Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GTKarrier
újonc
Sziasztok !
Gran Turismo rajongók figyelmébe ajánlanék egy új versenysorozatot,a neve GTKarrier !
Mindenkit várunk,mindenki csatlakozhat,nincs kizáró ok !
Nem titkolt célunk az lenne,hogy az eltérő képességű és tudású versenyzőket egy szintre hoznánk,így próbáljuk meg alakítani a szabályokat is (melyek a felhasználók ötletei alapján alakulnak jelenleg is) és ennek segítségével talán kezdő és haladó egyformán jó versenyeken mérközhetne egymással.
Akit érdekel a dolog,az bővebb információkért látogasson a www.gtkarrier.hu oldalra.
Gyertek versenyezzünk ! -
JuditBF
csendes tag
válasz GTKarrier #6101 üzenetére
Sziasztok! Megnéztem, az oldalt és tényleg jónak tűnik!
Ami jó hogy a hátsó részen lesznek segédek is így nekem is jó lesz a verseny. A TP pontok nem tudom mennyire segítenek majd engem (nem igen megy a setup) de erőben biztosan. Minden esetre engem érdekel!
Egy kérdés a felkészülési versenyekre is lehet jönni ugye bárkinek?
Kari ! Ti nem jöttök?[ Szerkesztve ]
Az élet rövid, így inkább versenyezzünk egy jót: www.gtkarrier.hu
-
Tegla80
addikt
válasz JuditBF #6103 üzenetére
Mindenki indulhat barmikor....
Oldaltol ,hovatartozastol,stb tol fuggetlenul.Ezen kezdemenyezes a versenyrol es a jatekrol szol.
Ha szeretnel indulni,jelezd az oldalon es hajra.En spec nemtom.....reg GT-z tem mar......lehet ram ferne neha egy kis race......bar meg mindig haragszom Yamara,h ezt adta nekunk ..... (online stabilitasi gondokrol beszelek,tartalomra lexarom mi van/jon,de a stabilitas az fontos lenne nekem. )
Plusz jon a DC is PS4 en ......,viszont itt meg kerdeses a kormany tamogatas dolog. Valszeg nem megy majd a logi..... Akkor meg muszaly lesz visszanezni.a GT re.... trufost nem veszek az tuti.Sony® & PlayStation®
-
sz_abika
addikt
Micsoda történések folynak itt...már azt sem tudom ki-kivel van ^^
PSN: xszabikax
-
Tegla80
addikt
válasz sz_abika #6105 üzenetére
Mindenki 1edul!!!!! ugy,mint eddig is......
(Erteni amugy En sem ertem,h minek kellett meg1oldalt rahuzni a dologra,de kozom nincs hozza,igy ertenem sem kell. Sztem amugy ez sem fog valtoztatni semmin,mert nem a fejlecen mulik....... Aki egyebb okok miatt eddig sem,az valszeg eztan sem....... Max par uj titan jon-megy rovid gt karierje kozepette az uj gep/jatek vasarlok kozul,de a "regi motorosok".......hat nemtom.Azaz tom,csak nem irom le)Sony® & PlayStation®
-
SylarHUN
senior tag
Nekem nagyon bejön ez a Quick Match.
Mi van mostanság a játékostársakkal?
Hiába nézem az idő eredményeket, csak néha van olyan, hogy nem egyedül vagyok a listán.[ Szerkesztve ]
PSN: Xbox:
-
Tegla80
addikt
válasz SylarHUN #6107 üzenetére
Quick match:
-nem mas,mint a megmaradt gt-s emberkek hirtelen osszehozasa.
Erre meg szimplan a jelenlegi letszam miatt van(lehet) szukseg.Ha van eleg ember akkor van kivel jatszani es nem kell eme ficsor.....mivel jott a ficsor........,de ezt tudjuk.
A miert meg szamomra 1ertelmu......csalodott mindenki aki eddig kitartott a GT reszek alatt mert ez jott(jovoget) nekunk....
Felre ne ertsetek, a tartalom nekem boven jo lenne(bar ha a gt5re huzzak ra ezt a grafot az jobb lett volna.Vagy ide atemelve azon dolgok...... ),de a GT szamomra a multirol szol(na).Ilyen lohugy serverparkkal(bar sztem a "koronas" emberke a server) ami a GT ben van,elmehetnek a sunyi pi-ba.
16 embert nem tud stabilan kezelni a rendszer....ez mar tobb,mint vicc kategoria,foleg ha azt nezzuk miota csinaljak......
Lokukit nem foglalkoznak a dolgokkal,nezik ,h elfogytok(En mar honapok ota nem jatszottam,)es mindenki keres mast.....
Folyamat informalodom,mi es hogy alakul a GT ben,de olvasva a minap,h pl nem volt hang a szobaban ,mert egyszercsak csend lett az 5koros futam alatt....4 embernel,nemar ...... erre lehet tenyleg versenyt szervezni.....meg a jo edes anyukadat yama[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Elims
veterán
válasz SylarHUN #6116 üzenetére
Nem is annyira szar ez.. :-)
Nagyon jól néznek ki!
Azt az ajándék nissan-t mire adja meg?A "youtube"-os nissan volt az akadémia nyereményautója,amit itt szinte mki megnyert én meg nem....... De megvettem. :-)
Lehet elindítom vmikor hónapok után.A kormány is a dobozban pihen pár óra játékkal.. :-/
Tényleg!A Senna-s rész utolsó rész utolsó fejezete megvan vkinek aranyra?Én ott kezdtem pihentetni a dolgot.
Köszi a képeket!
-
Na ezé leszek el a Prologue-gal. Acura NSX meg Ferrari F40 (meg asszem Testarossa) van ebben is, Porsche pedig tudtommal a sima 5-ben sincs.
Viszont az irgalmatlan gyökérség, hogy a tok hátulján az van, hogy minimum HDD igény 250 KB (ez is egy ok volt, hogy ezt vettem), berakva a lemezt meg 4.7 GB-ot akar telepíteni. Így most várhatok az új vinyóig..
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Elims
veterán
válasz Synthwave #6122 üzenetére
De van az 5-ben porsche.Én is nagyon kerestem és itt írták meg a többiek,hogy a használtaknál szokott lenni.Lett is vagy 3.
Ruf néven keresd,ha van még egyáltalán used cars.Jaaa,tudom,hogy milyen szar..Gondold el,megveszem tavaly szeptember/októberben a gépet (12gb) szinte csak a gran turismo-ért (+final fantasy) és amikor berakom akkor szembesülök vele,hogy ha fejre állok sem tudok vele játszani.
Azt hittem szétrobbanok. :-)
Viszont így utólag belegondolva már lenne megoldásom,ha mindenképp játszani akarnék.Nem dugnám be az internet kábelt amikor berakom a gt5-öt,akkor nem akarna leszedni frissítéseket és 100%,hogy elindulna.
Próbáld ki. ;-) -
De a GT5 hátulján úgy emlékszem, hogy rajta van, hogy minimum 12 GB, nem?
Nincs netre kötve a PS3, mióta itthon vagyok. Egyszer dugtam be az ethernetet, amikor a ToX 2 közölte, hogy legalább 4.55-ös FW kell neki.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
JuditBF
csendes tag
Tényleg jó ez az autó! (leírás) Alap állapotában is élmény vezetni. Igaz a súlya az nem semmi de akkor is nagyon jó. Belső nézetből az új 27 km-es pályán nagyon nagy élmény!
GtKarrierbe nem lehetne bevenni? Igaz a mostani versenysorozat autói más kategória, de esetleg később?Az élet rövid, így inkább versenyezzünk egy jót: www.gtkarrier.hu
-
Elims
veterán
válasz Synthwave #6124 üzenetére
Nekem a gt5 academy edition hátulján "256mb minimum" van írva a hdd-hez.
A sima gt5-öt már nem tudom megnézni,elcseréltem a sport champions-ra.Ha neked most tényleg 4.7gb-ot akar még telepíteni internet nélkül akkor sajnos nem csináltál egy jó vételt. :-( Így vehettél volna sima,normál kiadást is.
Vki írja meg kérem,hogy a sima gt5 hátulján hány mb/gb van írva a hdd szükséglethez.Judit: Bizony nagyon patent. :-)
Köszi a leírást!Így már tudom,hogy hol találom majd a kocsit. -
válasz james001 #6129 üzenetére
A "minimum" ezt eléggé sejteti.
Sima GT5 hátulján 12 GB-ra emlékszem. És erre jönnek még a frissítések.
-
JuditBF
csendes tag
válasz GTKarrier #6126 üzenetére
OK! Ha most nem hát majd legközelebb! Egyébként csak most esett le, hogy a sorozatban mivel segítitek a ponttáblán hátul állókat! Így ha ügyesen sakkozik az ember, akkor 5-10 LE vel is erősebb gépet tud összerakni és akkor máris ott lehet az él közvetlen közelébe!
Egyébként ha közben megérkezik GT7 akkor mi lesz a GTKarrier sorozattal?
Az élet rövid, így inkább versenyezzünk egy jót: www.gtkarrier.hu
-
eddie17
addikt
Nem valami jó kép de itt van a vision Volkswagen élőben. Be is lett indítva szóval működőképes volt.
-
eddie17
addikt
Nagyon jól nézett ki élőben. Majd rakok fel jobb képeket ami nem telefonnal készült.
james001: ma volt kint a Hungaroringen Vw golf találkozó és oda hozták ki, idén 40 éves a Golf, ezen apropóból.
[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
Üdv. Vettem egy 12 gigás gépet és rájöttem, hogy a 6-ot nem tudom befrissíteni, mert nem fér el rajta. Lesz majd HDD bővítés, de addig ugye csak inaktív net kapcsolat mellett tudok játszani. Amit addig játszok amíg nincs frissítve, annak a mentése később használható lesz ha majd befrissít?
Alister from Hell
-
-
Quentaro
tag
- MA 18:00 (18:30 verseny)
- Ferrari F430 ´06 - 548 TP, 527 LE
- Spa-Francorchamps, 8 perc időmérő 1: 20 perc; 2: 25 perc
- Sport lágy gumi, minden GYÁRI (no tuning)Akit érdekel, jöjjön: Hoszt: Quentaro81, szoba neve: Ferrari Festival
https://GTFever.EU
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- CSS topic
- MIUI / HyperOS topik
- Hálózati / IP kamera
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iOS alkalmazások
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest