Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
patex1983
őstag
Na megérkezett nekem is az Asus HD7850-DC2-2GD5-V2. Így elsőre nagyon nagyon tetszik. Hatalmas pozitívum, hogy valóban halk, néma a hűtése, pedig ettől féltem a legjobban. Jelenleg idle 27fok, maximum 54-et mutat az Afterburner. Igaz nem kínozva volt, csak pár játékot toltam fel gyorsan, alap órajelen próbaként, de ez így hatalmasan jó. Nagy pacsi az Asusnak
X
-
fenergie84
addikt
válasz lowzor #13356 üzenetére
Ha már ennél a témánál vagyunk, akkor lenne egy kérdésem
Nekem BF3 multi alatt 98-99%-ig is felmegy a GPU kihasználás, de FC3 alatt max 93-94%, de inkább 80-90% között van...na ez mért van?
Bocsi, ha hülyeséget kérdeztem, de nem nagyon vágom, ezt a proci/vga limit dolgot... -
Harsonás
tag
Nincs rajta dsub kimenet. Nem csak terhelés alatt. 2 monitor, egy aablakot egerrel megrázok akkor is látszik.
-
karesz501
senior tag
-
DeathAdder
veterán
válasz kockaharcos #13336 üzenetére
"Tegnap reggel mielőtt kivettem a második kártyát 50-50%-on ment a CF, Ultrán minden a Far Cry3-ban, ezért is mondtam hogy változó. Pl ez játszhatatlan szint két elég erős kártyától."
Ezek szerint majdnem ugyanúgy, vagy talán jobban is megy egyetlen 7870-el?
előtte:
"Far Cry3 érdekes, ott változó volt nagyon a dolog, volt ahol 100 fps felett voltam végig, volt ahol csak 50-60 körül,és a mikrolagg, pedig HT-t kikapcsoltam."
Ezeket MSAA nélkül mérted?
Csak ez nem világos még, köszi
Fenébe lehet kipróbálom én is ezt a cf-t (ha nem jön össze egy csere), aztán lesz saját tapasztalatom és nem kell kérdezősködni mindig.
Max ha nem jön be eladom és kész -
kucseranor
tag
Nektek nem okozott gondot a BF3 legújabb patch-e? Csak üres szeróra enged fel, amelyiken van valaki, rögtön kidob a töltőképernyőnél. (A saját topikjába senki nem hajlandó válaszolni azért kérdem itt...) Ja és friss win7, beta 11 driver.
[ Szerkesztve ]
-
Repsol600
addikt
-
Repsol600
addikt
válasz kucseranor #13369 üzenetére
Pedig nekem is az van. És jó. Mondjuk nekem 3 pacht is leszedett + Aftermath. Sztem Originben nyomj rá a frissítések keresésére ha nem jó akkor a telepítés javítása utánna a frissítések keresése. Más tippem nincs sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
kockaharcos
senior tag
válasz DeathAdder #13365 üzenetére
Msaa nélkül igen,Msaa-val erősen mikrolaggos
-
=HG=
addikt
válasz kucseranor #13372 üzenetére
Ez megvolt ?
-
karesz501
senior tag
Remek kis kártya ez az ASUS 7850 V2
Alapfeszen viszi minden gond nélkül az 1050Mhz -et, ez 22% tuning. Mindezt max 65 fokon és így sem hangos, sőt!!!
Viszont az létezik, hogy a memóriákat egy centivel sem tudom jobban hajtani mint az 1200Mhz? Már 20Mhz emelés után is fagynak a HD videók. Minden más megy, csak a HD videók nem.... Amint visszaveszem alap órajelre a memóriákat, minden ok.
Sebaj, így is nagyon meg vagyok elégedve vele, az MW3 nagyon szép, de valóban nem megy 35% fölé a GPU load az extra beállítások és FHD mellett sem.
MOHW nagyon szép és izzasztja rendesen a vasat FHD-ban, olyankor 100% a GPU loadLife is no picnic!
-
Repsol600
addikt
Nincs sajnos más ötletem akkor.
[ Szerkesztve ]
-
karesz501
senior tag
válasz csucsbicep #13375 üzenetére
Na de mi??? Ha visszaveszem alapra, akkor nincs gond.....
A rendszer 10 napos, zsír új catalyst és és 64bit win7.Még ötletem sincs
Life is no picnic!
-
karesz501
senior tag
válasz karesz501 #13377 üzenetére
És meg is van... A DEL U2312 monitoromat ha 1920*1080 -on 72hz -en hajtom, akkor fagyi van memória tuningnál
Ha visszateszem 60hz -re, akkor minden OK, bírja tovább. ki érti ezt most kéremszépen? Nyilván most elkezdett fájni a szemem, hogy visszavettem 60hz -re, gondolom ez vmi pszichés dolog lehet csak.... Vélemény?
Life is no picnic!
-
kovsol
titán
válasz fenergie84 #13357 üzenetére
Mert a procid kevés neki azért nem megy végig 99% on a vga kártya. Vagy pedig limitálva van a max fps és amikor eléri azt marad benne erő még.
May the Force be with you!
-
csucsbicep
nagyúr
válasz fenergie84 #13357 üzenetére
Kicsit meg kéne tépni annak a 750-nek a bajszát, bár nem tudom most mennyin járatod, de, amint látom a hűtésed elég jó, így a 3,8-4GHz is mehet neki 24/7-be, attól függően milyen példányod van.
-
nagyúr
-
korcsi
veterán
válasz DroiDMester #13384 üzenetére
Csak a memória jár 3D-s órajelen a GPU 7870-nél 400MHz-en megy, amúgy meg annyi a móka, hogy össze kell hozni, hogy játék alatt legyen csak nagyobb a frissítési ráta.
Most próbáltam Heaven 75Hz-en Displayporton emelt órajellel is stabil.
Karesz: az lcd 60Hz-től nem fáj a szemed, de hogy miért fagyizik nálad azt nem tudom.[ Szerkesztve ]
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
csucsbicep
nagyúr
Olyankor mi van, ha ezt az órajelet tudja a legtöbb játékban és 11-ben is: [link]. Érdemesebb lenne vajon az Asus TOP Bios-t feltenni az 1,3V max miatt vagy inkább a Sapphire OC-t, amin ugye 50%-ig tolható ki a TDP-limit, mert nekem olyan, mintha utóbbi miatt lenne a lock. 11-ben még egy hangyaf@sznyi van benne, kb 1215-20/1520, de az már nem lényeges. Csak furcsa, hogy ezzel az órajellel simán Dirt3-azok és trémárkban mégsem megy többet, pedig a 11 főleg nem érzékeny a tuningra, tehát ebben jóval többet kéne tudnia..
-
kovsol
titán
válasz csucsbicep #13387 üzenetére
Ha a power limit miatt fogy ki a kártya akkor nem az lesz, hogy nem viszi az órajelet, hanem nem tudja 99% on járatni a gpu -t. Legalábbis nekem mikor véletlen -20% ra lett állítva akkor szegény gpu nem bírt 70% fölé menni.
[ Szerkesztve ]
-
karesz501
senior tag
válasz DroiDMester #13384 üzenetére
Ez így ebben a formában szerintem nem igaz, visszakapcsol csökkentett sebességre azonnal amint nem kap terelést.
Most 1050/1500 -on megy a kártyesz és semmi gond vele. A 60hz -en, de még mindig a "kókányolt" driverrel.
Life is no picnic!
-
-
=HG=
addikt
No: Feltettem a VirtuMVP-t, hogy megnézzem mit tud. Lefuttattam egy Heaven tesztet és nagyon érdekes dolgot tapasztaltam. A vga teljesen alapon, tehát gpu és memo is. Heaven maxFps:100 minFps:37 Fps:48 score:1280 Bekapcsolt virtuval: maxFps: 177 !!!!!!!!! minFps:27 Fps:46 score 1180.
Már fáradt vagyok, majd holnap jobban meglesem, de létezik, hogy maxFps-en ennyit dob ? Mert elég brutális.
Ha igen, akkor a többi értéknél miért nem jelentkezik valamennyi növekedés?
Próbálta már ezt a VirtuMVP-t valaki ? -
fenergie84
addikt
válasz csucsbicep #13382 üzenetére
A procim 4ghz jár és a max fps 60-ra van korlározva, mert zavar ha vízszinresen vágja a képet...
A járékokban ha olyan pályarészhez érek, felmegy 99%-ra is a gpu, de egyfolytában nem marad ott.
FC3-nál tapasztaltam olyat is, h ahol leesik az fps a 60-ról akár 20-ra is akár, ott teker a GPU 99%-on mint az állat.
De inkább az a jellemző, h 70-90% közöht megy vde a 60fps meg van very hight és 8 élsimítás mellett).[ Szerkesztve ]
-
korcsi
veterán
válasz karesz501 #13390 üzenetére
Mármint hogy játék közben felvált e? Nem.
Nekem csak a cod2 multi miatt kell, hogy "gyors" legyen, ott be lehet állítani, asztalon meg megy 60-al, single játékba meg úgyis mindegy.
Filmeknél lehet még fontos a 72, 50Hz azt meg a videó lejátszó programban kellene beállítani, hogy állítsa a kijelző frissítését a forrásanyaghoz.
[ Szerkesztve ]
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
kovsol
titán
válasz fenergie84 #13392 üzenetére
Gondolom nem full hd, mert 8x aa nagyon megeszi nagy felbontason.
-
karesz501
senior tag
válasz korcsi #13393 üzenetére
Koszonom, szerintem teljesen visszarakom a gyari DELL meghajtokat es 60hz-en hasznalom.
Valahol azt olvastam, hogz DP kabelen keresztul modositott driverek nelkul is engedi a monitor a 72-75hz-et.
Es megegyszer: nagy pirospont az ASUS-nak es az ATI-nak ezert a kartyaert. Halk, csendes es ami a legfontosabb, hogy alapfeszultsegen tud 20%+ tuningot. Nagyon jo vetel volt, szerintem rateszem a gyari emelt BIOST (1050/1450) es igy marad. Vegleg.
[ Szerkesztve ]
Life is no picnic!
-
kovsol
titán
válasz fenergie84 #13396 üzenetére
én meg el nem hiszem, hogy full hd ban 8xAA val neked bárhol 60fps -ed van egy 7850el FC3 ban.
(#13398) fenergie84 talán mert még 7970 -el se nagyon szokták bekapcsolni rajta a 8xAA -t annyira megeszi a gépet
[ Szerkesztve ]
-
fenergie84
addikt
válasz kovsol #13397 üzenetére
7870-em van, 1200/1450-en és tényleg van, miért állítanám az ellenkezőjét?
(#13397) kovsol: én bekapcsoltam pont azért, mert így felmegy olykor-olykor a GPU 99%-ra, nélküle meg 80-90% között mozog...
mod2: de nem is ez a lényeg...
Jól értem, h ha 99%-ig "megpörgeti" a GPU-t a procim, akkor az azt jelenti, h csak-csak kihajtja?[ Szerkesztve ]
-
patex1983
őstag
válasz fenergie84 #13398 üzenetére
Fura ez a "kihalycccsa " téma...Én a kis i3-540-el alapjáraton (3.1 Ghz+HT) is mértem 99%-os GPU kihasználtásgot...
De amúgy az én véleményem az, hogy amíg akadozás mentesen tudok játszani, addig kb. nem érdekel mi mit hova hajt ki, meg mennyire...Túl van ez misztifikálvaMegy, oszt' csókolom... Majd ha lesz olyan, amikor már szükség lesz a plusz power-re, akkor fogok húzni a procin és a gpu-n is, addig minek...
Tegnap amúgy egy Heaven bench idejére felcibáltam a gpu-t, 1050-re, a ramokat 1300-ra persze csak alapfeszen, simán ment.
[ Szerkesztve ]
X
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Samsung LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- DIGI internet
- Elektromos autók - motorok