rendszernek, amit Repi nem tudott implementálni. Ez a részecskeeffektek beépítése a megvilágítási fázisba. A Frostbite 3 lényegében ebben újult meg, ezért olyan brutálisak a részecskeeffektjei. Meg ugye kapott a motor alapvető optimalizálás, ami 3000 fényforrás/scene-t ért. Ennyivel egyetlen játék sem dolgozik meg, sőt 2000 fölé is csak a Frostbite 2 címek mentek.
A jövőben egyébként ennél is több lesz. [link] - ez a grafika teljesen realitás lesz PC-n. SVPRTCT, OIT és clastered render. Ezek jelentik a jövőt.
-
Gilthanas
aktív tag
-
TTomax
félisten
válasz SkyS1gn #4188 üzenetére
Mert hibás a telepítő,ha 13.9re rakod akkor azt mutatja,ha 13.11re akkor azt,ha semmire akkor meg azt,nem vicc,nekem ott nem ir semmit egy szűz rendszerre raktam...a driver működését nem befolyásolja,ez amolyan amd baki)
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
MPowerPH
félisten
válasz SkyS1gn #4224 üzenetére
Nem... 3-al, rendesen beallitott grafon, nem csoro uzemmodon. Amit mondtam, azert van az MSAA, hogy bekapcsold. Adj neki egy 4x-est, es a grafikan se sporolj. Aztan majd gyere vissza az FPS-el.
Nem a kartyak hibaja ez, hanem a fejlesztoke. Pedig a BF4 meg annyira nem is veszes. Crysis 3, Far Cry 3 egy uber hulladek.Ulj le, 1-es!
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz SkyS1gn #4227 üzenetére
Latok, foleg az effektekben.(piszok kenyes a szemem, ez a vesztem...) MSAA meg nem is kerdes. Rakd at egy monitorra, ugy birja az MSAA-t. Nezd meg nelkule, es aztan rakd fel 8X-ra.
Igen, a Mantle. Kivancsi leszek... De annak is csak akkor lesz ertelme, ha lesz mogotte rendes tamogatas.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
-
demyen
tag
válasz SkyS1gn #4301 üzenetére
Hát nem tudom, reális a pontok?
Bár itt a 3dmark2013-ban alap vga-val 8651 pont , nem emlékszem a 7970 mennyit csinált alapon.
3dmark 11.(alap, huzva)
http://www.3dmark.com/3dm11/7708477http://www.3dmark.com/3dm11/7660046
3d 2013
alap vgamég az 3d frissitést nem tettem fel, se az uj catalistot.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Weblap készítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Spórolós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest