Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricshard444
veterán
Attól függ mennyi fps-t vársz el, nekem nem volt elég az 1200/1800-s 7970 (milyen gáz ennyiszer leírni, innentől csak 7970 OC )
Sajnos nem mindenhova elég a 7970 OC sem, 290-t még nem tapiztam és mértem, de januárban arra is sor kerül ha minden igaz.
Olyannak érzem ezt, mint nálam anno a 7850-t 7970 után ---> akkor pont olyan játékokkal játszottam ahol nem volt nagy difi és megvoltam vele elégedve, most újramérve 7870 formájában a modern címekben azért jelentősen kijön folyamatosságra is a difi.[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
válasz HoReSz1975 #4275 üzenetére
Nincs azzal az eredménnyel sem semmi gond, főleg, hogy feltehetően az órajel ugrált rendesen.
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
Ha minden jól megy, akkor nem ref karival jövök, hanem talán egy Tri-X-szel, de igazából ez már a "jó lenne" kategória, egy ref 290 is oké lenne most.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
Nagyon szép ez az MSI
A Sapphire mindig az "olcsón jót" kategóriát képviselte, nem a hűtései minőségével, hanem annak hatékonyságával tűnt ki a többiek közül, erre még jött az olcsósága is.
Látszik, hogy a Tri-X nem az a művészi minőség, de az biztos, hogy jóval olcsóbb lesz, mint az MSI vagy az Asus.
Nekem ha módomban áll, akkor januárban Sapphire kártyám lesz ilyen 3 ventis hűtéssel.
A kindertojás anyagra allergiás vagyok, de azt a VTX meg ezek képviselik, addig meg jó ez.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
Boldog új évet srácok!
Az idei pályafutásom itt kezdem akkor, ha befogadtok, aztán a számok eldöntik, hogy maradok e.
3-4 hét még a csatlakozásom időpontja, de addig örüljetek míg nem vagyokVannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
Az ár szerintem úgy fog "eltolódni", hogy eleinte 120-140k között lesznek a non ref modellek, aztán szép lassan eltűnik a referencia a polcokról és elkezdenek beszállni a mostani ref árak helyére.
Elvileg ebben a hónapban már fogsz látni a virtuális polcokon egyedi modelleket.[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
Valaki tudna linkelni olyan fórumot/cikket ahol összeírták melyik 290 modellek Unlockolhatóak X-re? Tudom, hogy volt, csak nem találom
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
válasz Malibutomi #5361 üzenetére
Ha terhelés alatt csinálja azzal nem szoktak foglalkozni, ha alapjáraton nagyon bántó hangon akkor van esélye, de amúgy valóban elküldenek.
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
válasz westlake #5363 üzenetére
Igen, tekintve, hogy fórumon 10-ből 7-8 darab 7900-s cicereg alsóhangon, főleg ha fesz is van emelve, olyan tartományba esik a kondik cicergése amit hallasz, ez nem befolyásolja a működését a kártyának, csak zavaró tényező.
Kérdés, hogy mennyire és milyen áramfelvétel mellett.[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
Ezekről sokat beszéltek a Tahiti topikban, ahogy írjátok sok embernek megoldotta a lap és/vagy táp csere, úgy tűnik "megzavarják" egymást és hallható tartományba tolja le a hangot, minősége tápom és lapom van, de itt állandó vendég a terhelés alatti "hegedű".
Azért térjünk vissza lassan a kártyákhozVannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
Létezik, X-ből elvétve akad itt-ott (Iponban is volt tegnap), de simából még itthon sehol semmi.
Azt nem tudom jelenleg tapasztalatból megmondani ( te vagy a 1.387V feszes tag? ), de az biztos, hogy helyenként kifizetődő ugrás lenne, főleg ha a 290-t is húzod.BraveHeart: Ahogy a kolléga mondja ne foglalkozz vele, nálam 11.07V-t ír, ami elméletileg kritikus, mégsincs gondja a gépnek
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
válasz Malibutomi #5401 üzenetére
Azt tudja valaki milyen memória van a ref Gigabyte-n ?
Nem mindegy azért, hogy +50 MHz vagy +350 a vége
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
válasz daveoff #5415 üzenetére
Biztos hoz ha a GPU és a TDP engedi, ő csak az alapfeszt írta, mivel az volt a kérdés.
SzlobiG Kíváncsi lennék mennyit jelent ez gyakorlatban, hiszen léggel/vízzel aki OC-zik külföldi fórumok alapján 1150-1200-n pörgeti a 290-t, 290X-ről nincs infóm (290 ott is a sláger)
Szóval sanszosan a TDP limitál 1200 körül már vagy ennyi van a GPU-ban?[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
válasz Gilthanas #5430 üzenetére
Az ilyen képhiba a stabilitás jelének hiánya, nekem is volt már olyan, hogy 20/20 programban stabil volt a tuning, de a 21.-nél már néha előjöttek képhibák, pedig aztán nem egy modern játék volt
Azért próbáld tovább húzni és nézd meg jobban szemetel e, ha igen akkor nem okés.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
Ha mondjuk -0,5mV-t leveszek a GPU-ból akkor lépcsőzetesen állítja azt be (tehát mondjuk 850 - 1.1V -0,5mV ; 900 - 1.125V - 0,5mV) vagy csak a maximális órajelhez tartozó feszültséget "szabályozom" ilyenkor?
Míg nincs meg addig okosodom
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
válasz westlake #5437 üzenetére
Yep, totális káosz van, de ezt te is nagyon jól tudod.
Már örülök a refnek is, csak legyen a gépben, aztán onnan a hang kérdése már más téma.Próbáltam a gépházat eltenni tőlem megfelelő távolsára, de a monitorok kábelei nem engedik a jó mozgatást, költeni kábelre meg minek, akkor már Custom hűtés
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
Attól függ miféle probléma volt vele, sokan gond nélkül használják a 7990-t és a 290 CF-t is.
De ez Driver topikos téma, már ha van erre specializálódott topik.Cris99: Másrészt Single játékokhoz 1 GPU mellé nem igazán kell most nagyobb erő, bőven játszható értékeket kap az ember egy első generációs Core i5/7-tel is tuningolva.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest