Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Közlöny, 5.§
"Egyéni szabadidős sporttevékenység, szabadidős célú gyalogos közlekedés külterületen, valamint a települések belterületén -lehetőség szerint zödterületen-, egyedül, vagy ugyanazon háztartásban élőkkel közösen folytatható azzal, hogy másoktól legalább 1,5 méter távolságot kell tartani."
Szóval még csak kenyér sem kell...
Lauda
Nem törvény, hanem rendelet, és fentiek alapján lehet...Mint írtam, nem kijárási tilalom van, hanem kijárási korlátozás! Nagyon mást jelent![ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
Kékes525
félisten
Alacsony a nyugalmi szívritmusom és a gyors és hosszú járás (4 óra!) miatt felpörög a szívem és az zabálja a kalóriát. Ez hatékonyabb, mint a fél óra futás. Próbáld ki. Gyorsan kell gyalogolni, nem sétálni. Ettől az edzéstől most heti 1.5 kg fogyok. Pár éve így fogytam 60-at, aztán elengedtem magam és felhíztam 122-re. Most ismét fogyok.
"30ezer lepes az szted 5200 elegetett kcal "
A fogyásom bizonyítja.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Elektrosokk
addikt
A kettlebell még utána is éget, tehát nem csak az edzés alatt pörögnek a kalóriák. (én is járok lassan 10 éve. Még a sporttemplomban kezdtük amikor megalakult a hazai fila grappling. )
Ami engem most kimondottan érdekel az a buteyko."Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
Kékes525
félisten
Van egy alapvető fiziológiai tény. Ha te csak egyszer meghajtod magad naponta, az relatíve(!) sokkal kevesebb kalóriát jelent, mint a kisebb erőkifejtés, de az hosszabb ideig tart, akár több, de rövid megszakításokkal. Azért, mert az egyszeri után a szervezeted nagyon hamar visszaáll a "normál" alacsonyabb kalória égetésre, míg ha folyamatosabban mozogsz, akkor a visszaállás nem történik meg, vagy csak ritkán a szünet hosszától függően. Ebből a szempontból a legoptimálisabb edzés (fogyásra) a sűrű 10-15 perces mozgások, amik nem jelentenek szükségszerűen nagyon nagy erőkifejtéseket. Persze ez időben sokkal többet jelent.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
koko52
nagyúr
Igen, a gépek hajmeresztő számokat kitudnak írni. Mikor a facén linkelik, hogy 20 perc alatt 1500-2000 kcal . Kb 50-60C-os testhőmérséklet mellett és 500-as pulzussal még el is tudnám képzelni.
Kékes525: a telómon egy túra alkalmával 33 000 lépés, 3*900m emelkedővel (hegyek) égettem el 1800 kcal-t.[ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
DS39
nagyúr
-
Corleone33
senior tag
Őszintén? Ebben a formában sehogy
A mostani "szabályozásokkal" legalábbis aligha, ameddig a kiskapukeresés a fő gondolatmenet a fejekben és nem az, hogy ez olyan szükséges rossz, amin jobb hamarabb túlesni.
[ Szerkesztve ]
"Might be a tragedy / Devastation right in front of me /Am I a future disaster that's waiting to happen? /That's waiting to happen /Like blood on white
-
keIdor
titán
Én birom, májusig fix, hogy nem is dolgozunk és 03.18-án már meg is álltunk.
Úgy fogom fel, hogy van ennivaló, nincs háború, van film, sorozat, ráérek nyelvet tanulni (harmadik) és ezer órám van játszani is. Lehetne sokkal, de sokkal rosszabb. Amire most azt mondta az ember, hogy "úgysincs rá időm", arra most hirtelen rengeteg lett, úgyhogy aki neki akart állni tanulni, sportolni stb. most nincs kifogás, van rá idő.Elfoglalom magam. Kicsit megvisel már engem is, de amíg az ember tényleg elüti az időt és úgy fogja fel, hogy ettől milliárdszor lehetne nagyobb szopás az egész, már nem is annyira vészes. Szerk.: Azt gyorsan még hozzáteszem, hogy nincs gyerek, nyílván nekem emiatt könnyebb.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Reggie0
félisten
Ha vissza is parasitasz, akkor siman.
(#17998) ncc1701: Nyilvan olyan mint egy buntetes, de nem kibirhatatlan. Azert 2-4 het alatt nem lehet beleorulni, mint ahogy itt eloadjak.
(#18034) Scorp2011: Sajnos igen, a legtobb embernek azert van cukorbetegsege es/vagy magasvernyomasa, mert nem vigyaz magara.
(#18062) lm83: Pontosan, de ha ezt leirod te leszel a tomeggyilkos aki oli a rizikocsoportba tartozo embereket. A gorbe ilyen szintu agyonlapitasa csak a kormanynak jo, mert orokke lehet rendeletekkel kormanyozni es a veszhelyzetre rakenni.
[ Szerkesztve ]
-
Elektrosokk
addikt
Közben megjött a respro allergy maszkom, ez XL méret, itt most azt érzem hogy lehetne picit szűkebb, vettem hozzá polimer proseal betétet, ami segíti az izolációt, így sokkal jobb. Szóval szerintem elég egyéni hogy kinek melyik méret az ideális. (gondoltam leírom mert korábban beszéltünk róla. )
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
csiga8
senior tag
Igen ő az.
Gondolom fel is tudod sorolni az égbekiáltó baromságait, valamint azt alá is tudod támasztani.
A mostani Lenkei - szerintem már egy roncs - már nem ugyanaz, mint régen. 14 per volt a nyakába, de mindet megnyerte. Az elvei miatt akarták kicsinálni, ami többé-kevésbé sikerült is.
-
Ezekiell
veterán
Keresztyény ország vagyunk, a vallás nemzethy, blabla. Sokkal fontosabb a covidnál, hogy a papok tudják prédikálni, hogy a jóságois kormány megmentett minket a vírustól, a migránsoktól, meg mindentől IS.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
Corleone33
senior tag
Magyarán szokásos "oldd meg magadnak lúzerkém ahogy tudod" rendelet, de arra mérget vehetünk hogy ennek nem betartásáért úgy fognak büntetni mint a katonatiszt
"Might be a tragedy / Devastation right in front of me /Am I a future disaster that's waiting to happen? /That's waiting to happen /Like blood on white
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Elektromos cigaretta 🔞
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Adidas női Futócipő Galaxy 6 GW3847 Fekete (egyszer használt) 2 év szavatossággal
- Lego(bontatlan)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest