Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lazydog
addikt
válasz AMD!4ever #1120 üzenetére
Ez tényleg egetrengető újdonság, a hülyének is megéri a Full Screen Logo-ért frissíteni.
Ma délelőtt azért kipróbálom, abban reménykedek, hogy elvileg kellett volna lenni közben egy 1.2-nek is, és abban voltak a lényeges javítások.
Kösz a segítséget !
[Szerkesztve]Quick brown fox jumps over the lazy dog - but can't the Gigabyte!
-
lazydog
addikt
válasz AMD!4ever #1129 üzenetére
Egy időre feladtam a küzdelmet, azóta is megy full-on.
Sőt még az új BIOS-t sem flash-eltem, félek egy kicsit tőle, hátha rosszabb lesz. Egyébként is karbantartás címén áramszünetek vannak mostanában errefelé, ezért még kevésbé kockáztatok.
Az is kiderült közben, hogy jól sejtettem, volt 1.2 BIOS is egy rövid ideig az 1.3 előtt, de azt leszedték az Abit oldaláról. Ebben volt valami érdemi változás amit így neveznek ''Add AMD MCT2 support''. Mi lehet ez, sehol nem találok ezzel kapcsolatos leírást ? Szerinted ?Quick brown fox jumps over the lazy dog - but can't the Gigabyte!
-
lazydog
addikt
válasz AMD!4ever #1131 üzenetére
Valami memóriával kapcsolatos dolognak tűnik, de külföldi fórumokon se tudta senki.
Sajnos az biztos, hogy nem az X2-höz van, mert az ennél a lapnál Not Supported !
Kösz a fáradságot, majd kiderül egyszer, mi ez az okosság !Quick brown fox jumps over the lazy dog - but can't the Gigabyte!
-
sube
aktív tag
-
-
karmester
senior tag
válasz AMD!4ever #1152 üzenetére
Kedves TommyGun ÉS AMD!4ever!
Én windows alól nem nagyon tudom frissíteni a biost, az online-nál azt mondja, túl régi a progi, aztán letölti az újat, és azzal sem nagyon boldogul. Ha fájlból csinálom hibát ír ki az ellenőrzésnél. Így kénytelen voltam visszatenni az 1.9-est floppyról. Onnan nem volt semmi gond. Ti hogy vagytok ezzel? Érdemes feltenni a 2.4-est?http://www.andrasvass.com http://www.youtube.com/user/Zakatatralala/videos?view=0&flow=grid +36-30-4920098; +36-20-4498506 Skype: bandika1338
-
ZakRob
senior tag
válasz AMD!4ever #1182 üzenetére
Kösz a segítséget, de azóta már a 2.0-ás bios-t is kipróbáltam. Mit mondjak, ez se jött be, a TV kártyával nem volt gond, de amikor tunnigolni akartam a rendszer öszefo.ta magát egyszerűen nem bootolt, míg az 1.7-el simán ment ezekkel a beálításokkal. A memória beállításokra gyanakszom, mert itt is lettek új beállítási lehetőségek, amiket lehet, hogy állítani kellene, de mindegy mert visszatérem a régi bios-hoz és feltettem a rigtmark clock utilitit, így megoldva a CN'Q.
Az új bios-al amúgy előfordulhat, hogy jobban lehet tuningolni, mert ha igen lehet, hogy még próbálkozok? -
karmester
senior tag
válasz AMD!4ever #1191 üzenetére
Ezt meg kell szokni és kész... én a biosban a sípolásnál is meg a lekapcsolásnál is a lehető legnagyobb hőmérsékletet adtam meg, házventit magasabb hőmérsékletehez igazítottam, a ventinek adott max. feszből lecsíptem. Ezenkívül nagyon elégedett vagyok a deszkával, és ez sem olyan nagy baj, mivel lehet szépen orvosolni a dolgot a biosból. És a vekkeren nem bámulom a hőmérsékleteket....
http://www.andrasvass.com http://www.youtube.com/user/Zakatatralala/videos?view=0&flow=grid +36-30-4920098; +36-20-4498506 Skype: bandika1338
-
paduc
tag
válasz AMD!4ever #1191 üzenetére
Szia!
Neked 130 nanos Newcastle magos procid van,nem?
Mert ezek jobban melegednek mint Venice,meg Wincsi magos procik.Főleg,ha még + feszt is adsz neki.Tehát a Te méréseid nem viszonyíthatóak az újabb magos procikéhoz.Lehet,hogy a saját kategóriájában nagyon is jók az általad írt hőfokok.
Egyébként a 250-es fsb-t hogyan nyomod:milyen szorzó,és milyen fesz?
Mert ha még plussz fesz is kell,akkor prime alatt már nem is olyan sok az a 60fok.
Majd ha meglesznek a Papst ventieid megy az még lejjebb is. -
paduc
tag
válasz AMD!4ever #1198 üzenetére
Tényleg nem sok az a 0,05V.De lehet,hogy tényleg kellene valamit idomítani azon a hűtön.Ha meg van még az előzö hűtöd(az gyári volt,ha jól emlékszem) egy próbát megér ,hogy azzal mit mutat.És lehet,hogy nem is kell a Freezer talpát csiszolgatni.
Mi van akkor ha 11x230-al és 1,52V-al nyomnád,vagy 1,55V-al.A ramoknak is adhatsz még +0,1V-ot,persze ha belefér még,és ha bírják akkor egy kicsit még feszesebbre vennéd az időzítéseket.De ezt Te úgyis vágod.De így legalább menne a C&Q,és nem melegedne a proci folyamatosan a + fesztől.
Ui:Ha nincs másik hűtőd,nekem van egy CM Ultra Vortex full réz hűtöm,amit ha Pesten járok szívesen odaadok Neked tesztelésre,próbákra. -
Soni
tag
válasz AMD!4ever #1272 üzenetére
A monitor jó(sony 19 tft),videokari,nemhiszem hogy túlmelegszik,viz van rajta.Csak a betük mosodtak el,de azok a felismerhetetlenségig,mindent emlékezetből kellett nyomnom az ujrainditáshoz.Azthiszem mégis a videokari a bünös,1 napja megy ugy,hogy vissza vettem 4x-esre 8x-os helyett és azota rendben van a kép.Az előző lapom egy gigabyte k8nsc volt,az is csak 4x-es agp vel volt hajlando elindulni,különben a játékoknál kifagyott a gép.Érdekes modon ott nem mosodott el a betü,csak játékoknál fagyott le az egész gép.Tehát ha valakinek ilyen baja van,akkor probálja visszavenni a videokari gyorsitást 8x-osrol 4x-esre..A játékoknál nem látok semmilyen romlást a teljesitményben.Nemtudja valaki véletlenül,hogy a 8x-os agp-hez hány voltot kell adni?Lehet az a baj nálam.Thx.
-
Findzs
addikt
válasz AMD!4ever #1316 üzenetére
hat az az erdekes hogy tuningal megy kb pont 400-on de megsincs olyan jo teljesitmény
mint ha eleve 400 as ramok lennének
na mindegy ma kapunk árut és ha jőn végre 2 egyforma 1 gb os akkor az lessz a megoldás
köszi az érdeklődést"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
leander
csendes tag
válasz AMD!4ever #1315 üzenetére
8*310en meg futtattam everest ram tesztet, 8*300-on meg 3samrk is lefutott, es prime95 10orat, de gamekben ures kek kepernyo, es reset. 290en viszont ejjel nappal elgurulgat, mar csak a ramjaimra varok, aztan meglatjuk mit megy 1:1-ben. feszt persze h emeltem a vege 10*275 volt, de ez is csak 1 3dmark erejeig, kedvem meg nem volt kiserletezni h 24/7 mi lenne a legmagasabb orajel..
-
karmester
senior tag
válasz AMD!4ever #1405 üzenetére
Ne kedvetleníts el, most szoktatom le magamat a bagoly-műszakról....
A Mustárban legalább Kingmaxot forgalmazó nagykerből hozzák a cuccost..., igaz kicsit drágábban adják, mint a ''Földönkívüliek'', akiknél szintén ''megbízható'' Kingmax termékeket találsz...
Jó ez a Kingmax Hardcore széria!
Még azon is gondolkodtam, lennebb veszem a HT szorzót 3-ra, és megtolom az fsb-t szinkronban a procival 280 körülire, a Kingmax a tesztek szerint állítólag bírja..., az Everest Ultimate szerint a procimban még van tartalék, kicsit még megtolom valamikor a közeljövőben.http://www.andrasvass.com http://www.youtube.com/user/Zakatatralala/videos?view=0&flow=grid +36-30-4920098; +36-20-4498506 Skype: bandika1338
-
Kiscsoki
tag
válasz AMD!4ever #1421 üzenetére
Sztem neme írtál baromságot. Nem láttalak a 6600gt toplistán. Nincs kedved megnézni a kártyád mit bír?[link]
Még annyit tennék hozzá a teljesítményes hozzászóláshoz, hogy eladtam a 2*512 memcsimet és most csak 2*256 333MHz-es van átmenetileg. A battlefield2-nél azt tapasztaltam, hogy míg az fps 60 körül mozog (45-65) mégis beszaggat a játék. Aztán észrevettem, hogy amikor megakad, akkor vinyóról tölt, mint őrült. tehát nem elég neki az 512 memória. Pedig gondolkoztam a rajta, hogy veszek 2*256 kingmax hc-t , vagy valami jobbat. De ennek hatására letettem róla.
[Szerkesztve] -
Kiscsoki
tag
válasz AMD!4ever #1435 üzenetére
Hááát nem erről álmodtam!
Nos 250Mhz-en nem meg stabilan sehogy. Persze duálról beszélek. Lehet hogy single módban megy, de az meg megint csak nem az esetem. Kaptam egy-két tippet Hmmz kollégától. Neki csak feszemeléssel megy normálisan. Én is kipróbáltam 2,8V-on 3-5-5-10-es időzítéssel úgy néz ki most megy már egy ideje. -
Kiscsoki
tag
-
Kiscsoki
tag
válasz AMD!4ever #1446 üzenetére
Majd ünnepek után elviszem másik gépbe. Addig nincs nagyon rá időm. Meg a 3 nap már úgyis lejárt. Érdekes mert tegnap nyitott házzal nem volt semmi gondja. Legalább is a memteszt lefutott 2x is hibátlanul. Most meg a win alatt egyből hibázik.
Egyenlőre a gyári értékekkel tesztelem, mert a szervízben is azzal fogják. -
Kiscsoki
tag
válasz AMD!4ever #1448 üzenetére
A venti nem rossz ötlet. Kipróbálom. Nem találom a bios verziót. Januárban lett frissítve. Hol tudom megnézni? Most töltöttem le megint egy memtesztelő cd-t. Valami Ultimate boot cd. Van rajta egy csomó teszt progi, nem csak memcsihez. Már arra is gondoltam hogy a memóriavezérlő nem bírja a húzást? Elvileg 400Mhz-es memcsit támogat az alaplap!
-
Kiscsoki
tag
válasz AMD!4ever #1448 üzenetére
Nos, kipróbáltam megint egyesével szisztematikusan.
250 fsb, ht 4x, időzítés gyári 3-5-5-10 2,65V - nem jó, mert hibázik - 2,7V nem jó - 2,8V jóóóóóóóó
Másik modul szintén ugyanezt produkálta
Most már ott tartok az egyikkel hogy 2,5 -3-3-6-os időzítéssel is megy szépen
Majd most jön a szerintem gyengébb. Imádkozzunk testvéreim!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock h510 pro btc+
- Kingston HyperX FURY 16GB (4x4GB) DDR3 1866MHz HX318C10FB/4 Memoria!
- Újszerű - ASUS Prime B360M-A LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Home BIOSba integrált termékkulcs
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest