Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
válasz emiki6 #22751 üzenetére
Nem tudom menyit jelent a hőfokra az alulfeszelés, de ezek a beállítások kibaszott hangosak lehetnek
Nekem auton 66 fokra megy fel, de bebaszna ha ott már 100%-on menne az kegyetlen hangos.
Ez a beállításod elég szarnak néz ki nem tudom hogy bírod, bár lehet a géped is egy porszívó hangú ki tudjaHa érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
törölt tag
válasz emiki6 #22751 üzenetére
" A gyári auto szerintem általában rossz. Alapjáraton nagyon hangos, játék közben meg nem hűt eléggé. "
Ezt szeretném megcáfolni! Mivel nekem is ugyan ilyen (MSI HD7870 Twin Forz III 2GB/OC) kártyám van,amit én is alulfeszelve hsználok. A korábbi HD6870-es Sapphire karinál használtam venti profilt az MSI AB-ben, mert az alap bios vezérlése úgy volt beállítva hogy baromira halk volt a kártya,csak épp 80°C-ig simán melegedett bármelyik játéknál.
Most az MSI 7870-nél ez nem így van, autón teljesen rendben működik,99%-os terheltség mellett sem melegszik 52-55°C-nál jobban,és ezt 45% max 50%-os (1800rpm körül) venti fordulat mellett tartja, átlagosan 25°C-os szobahőmérséklet mellett.Véletlenül sem kötekedés képen, csak azért hogy ellen példa is legyen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest