Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsiguszMaxim
senior tag
Üdv!
Lakótársamnak egy Acer travelmate 2410ese van. Két probélma van vele. Egyrészt töltö nélkül egyáltalán nem műkődik másrészt nemrégiben észrevett egy csúnya szakadást a töltő kábelén. A burkolat kiszakadt, a drótok kilógnak. Ezt akkor vette észre mikor egyszercsak elszállt a laptop használat közben. Most elvileg nincs baja de nem meri használni.
Én töltöcserére meg talán aksicserére gondoltam de notebookok terén nem igazán vagyok tájékozott.
Várom az ötleteket.
Thx
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
CsiguszMaxim
senior tag
Pont ez a gond hogy elvileg mükszik a töltő de csinál ilyen csunyaságokat hogy néha néha elszáll a laptop. Mintha kikapcsolták volna. És észrevehető hogy áramproblémája van. Aztán bekapcsolom és totál meg van halva. ELindul a windows de nem nyilik meg semmi. Se program se mappa. A töltő nagyon csunyán néz ki.
-
CsiguszMaxim
senior tag
Üdv! Olyan kérdésem lenne hogy ki tud megbízható laptop szervizt pesten? Acer notebookhoz kellene. Nem igazán vagyok jártas ilyen téren.
Thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest