Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz Cybertrone #2054 üzenetére
Jah, persze. Csak közben elfelejtik a marhák, hogy azokban az országokban az átlagkereset legalább 4x nagyobb. Sok okostojás, nekik könnyű, a mi pénzünkből tankolnak.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Cybertrone #2074 üzenetére
Persze, tuti lesz rá megoldás. Február 7-ig biztosan.
Lehet CF csak később lesz.⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Pug
veterán
válasz Cybertrone #2086 üzenetére
" ha nem az unios konyoradomanyon, amit ugye megint vissza kell fizetni egyszer"
Szerintem nézz utána kicsit
-
Pug
veterán
válasz Cybertrone #2100 üzenetére
Van, csak ahhoz a beszállítóval is olyan kapcsolatban kell állni
-
Gyufaaa
veterán
válasz Cybertrone #2100 üzenetére
Most már értem mire gondoltál a jelenleg GTX topikban "lakóval" kapcsolatban!
-
ffodi
veterán
válasz Cybertrone #2123 üzenetére
A mikulás hozta utólag.
Bemelegítésnek itt egy vantage. CPU + ram + egyebek @ 24/7 settings. A vga-val barátkozom még, 1000/1400MHz-en ment a teszt, alapfesz alatt. A gyári hűtő hangja nagyon beteg, úgyhogy erre is rá kell faragnom valahogy a vf3000a-t.
helkis:
A vrm-ek hűtését kell valahogy megoldanom, a többi része szerintem passzolna.
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
jozsef m.
tag
válasz Cybertrone #2260 üzenetére
Jan. 23., nem tartom valószínűnek én sem, de érdekes lett volna az árak vonatkozásában.
-
Callisto
őstag
válasz Cybertrone #2275 üzenetére
Jaja, igaz. Egy oldalon találtam, de valószínű félreértelmeztek dolgokat és a 7970 BIOS nem unlockolja a shadereket, mint 6950-nél a 6970-esé. Sry.
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
subaruwrc
félisten
válasz Cybertrone #2289 üzenetére
-
jozsef m.
tag
válasz Cybertrone #2293 üzenetére
Látván az árakat, ez a tűz kezd kihunyni, érdemesebb lesz megvenni a 7970-et.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Cybertrone #2300 üzenetére
így igen....
(#2299) Def26
Ámen![ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Kecuhun
senior tag
válasz Cybertrone #2334 üzenetére
Azért van benne tartalék. A tesztek szerint szépen tuningolhatók azok is.
-
Attix82
addikt
válasz Cybertrone #2338 üzenetére
Ez olyan mint az 5870 is van unlock Bios.
Mint láthatod azonos órajelen elenyésző a különbség.
[ Szerkesztve ]
-
Attix82
addikt
válasz Cybertrone #2340 üzenetére
Épp ezt mondom, elég az órajel és mar azon a szinten is vagy kb....nagykerbe már vannak és hát közel 25-30e nettóval jobb árban van mint a 7970.
[ Szerkesztve ]
-
Attix82
addikt
válasz Cybertrone #2342 üzenetére
Dehogy veszem, sose vennék ilyen drága VGAkat .
Ezt végig lapoztad? [link]
-
Attix82
addikt
válasz Cybertrone #2344 üzenetére
Istenem , Bios unlock lesz majd...szerintem hagyjuk a témát...lényeg, hogy ha ugyan olyan órajelen megy mind2 elhanyagolható a különbség. Téma zárva.
-
Sontir Fel
őstag
válasz Cybertrone #2357 üzenetére
Koszonom, rakeresek. A 12.2 se jo neki? Most azt hasznalom ami a gyari lemezen volt.
A mellekelt Asus progival 1125ig engedi huzni. Meg lehet ennel oldani hogy 1200ig engedje, vagy ahhoz mar az AB kell? 1200hoz mekkora fesz kell? Ugy lattam, hogy ha az asus progival huzom a kartyat, akkor emeli a feszt is automatikusan.
[ Szerkesztve ]
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
Sontir Fel
őstag
válasz Cybertrone #2359 üzenetére
1,243at ir ha 1125re huzom. Normalis ez?
-
Sontir Fel
őstag
válasz Cybertrone #2362 üzenetére
Most kezdesnek eleg lenne az 1125. Ha kilovom az asusu progit, es utana a catalystban huzom fel 1125re, akkor is baszkuralja a feszt, vagy alapon hagyja?
(#2364) Cybertrone: koszonom, akkor ez most ki is probalom. A cap3 jelem esetben mivel jarul hozza a dolgok mukodesehez? Anno a cfhez hasznaltam, azt hittem csak ahhoz kell.
[ Szerkesztve ]
-
Sontir Fel
őstag
válasz Cybertrone #2365 üzenetére
artani talan nem fog. elvileg mindent sikerult belonom, most tesztelem majd. hogy alapfeszen stabil-e a kartya cata maxon. 1.168 az alap ugye?
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Cybertrone #2371 üzenetére
Majd a DCII-esen megnézem multiméterrel mennyi az az annyi. Nem hiszek a szoftveres méréseknek.
⭐ Stella
-
Sontir Fel
őstag
Akkor nekem miert 1.168?? Ennek utana kell neznem
-
deicide
veterán
Akkor nem én voltam a hülye, az én VTX-em is 1.048V...
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
Sontir Fel
őstag
A zafir is ennyin karcol?
-
Sontir Fel
őstag
válasz Cybertrone #2379 üzenetére
Akkor talan nem kell kukaba hajitani a kartyamat. Bar igy elsore jobb volna egy olyan asus mint a tied
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Cybertrone #2384 üzenetére
6970-el is ezt csinálták, csak nem rögtön, hanem pár hónappal később.
Gondolom több haszon van rajta nekik a saját nyák, saját tervezés miatt, mint a referencia AMD kártyával.⭐ Stella
-
Sontir Fel
őstag
válasz Cybertrone #2382 üzenetére
Lehetseges, viszont melegedes szempontjabol elonyosebb lehet a te kartyad velemenyem szerint. Nagyon erdekes, elkezdtem bfezni kicsit. Fpsben kevesebb joval mint a 6950@6970 viszont a jatek folyamatos, nem veszem eszre. hogy 90 helyett csak 50 fpsm van
Erdekesseg keppen megnezem hogy alapfeszen mit szol az 1200hoz.
[ Szerkesztve ]
-
ffodi
veterán
válasz Cybertrone #2500 üzenetére
Nem is kell catalyst, mert van powertune csúszka is.
-
deicide
veterán
válasz Cybertrone #2505 üzenetére
AB azt is megoldja, nem?
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
gombcomp
senior tag
válasz Cybertrone #2505 üzenetére
A kilövés egyszerű,Ctrl+Alt+Del /feladatkezelő és a futó folyamatok között leállítod
jobb klikk/folyamat leállítása.
A ventivezérlés lehet,hogy csak AB alól is megy."Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
Attix82
addikt
válasz Cybertrone #2522 üzenetére
Csak neked csak most :[link]
-
ffodi
veterán
Nálam jó a powertune.
-
Sontir Fel
őstag
Melyik drivert hasznalod?
Nalad merheto, lathato toblettel jar ha 1200on hasit a kartya/k/?BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
Attix82
addikt
válasz Cybertrone #2526 üzenetére
Látod már megint buta vagy .....anno is azonos órajelről beszéltem, most is kb...és effektíve a 7970 nincs sok előnye. Érted, nincs SOK.....van előnye de árba semmiképpen se éri meg...
Végülis csak 4 márka VGAja van feltüntetve. (7950ből). És úgy írod mintha a 7970 OC garantált lenne ...
-
Sontir Fel
őstag
válasz Cybertrone #2526 üzenetére
Kiprobaltam most minden felalassban, de nem igazan tudok tobbet kisajtolni beloluk. Lehet 1.2 fole kene vinni a feszt, de most inkabb pihentetem a dolgot, es jatszogatok.
3dmark eredmeny a vasakkal? Nem lattalak a tablazatban szolozni a szornyetegekkelBFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
Gyufaaa
veterán
válasz Cybertrone #2551 üzenetére
Pedig már nagyon belejöttetek Tirexi-vel a "kirakósba"
-
Def26
félisten
válasz Cybertrone #2551 üzenetére
Te hány mhz -en járatod így +20% -on a gpu -t? Gyári hűtést használsz? Mi az a max. gpu hőmérséklet ami felett már veszélyes a dolog?
OK közben jöttek válaszok. Köszönöm szépen mindenkinek, akkor próbálkozom én is.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
senior tag
válasz Cybertrone #2561 üzenetére
De full HD ban nincs akkora különbség nem ?
Ahogy láttam 2560 meg 3+ monitornál van 50-70% os gyorsulás..
És ha jól számolom 2db HD6970 en azért jócskán HD7970 felett lenne...
alapjáratott felett 35-40% al[ Szerkesztve ]
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Vengance DDR-5 32GB/6000 CL30 + ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
nagyúr
válasz Cybertrone #2561 üzenetére
na persze, de fogadjunk, hogy nem kapcsolsz rá driverből SSAA-t meg még ott van az 5760x1200-as felbontás is. és mi van, ha fix 120fps-t szeretne?
... szóval csak arra akarok kilyukadni, hogy a "max" szó ebben a formában nem éppen egyértelmű. és persze, 25x16-ra elég a 7970 - ugyanígy fullHD-re a 6970 is. viszont ezzel meg radi8tor1 kolléga vitatkozna, azt hiszem
#2566: a DX11.1-gyel várnék a helyedben vagy 1 évet...
[ Szerkesztve ]
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
nagyúr
válasz Cybertrone #2569 üzenetére
asszem valamit nagyon félreértettél nem tolok én semmit. csak arra akartam rávilágítani, hogy a "viszi-e maxon" kérdés teljesen értelmetlen némi +háttér nélkül - mondjuk a kérdést felvető elmondhatta volna, hogy milyen felbontást használ, milyen fps-eket vár, ill. hogy van-e valami olyan bogara, mint az SSAA (amit speciel én pl. tényleg használnék, ha ilyen erős VGA-m lenne).
minden kártyára lehet olyan beállítást mondani, amit nem visz el. a 6970 minimális kompromisszum mellett elbír mindennel fullHD-ben, de ettől még nem nehéz lezavarni 20fps alá.(zárójel: 6970-nel nekem is volt dolgom, úgyhogy ne sütögessük itt az elméleti síkos bélyeget )
[ Szerkesztve ]
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
senior tag
válasz Cybertrone #2571 üzenetére
Én még mindig ezen filozok megéri e az a csere....
mert így is úgy is felesleges várni... mert ha késöbb adom el 6970 et.. úgyan úgy olcsóbb élesz mint a 7970 és úgyan ott vagyok.... 6970 CF el meg microlagos gondokat halottam...
mindenki azt mondta 1 kártya az igazi.... nos most ez igaz? vagy 7970 nél ez van ?► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Vengance DDR-5 32GB/6000 CL30 + ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
senior tag
válasz Cybertrone #2591 üzenetére
Ref 7970 megszünik ? :S mikortól ?
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Vengance DDR-5 32GB/6000 CL30 + ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
MPowerPH
félisten
válasz Cybertrone #2591 üzenetére
Nem tudom a GPU-t mi alapján válogatják ki?! Mert biztosan nem olyan módon, mint ahogy mi itthon tesztelgetünk.
Én is érdekesnek tartom, hogy teljesen megszűnik a referencia megoldás... Szvsz, ilyen kártyákkal CF-t építeni.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
helkis
veterán
válasz Cybertrone #2600 üzenetére
attól függ minek készül, ebben igazad van, de mi van ha a 7970 is egy selejt?
és mondjuk egy CGN-es 1200/1800-es kódoló/dekódoló karinak készül valójában?"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
- = Zk = -
félisten
válasz Cybertrone #2593 üzenetére
jó gyorsan...!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nagyúr
válasz Cybertrone #2571 üzenetére
nem, nincs olyan, hogy "ez a max", legfeljebb ha tényleg mindenhol mindent rákapcsolsz (game + driver). van számos értelmes dolog a driverben is, amit ki lehet használni (AF force-olás, SSAA, ambient occlusion buzerálás, etc.), ha Te nem akarod, az szíved joga, de attól az még ott van, és másnak esetleg fontos.
abban meg persze igazad van, hogy attól, hogy a 6970 elvisz valamit, még lehet jobb a játékélmény a 7970-nel ugyanolyan beállítás mellett. én sem vagyok annak a híve, hogy "30 fps should be enough for everyone", 50 feletti min fps-ek bizony igencsak láthatók a 30-hoz képest. csak kérdés, hogy az "ez már megfelelő" és a "vajsima" közötti differencia mennyit ér meg. nekem az is belefér a világképembe, ha erre valaki 100k+ HUF-ot rááldoz.
-
Novver
senior tag
válasz Cybertrone #2595 üzenetére
@Cybertrone
@Def26
Köszönöm a válaszokat , be is rendeltem végreLife is a game... The game is my life!
-
senior tag
válasz Cybertrone #2605 üzenetére
DCII nek több a táp ellátása ?
nehogy azt mond hogy 150 be nem éri meg a ref és 180k megér a DC II es
Mert max 1400-1500Mhz en van értelme DCII nek de ez ház függő is[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest