Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbika88
senior tag
Üdv!
8350 meddig jutottak húzásban?
Nem rég vettem egy asus sabertooth R2.0 társaságában, és meglepődtem, hogy fesz állítása nélkül viszi a 4.6Ghz et, és még cnq is működik, vissza veszi magát 1400mhz re, ha nyugiba van.
Akkor mi a vége, 5Ghz?
Asetek lclc vel hűtőm, max 45fokos játék alatt. -
Norbika88
senior tag
válasz daneeeeee #43842 üzenetére
Akkor ha elég a karinak szerintem itt megállok a tuningal, nem biztos hogy megéri az +3-5 FPS többlet.
ViZion Igen tudom, hogy nem egy high kompakt vízhűtés, majd lecserélném.
Vagy esetleg kombinálnám két darab noctua ventivel azokat istenítik.Más: Alaplap fórumában kérdezősködtem, de sajnos ott se találkoztak vele.
Az a helyzet, hogy első indításra, az alaplap lefagy (BIOS nál megáll, billentyűzet nem reagál, numlock stb.)
Az alaplapon ég egy boot_device led, bár ez se mindig.
Másodikra pöcre indul.Már mindent újra dugdostam, de semmi.
-
Norbika88
senior tag
válasz - = Zk = - #43846 üzenetére
Hát a fórum erre való
Igaz, nem lenne rossz, csak ahhoz egy nagyobb kuckóba kellene költöznöm.
Kiszemelt[ Szerkesztve ]
-
Norbika88
senior tag
válasz - = Zk = - #43848 üzenetére
Sajnos nincs like gomb. -
Norbika88
senior tag
válasz ViZion #43850 üzenetére
Minden meg volt, legujabb bios, kábelek..
CSM legacy boot nélkül el se tud indulni.
Az UEFI telepítés azt mit takar pontosan, ez az első ilyen lapom, sata 2-es SSD én van a rendszer, gondolom alapból ACHI.- = Zk = -Miért hűtöm a RAM okat?Passz, mert gondolom szeretik a hűvöset, és olcsó volt a venti
[ Szerkesztve ]
-
Norbika88
senior tag
válasz - = Zk = - #43853 üzenetére
Látom stalker fun vagy, lost alpha pörög?
Nekem is, az hyper x.
Egyébként asszonynak rendeltem edigitből, és házhoz szállítás 15k felett ingyenes, 500ft hijja volt, mondom nézek valamit még mellé.
És az volt az utolsó darab azóta nem lehet kapni[ Szerkesztve ]
-
Norbika88
senior tag
8350 et felpöcköltem 4,8ra, auto feszel.
Aidával nézve olyan, átlag 1,4V ad neki. Atom stabil, még úgy is, hogy c'n'q be van nyomva.
Így átlag 50fokos cpu, vrm pedig 55fokos, terhelés alatt.5Ghz-nél már bootolásnál el hasal a rendszer, adtam neki manual 1,45V-ot, de itt meg 3dmark alatt ki kapcsolt a gép, csak cmos clear segített.
1,45V nál sanszos, hogy túl melegedett és lenyomta volna magát a lap, vagy itt már kevés neki az FSP 500W+80 as táp?
Digitális áram ellátásnál minden extremere van állítva.
[ Szerkesztve ]
-
Norbika88
senior tag
válasz - = Zk = - #44290 üzenetére
Én jóval puritánabban oldottam meg régi aero cool hazámat, plexi le, perforált lemez fel.
Héten pedig akarok venni egy 200mm-es fant rá. -
Norbika88
senior tag
Meg vettem ma originen ezt a Crysis 3 at, úgy vettem észre mintha az FX eket nem tekerné meg rendesen, 8magot kezeli egyáltalán?
100% GPU, CPU meg csak 41%? átlag 25 fps.
[ Szerkesztve ]
-
Norbika88
senior tag
(#44719) hackeeeee
(#44718) YllgrimKössz a gyors választ.
Ultra high beállításokon
Akkor úgy érzem sokat akart a szarka, de nem bírta a VGAja pedig még csak nem is FHDba ha nem 1440*900 ba nyomtam.
Hál isten hogy vettem egy atom procit meg egy szabatőr lapot, most nézhetek új vga után... vagy legalább egy CF.Akkor meg majd CPU limitem lesz, sok hülye játék...maradok a szimpla huzogatásnál
[ Szerkesztve ]
-
Norbika88
senior tag
-
Norbika88
senior tag
válasz Yllgrim #44726 üzenetére
Oh my god...
Köszi.
Úgy látom azért az a kártya nem fázik
Utoljára régen a passzív hűtéses 7600Gs nél láttam ilyen hőfokokat.
Az enyém hűs de legalább nem tuningolható, pw limit +20 Trixxben de 1100 főlé küldöm, és terhelve kék halál, pedig ott még tudnék sajtolni ki egy pár efpéöst.(#44727) ViZion
Az a baj, hogy mindig van valami akció, leárazás és nem tudom megállni, hogy ne vegyek, jó példa mai is, crysis 3 csak 9,99 na..
Steamemben is 49db gém, meg a polcon még vagy 20. Már nem is merem házho szállítást kérni, mert az asszony meg megöl[ Szerkesztve ]
-
Norbika88
senior tag
válasz Habugi #44729 üzenetére
Jaa..
Mert MSI after burnert használtam, de valamit csináltak vele, vagy kártya nem kompátibilis vele.
Régen 560 Ti nál lehetett feszt állítani, ennél a karinál nem engedi, még ha be nyomom a force voltage akármit is.Trixx be sincs sajnos +volt.Úgy hogy örömmel várom privátba kis helpet, hogy ne itt offoljuk szét a fórumot.
-
Norbika88
senior tag
OMG ez a meleg, volt egy kis gém, máris 75fokos proci.
Ezt az LCLC t le kell cserélnem...nem neki való a 4,8ghz. 1,4Volton[ Szerkesztve ]
-
Norbika88
senior tag
válasz - = Zk = - #44812 üzenetére
Detto, 26/75, csinálok két profilt biosban, nyári-téli
Ezzel tényleg csak a minihűtő-gépház lenne hatásos. -
Norbika88
senior tag
Mit nem látok át, IBT-vel egy kört nem tudok lefuttatni mert a gép lekapcsol, és ámen, csak úgy lehet újra bekapcsolni ha tápot lenyomom.
Hőfoknak ideje sincs felmenni, aidaval is nézem.[ Szerkesztve ]
-
Norbika88
senior tag
-
Norbika88
senior tag
válasz MiklosSaS #45277 üzenetére
Csak Fanuc vezerlésű gépeken dolgozok; Moriseiki, Fanuc robo drill.palettástól osztókészüléken át, ill két db Mazak, egyik 5axis. Beállítás,gyártás
+Mastercam X6 programozás.Jelenleg van munka helyem De ha nem gond akkor ezt az "ajánlatot" elmentem.
Egyébként még mindig lekapcsol, a gép
-
Norbika88
senior tag
Egy ilyet feldobnék kompakt vízhűtésre, nyáron had hűtse FX et, vajon mennyire tudná lehúzni meleget a radiátorról?
De lehet, hogy le zavarna az asszony a garázsba gépezni 4000rpm mellet
hackeeeee : igazad van. Egy nagyobb radi nem ártana, vajon kompakt "elvinne" egy 3 ventist?
[ Szerkesztve ]
-
Norbika88
senior tag
Alap órajel:
+700Mhz:
Vajon megéri az többlet 15+20fok, valamint fogyasztás többlet, vagy bőven elég R9 270X alap órajelen, meg esetleg amit még boost tud emelni?
[ Szerkesztve ]
-
Norbika88
senior tag
válasz antikomcsi #47679 üzenetére
Én is úgy vettem észre, hogy alapon is kitekeri.
Lehet, hogy majd egy CF re benevezek, csak előtte 550 FSP tápot le kell cserélnem.Más:
Többen szoktatok Crysis 3at tolni, mennyit szervert látni mostanában?
Nálam 70db ot lát ebből 10 szerveren játszanak.
NAT type: moderated. Router DMZ enabled.Ennyire kihalt már?
-
Norbika88
senior tag
Szomorú, hogy nem látod be, hogy arra ment ki a teszt lényege, hogy 4ghz is elég a vga nak vagy kell neki a többlet a kihajtáshoz.Persze ugye játéka válogatja.
Nem a CPU számítási sebességére voltam kíváncsi.
Még szomorúbb hogy ezt le is írtam benne. De a legszomorúbb az, hogy nem kérdezel, ha nem egyből megmondanád a tutit.
Kérj elnézést a többi fórumozótól.Gratula
[ Szerkesztve ]
-
-
Norbika88
senior tag
Üdv!
Jelenlegi konfigból 8350 FX procit cserélném 9590re.
Kérdésem, hogy a jelen össze állításból a táp a deszka ill. az Asetek LCLC vízhűtés elég lenne neki?AMD FX8350 ,Asus sabertooth 990 R2.0 ,2x8gbKinsgton hyperx,Asus GTX 970 Strix 4gb,CoolerMaster GX750W +80, ASETEC LCLC
-
Norbika88
senior tag
válasz ViZion #71955 üzenetére
Üdv!
Meg van a proci(9590). Mindent autora raktam, egyedül cpu-t feszeltem alá -0.15 V kezdtem, egybül durvát, gondoltam majd vissza fele adok neki ha kifagyna.
Tesztelés alatt. 1óra bf1 és the division, Asetek LCLC single radi, kettő darab Zalman ZM F3 120-as ventivel, MX-4 paszta.
Következőket mértem:[ Szerkesztve ]
-
-
Norbika88
senior tag
Nem találtam ilyen topicot:
Valaki próbálta már ezt a pasztát? Folyékony fém, úgy olvastam tartalmaz galliumot, elég sok fémet old.
9590 kupakját, H100i v2 blokk alját megenné?
MX-4 et használok, de lassan elfogy mást is ki próbálnék.
-
Norbika88
senior tag
Üdv!
9590-el kb milyen cinebech r15 pontszám mondható "jónak"? Most 660pontott kaptamBIOSról lőttem pár képet, illetve egy aida mérést BF1 alatt.
Ha esetleg van pár gondolat, hogy mit kellene állítanom, hogy maradjon ilyen "hűvös" De egy kicsit gyorsabb ne habozzon. Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Norbika88
senior tag
-
Norbika88
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Renault, Dacia topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Napelem
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok