Hirdetés
Aktív témák
-
bmw365
csendes tag
Üdv!
Segítségt szeretnék kérni! Van egy felhasználo Gabi001 azt szeretném tudni hogy van e másik regje vagyis másik néven regisztrált e az oldalra!! Fontos lenne mert átvert 15000 ft al és ezen a felhasználonéven nem jelentkezik be így gondolom másik felhasználoval regelt!Előre is köszi a segítségedet!
-
bmw365
csendes tag
Sziasztok!
Egy csalót szeretnék bejelenteni denis1980 lehúzott 22000 Ft -al Ezt vettem tőle én elutaltam neki a pénzt, azt mondta ha küldök a feladásról képet még akkor feladja, már az gyanús volt mikor elküldtem a képet, és 5 perc sem telt el de már írta hogy feladta a csomagot, vártam a csomagra, közben hívogattam de nem akart küldeni a feladásról képet, csak mondogatta hogy 1-2 órán belül küld, ez sem történt meg, amíg nem ért oda a pénz addig mindig felvette a telefont, miután odaért azóta kinyomja a telefont, és azt irta a csomagot visszavitte a póstás. Ma feljelentettem eljárás indul ellene és nem csak én vagyok az egyedüli aki átvert Dolphin kollégát is lehúzta Ezzel a procival, 5-6 személyt vert át eddig köztük vagyok én is.
És kérném a kitiltását az oldalról!Kiderítettem a címét is, a rendőrségen mondták hogy most töltötte be márciusba a 18-at.
Nagyon sok csalást követett el 25-30 db ezt a rendőrségen mondták.Kérném minél előbbi kitiltását az oldalról.
[ Szerkesztve ]
-
bmw365
csendes tag
denis1980 ő lenne az!
Név: Csordás Zoltán
[ Szerkesztve ]
-
bmw365
csendes tag
Sziasztok!
Egy csalót szeretnék bejelenteni denis1980 lehúzott 22000 Ft -al Ezt vettem tőle én elutaltam neki a pénzt, azt mondta ha küldök a feladásról képet még akkor feladja, már az gyanús volt mikor elküldtem a képet, és 5 perc sem telt el de már írta hogy feladta a csomagot, vártam a csomagra, közben hívogattam de nem akart küldeni a feladásról képet, csak mondogatta hogy 1-2 órán belül küld, ez sem történt meg, amíg nem ért oda a pénz addig mindig felvette a telefont, miután odaért azóta kinyomja a telefont, és azt irta a csomagot visszavitte a póstás. Ma feljelentettem eljárás indul ellene és nem csak én vagyok az egyedüli aki átvert Dolphin kollégát is lehúzta ezzel a procival, 5-6 személyt vert át eddig köztük vagyok én is.Kiderítettem a címét is, a rendőrségen mondták hogy most töltötte be márciusba a 18-at.
Nagyon sok csalást követett el 25-30 db ezt a rendőrségen mondták.
Kérném minél előbbi kitiltását az oldalról.Név: Csordás Zoltán
Ez már pontosabb linkekkel.
[ Szerkesztve ]
-
bmw365
csendes tag
válasz Zolee11 #14313 üzenetére
egyszer már átvertek 15000 ft al 2 hónap múlva a rendőrség szólt hogy megtalálták az illetőt de tagadott mindent, a végén annyira megijedt hogy azonnal utalta a számlámra a pénzt.
most ez a denis1980 húzott le, a rendőrségen elég sok az ismerősöm, 90% hogy visszakapom a pénzt mivel nagykorú, befogják hajtani, vagy foglalás lesz, de ha bíróság lesz belőle akkor neki kell lejönni ide Vásárhelyre, Pécsröl de ha nem jön le akkor a rendőrség fogja lehozni és azt is behajtják rajta amiért lehozták (Benzinpénz)
[ Szerkesztve ]
-
bmw365
csendes tag
-
bmw365
csendes tag
Üdv!
Csalót szeretnék bejelenteni Nicolae avagy Csordás Zoltán aki rengeteg embert átvert már köztük engem is, eddig denis1980 néven volt fent, ezelött pedig infolinia107 néven volt fent és még sok sok volt amiről még nem tudok-tudunk, nem igaz hogy nem lehetne végleg kitiltani ezt a szemetet.
Az egyik felhasználó ezt javasolta nem igaz hogy ezt nem lehetne bevezetni "Van olyan oldal, ahol a valódi Ip címet nézik és csak egyszer lehet regisztrálni onnan...ha itt lenne ilyen ellenőrzés, talán csökkenne az ilyen jellegű átb...sok száma."
Szeretném azonnali kitiltását az oldalról![ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest