Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacuss20
senior tag
Akkor megszólalnék, hogy az én "vegyvédelmis "nagy" sárga szemüvegem amit maszk nélkül használok befér alá, nemhogy egy sima kis keretes szemüveg.
Segíteni szándékoztam csupán....Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Lacuss20
senior tag
http://www.ebay.com/itm/Survivor-SWAT-MASK-GOOGLE-Wargame-Airsoft-Mask-GX1000-/280846256221?pt=Apparel_Merchandise&hash=item4163bdc85d&vxp=mtr#ht_7565wt_1314
GX 1000 3 lencsével nincs 20 dolcsi ingyen postával ....
Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Lacuss20
senior tag
Sziasztok!
Ak74-Su behajtható válltámasz ugye spiáter és felfigyeltem rá,hogy a jobb oldalán már elkezdett elnyíródni pedig nem túl sokat volt ki-be hajtogatva.
Valaki tud hathatós megoldást rá?
Fixre rögzíteni semmi esetre se szeretném mert az aksit ki vezetékelve használom.
Esetleg kapni hozzá acélból? Vagy az eredetié rámegy e?Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Lacuss20
senior tag
Jelentem a Cyma válttámasz teljes része acél és az engedte el magát O.o
Rejtély, hogy miként, de hegesztetni fogomÉlj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Lacuss20
senior tag
válasz stefanitsr #17056 üzenetére
Köszi szakember fogja hegeszteni
[ Szerkesztve ]
-
Lacuss20
senior tag
A gyári Ni-Mh akksi nekem régóta jól működik, több mint 1.5 éve.Mindig le kell meríteni szinte teljesen.
Nekem sikerült a kiszámolt 7.5 óra töltésidő helyett 12 órát tölteni(véletlen),de működik.
Én is hallottam ezt a "kéz meleg" re kell tölteni, szerintem számold ki a töltőáram és az aksi mah- értékéből, hogy mennyi ideig kell tölteni.Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Lacuss20
senior tag
válasz stefanitsr #17160 üzenetére
Értem, nekem is pár óra után melegszik,de én emiatt sose hagytam abba a töltést.
-
Lacuss20
senior tag
Mivel lehet AEG nél elérni az FPS ingadozás közel 0-ra csökkentését? ( 1-5 Fps) Vagy ez csupán a legendák szüleménye?
-
Lacuss20
senior tag
válasz macilaci78 #17218 üzenetére
A hengerfejem ki van cserélve egy nagyon jól záró O gyűrűvel ellátott CNC-zett SHS fejre.
Meg O gyűrűs noozle-m is van de nem tudom a hopup kamránál illetve a hengernél mit értetté pontosan?Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Lacuss20
senior tag
válasz macilaci78 #17220 üzenetére
Hát konkrétan nekem egy AK ba Cyma gyári fém kamra van abba egy eléggé "beletuszkolt",tehát elvileg jól tömítő kék madbull gumi,a hopup-nózi átvezetésnél ami "módosítva" lett az egyedül, hogy egy fém O gyűrűs nózira lett lecserélve a gyári.
Cm045a ennél agyári kamárval mi az amit nem álom fps ingadozásba?Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Lacuss20
senior tag
Prec cső márkában ki mit javasol?
-
Lacuss20
senior tag
válasz macilaci78 #17360 üzenetére
http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&_nkw=systema%20piston&_sop=15&_clu=2&_fcid=93&_localstpos=&_stpos=&gbr=1
vagy ( én konkrétan ilyet használok)
http://www.ebay.com/itm/SHS-Full-Steel-15-Teeth-Piston-/320880537892?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ab5f87124#ht_676wt_905
árba is jó és minőségre is ingyen postával!
-
Lacuss20
senior tag
válasz stefanitsr #17388 üzenetére
Milyen hopup rendszere van ? FPS? ingadozás?
-
Lacuss20
senior tag
Szerintem meg ne fordítsunk itt ennyi figyelmet az ottani szerencsétlenkedésekre....
Emeljük a "saját" fórumunk ,topicunk színvonalát inkábbÉlj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Lacuss20
senior tag
2 DB M14-es tár 2k/ db eladó
-
Lacuss20
senior tag
Gratu hozzá a lényeg, hogy jól érezd magad és igen amikor "kicsi" a hely, akkor mutatkozik meg, hogy ki mint tud taktikázni, játszani és nem a lőtáv, meg a halálpercíz szórás. Persze, ha mindenki ismeri az épületet vagy az adott helyet
-
Lacuss20
senior tag
Grat jól hangzik, hát én is jártam már hasonlóképpen. Azért vigyázattok az ilyen közelről történő lövöldözéssel.
-
Lacuss20
senior tag
Társulok én max a nyakam védem a szem mellet esetleg a fogaim, egy archálóval épületbe persze teljes maszk.
Hozzáteszem akkor is eltalálják a fejtetőm xD...
Koponya csonton lövés engem se szokott nagyon meghatni nagy kondulás és ennyi xDD
Az úgymond lágy részek és a fog védelme ami még fontos lehet.De az ,eg pótolható a szemmel ellentétben bár drága xD.....Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Lacuss20
senior tag
Érdekes nekem a gyári NI MH aksim 1400Mah-s én vagy a stukkeral vagy direkt be egy kis izzóval mindig nullára merítettem használat után és utána töltöttem fel csutkára elég sokszor használtam már és még bírja.
-
Lacuss20
senior tag
Jász Nagykunba is sok rendőr játszik, én volt, hogy tár betéve (nem betöltve) aksi nélkül szépen elbicikliztem 3-4 utcányira a szerelőhöz, de sose szólnak.
Bár azért általában a tárat kiveszem az aksit mindig.... nem lő képes innestől nem tudom minek szívóznának.Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Lacuss20
senior tag
Persze egyértelmű csak céloztam arra, ha akarnak akkor a " szétszedett" be is bele kötnek, ha meg nem akkor nem fognak fenn akadni ilyenen.
-
Lacuss20
senior tag
Nem tud valaki relatíve olcsón AK hoz kis tárat 250-es kapacitásút? Lehetőleg Cymát
-
Lacuss20
senior tag
A CO 2 még 0 fokban is egészen jól üzemel míg a green már döglik....
-
Lacuss20
senior tag
válasz feka007 #18118 üzenetére
Nem volt sokkal drágább mintha kintről lett volna. Nekem csak "kikopott" egy kicsit a tűzváltó alkatrész, ha egyesből vissza teszem sorozatba akkor "kiakad" nem lő, viszont visszatolom kezdő állásba majd újra sorozat akkor viszi. Apró tehcnikai trükk megalkudtam vele mert amúgy szuper
-
Lacuss20
senior tag
Holnap Kunmadaras Volvograd játékra innen jön valaki?
-
Lacuss20
senior tag
Chronot mit ajánlanak a profik itt?
Xortech 3200? Esetleg Big Drageon E9600 vagy Fid Dragon?Kérnék pár ajánlatot természetesen minél jobb ár érték arányban.
Köszi!Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Lacuss20
senior tag
Hozzászólnék Ak74su kis tárral a tárat fogva kényelmes fogást ad legalábbis nekem! Mellesleg így még jobban, szépen " belefeszül a tár".
-
Lacuss20
senior tag
Érdekes emberek vannak itt hop-up hatás nélkül normál aeg lőtávot hoznak
-
-
Lacuss20
senior tag
Sőt V3-as fullfém Mp5 is van !!!
-
Lacuss20
senior tag
Csoolához tudnék csatlakozni, ha jót szeretnél játszani akkor érdemes egy megbízható és nulla ráfordítással is jól üzemelő alap AEG et venni.
Ilyenek az AK variánsok ezekből esetleg kicsit komolyabb áron lehet "jobbat" is venni
fullfém-fa változatok.Pl. ( Ak74su) stb
Ami fontos, hogy abból az 50k-ból fordíts kellőt a védelemre és a jó minőségű BB- re!!!Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Lacuss20
senior tag
Valakinek van ötlete, hogy a CM 0.45a mekkora belső csővel rendelkezik,mert csak ezért szétszedni nem akarom így kb ra 265mm-t mértem.
-
Lacuss20
senior tag
Nekem konkrétan lipom van már régóta, fontolgattam én is lifepot, de mivel a csapatunk egy két tagjának volt és egészen hamar kidöglöttek ezért nem hiszem, hogy váltok a jó öreg Turngy 2.2k-s 7.4-es Lipo ról
-
Lacuss20
senior tag
válasz stefanitsr #18754 üzenetére
Ezért tartok ki a Lipom mellett, viszont kíváncsi lennék az 1200Mah-s 1100Mah-s Rúd lipókról mi a vélemény?? Szeretnék egy 11.1-es lipot elvileg, ha alacsony a C értéke ( 20 körül) akkor nem ad le akkora áramot és nem kell fet ez igaz?
-
Lacuss20
senior tag
Ez már ki van találva nem kell meglehet venni rakás kinti boltból is a silent meg kímélő fejeket.
-
Lacuss20
senior tag
válasz stefanitsr #18810 üzenetére
De de bár érdekes én mikor vettem a supershooter fejet annyi volt rá írva, hogy ropogósabb lesz a hangja, de nem azért vettem, hogy fém a fémmel széjjel veressem a GB t xD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest