Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
válasz mézespálinka #610 üzenetére
Nem jó a förmver.
Emellett max. 2 GB legyen a fat32-es SD.
-------------
Dolphin böngészőt használ valaki?
Mert ha pl. egy torrentre kattintok (a mek.hu-n is vannak ilyenek!) letölti a .torrent fájlt , és annyi.
A uTorrent telepítve van, neki ugye át kellene vennie az infót, és elkezdeni töltögetni a fájlt, de nem csinálja.
Próbáltam URL-t beadni neki, de úgy sem megy.
Mintha a gyári böngészővel ment volna, de azt már leszedtem.[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
LámaZ
addikt
válasz mézespálinka #615 üzenetére
Akkor csekkold a fájlokat. Vagy rátettél valamit, amit nem kellett volna, vagy nincs ott valami, aminek ott kellene lennie. Esetleg kibontottad a zippet, amit nem kellett volna, vagy fordítva.
Legyen minden jó!
-
LámaZ
addikt
válasz mézespálinka #617 üzenetére
Az "unbrick" img-ben nálam ezek vannak:
Persze nekem Fire tabletem van, ami ugyanaz, mint a Flame, emellett QM típus.[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
LámaZ
addikt
-
LámaZ
addikt
-
devpernull
tag
válasz mézespálinka #621 üzenetére
Üdv mindenkinek, vettem ma egy Fire-t.
Most frissítettem a gyári 0930 feiyu-ra. Tényleg úgy van, ahogy írod, a leírás alapján nem lehet frissíteni. Töröld a kártyáról a factory_update_param.aml fájlt, utána már tudsz recovery-ből frissíteni. Nekem mondjuk az angol nyelv beállítása és a wifi bekapcsolása után visítva lefagyott, de kitartó kikapcsológomb nyomással újraindult, azóta jó. Nézek rá valami CM-et a magyar menü miatt. -
tvamos
nagyúr
válasz mézespálinka #679 üzenetére
Nekem a 2 nap alatt, amig az volt fenn, nem volt iyen. (Volt mas.) CM10-zel turhetoen muzsikal. No nem mondom, hogy jo, de mar kezdi kozeliteni a hasznalhatot.
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest