Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumkola
veterán
válasz Chalez #10803 üzenetére
2560x1440-ről fullhd-ra átállítva ugyanannyi marad az ps, cserébe a vga 1300Mhz körül boostol csak, de sokszor látok 1100-at Ez megy vissza elállással, azt veszek újra egy használt 1070-et . Megnéztem a frametimeket is, nvidiánál 16.6 sima, itt meg olyan mint a reszelő.
-
Bossp
addikt
1 tipp. Legujbb windows es driverrel megint elojon a microlagg egy ido utan warzoneban. Namar most ha mindent maxra huzok wqhd-n akkor elvan úgy átlag 100fps el microlagg nélkül de ebben az esetben mindig 97-98%on pörög. Tehát microlagg van ha nincs maximális kihasználtság elég trehány munka mivel ezek azóta mennek mióta kint a kártya.
"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
duvi
nagyúr
Hát ez elég fűrészfogas. Nem tudom, hogy nálatok mi okozhatja ezt rumkola-val Ha van még hozzá cérnátok, akkor érdemes lenne feltolni egy szűz Windowst, mert mostanában a Win frissítések is elég csúnyán bekavarnak. Persze azt se lehet kizárni, hogy a kártyával van valami gebasz, de én inkább valami szoftveres problémára gondolnék. Én tavaly novemberben vettem a Nitrot. Január elején az egyik drivercsere után előjött a BS, ezért visszaraktam a 19.12.1-et és azóta gond nélkül használom. Szerintem baromi jó kártya és nem bántam meg, hogy ezt választottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest