Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Sziasztok!
Kis kozmetikai sérültes szemüvegre ígért az eladó 40% refundot. Nincs dispute nyitva csak message-ben volt üzenetváltás. Kéri a PayPal accountomat. Mit kell megadjak neki? Virtuális bankkártyáról fizettem paypal nem volt benne a buliban.
Előre is köszönöm a segítséget!
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
Sziasztok!
Érkezett egy napszemüveg, amin vannak sérülésnyomok, üzenetben megtárgyaltam az eladóval, kapok 40% refundot paypal-ra. Elküldtem neki az accom nevét, de másfél hónapja semmi sem történt. Van értelme reklamálnom, esetleg lehet ilyenre dispute-ot nyitni vagy hagyjam a fenébe és küldjem el őket valahova melegedni?
Előre is Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
Sziasztok!
2 rendelésem is van Aliról, amik november 11 óta nem érkeztek meg, valószínű postán állnak... Az Ali oldala ezt írja róluk: Your order will be closed in: 2 days 19 hours 21 minutes
Mit tudok itt tenni? Én még várnék, nem nyitnék feltétlen Dispute-ot (vagy kellene?)
Előre is köszi a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Hello!
2 napja írtam, hogy van 2 termékem, amik 2 nap múlva lejárnak, azaz letelik a 60 napos szállítási idő, de még nem kaptam meg őket. Javasoltátok, hogy bővítsem ki az időt, de hibá csináltam meg a leírásban megfelelő hosszabbítást 30 nappal, ma azt a 2 üzenetet kaptam, hogy a rendeléseim státusza finished lett. Ilyenkor mi a teendő? Ha jól láttam van pár napom dispute-ot is nyitni.Köszönöm a segítséget!
-
nagyúr
válasz Zoli-bácsi #35315 üzenetére
Ugyanilyen helyzetben vagyok, várom én is az ötleteket!
-
nagyúr
Pont pendrive ügyileg voltam ebben benne, max 500MB méretű videót lehet feltölteni, elég lassú, és ha közben ledob az Ali ba*hatod is az egészet, újra kell kezdeni. Én egy 300 megás 7-8 perces szösszenetet villantottam nekik, elég a 720p felbontás is, és elfogadták.
Szóval tényleg óvatosan, mert a pár perces videózás után eltud menni 1 órába is, míg feltolod a cuccot!Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
Nem mobilnet volt (PC-ről ment fel), este volt, 9-10 között, a tömörítés passz, de nem csodát akartam, csak hogy látszódjon mit csinálok. Az eldobálás: Az Ali x perc tétlenség után kidob, ugye mint tudjuk. Namármost mikor minimum fél óra egy videófeltöltés, akkor igen, azalatt kidob mert nem fogom percenként nyomogatni az Ali-t És utána nem tudsz a submit gombra nyomni, mert nem történik semmi. Kezdheted elölről.
A Digi legnagyobb netcsomagjánál biztos van jobb, de nem ebben a kerületben.
Szerintem itt lezárhatjuk az eszmecserétMinél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
Hali!
Ma végre megjött minden 11.11-én rendelt terméket, köszönöm "drága" PostaMinél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali játékos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple notebookok
- Path of Exile (ARPG)
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- AsRock B550M, Ryzen 5 5600X, RX 5700 XT 8GB, 32GB DDR4 3200MHz, 500GB Gen4x4 M.2
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- Honor Magic V2
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 Rog Strix / 32GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest